Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Момци су једва стајали на ногама“

Кошракаши Црвене звезде мтс славили су у трећем мечу финалне серије домађег шампионата против екипе Меге Soccerbet и тиме је нова титула, 21. у историји клуба стигла на Мали Калемегдан. Након још једног трофеја тренер Дејан Радоњић је изјавио:

– „После напорног плеј-офа у АБА лиги, без одмора и без тренинга смо оидграли плеј-оф Суперлиге. Мега ове године направила фантастичан резултат. Ово је била борба за трофеј, потребно је да концентрација буде адекватна, каква није била у другом мечу. Пронашли енергију, није то било нимало лако, потрошња је била велика. Добром одбраном смо дошли до победе. Завршили смо сезону с великим задовољством. Уз све проблеме које смо имали, а било их је стварно много откада сам ја дошао, да могу да кажем да је ово велики успех. Момци су једва малтене стајали на ногама“, рекао је Дејан Радоњић.

Потом је шеф стручног штаба говорио о сјајној роли Ленгстона Хола.

– „Редовно оспораван, али за нас је имао велики утицај на игру. Читаво време плеј-офа био је веома важна карика, јако ми је драго због њега. Наравно, честитка и свим момцима, свим људима у клубу и навијачима који су нам помогли да превазиђемо проблеме које смо имали“, закључио је Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment