Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Милуновићева замена већ обезбеђена. Враћа се Вукашин Јовановић

У дану када је наш фудбалски клуб и дефинитивно остао без једног важног играча, дефанзивца Немање Милуновића који ће каријеру наставити у турској Алањи, изгледа да на наш највећи стадион већ стиже адекватна замена. Како преноси „Блиц“ нови/стари фудбалер Црвене звезде постаће Вукашин Јовановић.

Јовановић се на стадион „Рајко Митић“ враћа без обештећења пошто му 1. јула истиче уговор са француском Бордоом.

Двадесетпетогодишњи дефанзивац, рођени Београђанин каријеру је започео у нашем клубу, а затим је наступао за руски Зенит, већ помињани Бордо и шпански Еибар. У црвено-белом дресу Вукашин Јовановић је наступао у сезонама 2014/15 и 2015/16. Одиграо је укупно 35 мечева и био стрелац два поготка, а у сезони 2015/16 освојио је и шампионску титулу.

Како се сазнаје током наредне недеље Јовановић ће доћи у Београд где ће и званично постати нови фудбалер екипе коју предводи тренер Дејан Станковић.

Повезане вести

4 comments

ГоранМ_2230 јун 6, 2021 at 13:37

Ја се ни не сећам овог Вукашина што значи да и није био неки играч, управо уозбиљите се и мање грешите у довођењу нових играча јер до сада је било више никаквих играча него ових бољих, срећно Звездо…

Reply
Nikola јун 6, 2021 at 11:26

On nije fudbaler, nego kombinacija.

Reply
Marko јун 6, 2021 at 11:24

Zato što mu je menadžer Rade Ćaldović, podguzna muva Zvezdana Terzića i tako izvlače pare iz Crvene zvezde, sa ovim poluigračima.

Reply
Nenad јун 6, 2021 at 10:28

Zasto vracaju Vukasina Jovanovca? Decko je bio uzasno los i u prvom mandatu u Zvezdi, a i u Bordou se nije bas proslavio, niti je nesto napredovao. Bolje Babica da zadrze, sa njim znamo na cemu smo. Igrao je i u Zvezdi, a u Portugalu je igrao i igracki napredovao. Nikako Vukasin. Mrkela ovim pokazuje da je uzasan sportski direktor i da nema nikakav skauting, a trebalo bi da ima. Koliko su nas klub kostali njegovi promasaji. U prvoj sezoni je ubo sa pojacanjima jer ih je znao iz mlade repezentacije,a posle promasaj do promasaja. Ti koji su bili ok su bili na preporuku trenera. Na primer, Ben kod Milojevica i ovi Italijani kod Stankovica. A Terzic je na svoju inicijativu doveo Marina, Kataia, Krsticica. Kanga je vec bio u Zvezdi a njega je doveo Bozovic, kao i Le Taleka, Donalda i Huga. Ivanic i Milunovic su dosli na inicijativu Terzica i Mlojevica posle dvomeca sa Bateom. Sve u svemu, jedna velika nula je njegov rad kao direktora do sada.

Reply

Leave a Comment