Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Грчки медији тврде да Звезда нуди Гобељића за Крстичића

Скоро месец дана траје сага око тога хоће ли или не Ненад Крстичић да обуче црвено-бели дрес. Проблем је тај што исксуни везиста има још годину дана уговора са АЕК-ом.

Проблем за Грке са друге стране је што српски везиста не жели да се врати у Атину и жели да остане у Београду да буде ближи породици и ради са Дејаном Станковићем. У АЕК-у су покушали да изнуде трампу Гелор Канга за Ненада Крстичића, али им тај потез није успео.

Сада грчка штампа пише да је Црвена звезда дала предлог да пошаље у Атину Марка Гобељића, а да за узврат добије Ненада Крстичића. Одлуку о тој трампи донеће нови тренер АЕК-а Владан Милојевић који добро познаје звездиног универзалца и знаће да процени да ли се исплати послати незадовољног Крстичића за Београд.

Марко Гобељић је у Звезди од 2017. године и освојио је четири титуле са клубом и један куп. Такође, био је учесник свих звездиних успеха у Европи. Нажалост, зимус против Милана је био трагичар меча на „Сан Сиру“, а у жижи јавности се нашао после финала Купа Србије против Партизана када је скинуо гаће пред голманом Владимиром Стојковићем. За тај скандалозни потез суспендован је на две утакмице и мора да плати 200 хиљада динара.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/grci-tvrde-zvezda-nudi-gobeljica-u-zamenu-za-krsticica-288229/?fbclid=IwAR2z4EMYcakeI1LpFdbZkVtrVeRdLlhfwLrJdSsPYP1m_tCp45icxEODAmo

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 14, 2021 at 19:42

PA NIKAKVA RAZLIKA IZMEDJU GOBELJICA I KRSTICICA..DVA PUZA GOLAĆA I NAJSPORIJA IGRAČA U ISTORIJI ZVEZDE

Reply

Leave a Comment