Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„MaxBet sport“: Звезда спремила нови уговор за дефанзивца

Под палицом тренера Дејана Станковића ослонац у одбрани Црвене звезде је постао Милан Гајић. Ова сезона је проткана добрим партијама дефанзивца на свим фронтовима, а све је крунисано дебијем у најбољој селекцији Србије.

Десни бек је дефицитарна позиција у српском фудбалу, а од лета, бивши играч ОФК Београда и Бордоа улази у последњу годину уговора са Црвеном звездом. Како сазнаје МаџБет спорт, клуб планира да до краја прелазног рока спреми нови уговор дефанзивцу до јуна 2024. године.

Поред Милана Гајића исти је план за Мирка Иванића и Александра Катаија, али има довољно времена за коначан договор са стандардним играчима, мада је јасно да клуб жели да се “осигура”.

Наравно, после европских квалификација у зависности од понуда, неко ће бити продат, а Гајић је планиран да и наредну сезону проведе у “Љутице Богдана”. И њему се још не жури у другу инострану мисију после Француске.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-spremila-novi-ugovor-za-defanzivca-282932/?fbclid=IwAR1ieoyFDWozozn5GDcj-_FQyvDV7HvHZlYVjdHTFK_czo3bw3hBPLW-Jgs

Повезане вести

Leave a Comment