Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кадровски проблеми наших кошаркаша и даље се настављају

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су убедљиво чачански Борац у првом мечу полуфиналне серије плеј-офа домаће Супер лиге резултатом 101:70. Данас, у недељу 6. јуна у Чачку се игра други меч, а као и у претходном периоду тренер Дејан Радоњић неће на располагању имати све играче.

У недавном мечу против екипе из Чачка тренер Радоњић није могао да рачуна на Корија Волдена и Џордана Лојда који су због повреде прескочили овај сусрет, а како се сазнаје њих двојица неће наступити ни у дворани „крај Мораве“. И поред те чињенице сигурно се очекује да наша екипа обезбеди пласман у финале где ће се у борби за трофеј састати са екипом Мега Soccerbet-а која је у другој полуфиналној серији резултатом 2:1 у победама била боља од екипе Партизан НИС. Међутим, ту није крај мукама тренера Радоњића који од повратка на клупу нашег клуба готово да ни у једном мечу није могао да рачуна на комплетан играчки кадар.

Већ сада је под великим знаком питања да ли ће двојац америчких кошаркаша уопште моћи да наступи и у очекиваној финалној серији, па самим тим нашој екипи ће знатно теже бити да одбрани шампионски пехар који је освојен лета 2019. године.

Повезане вести

Leave a Comment