Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Грци селе Крстичића у Београд

Није тајна да је једна од жеља нашег клуба пред предтојећи лети прелазни рок искусни везни фудбалер, некадашњи репрезентативац Србије и члан нашег клуба Ненад Крстичић који је тренутно члан атинског АЕК-а. Пре само неколико недеља чинило се да је његов повратак на стадион „Рајко Митић“ немогућа мисија, али очигледно су се ствари промениле.

Ако је веровати грчким медијима, Ненад Крстичић је после утакмице са Арисом напустио Атину. Медији иду корак даље и пишу да су везисту код стадиона чекала кола са српским таблицама и да је он напустио Грчку. АЕК је наводно спреман да се одрекне Крстичића за следећу сезону, али само у случају да заинтересовани клуб плати обештећење, јер му је остало још 12 месеци уговора.

Ипак, по писању тамошњих медија, агент Ненада Крстичића је већ разговарао са управом АЕК-а и Србин је спреман да жуто-црнима опрости све дугове само да добије чисте папире. Црвена звезда се у текстовима не помиње, већ само жеља да се врати у Србију и живи са породицом.

Подсетимо, Ненад Крстичић је Црвену звезду напустио 2019. године и за 500 хиљада евра прешао је у АЕК. У Атини је одиграо 94 утакмице. Изгледа да је дошло време да се каријера завршава у Србији, тачније – Звезди.

Ненад Крстичић је у Црвену звезду стигао лета 2017. године из шпанског Алавеса. За две године у црвено-белом дресу одиграо је 63 меча, био стрелац шест погодака, а освојио је и две шампионске титуле 2018. и 2019. године.

Повезане вести

Leave a Comment