Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Милојевић у Хамарбију. Замена стиже из Словачке

Стручни штаб ФК Црвена звезда претрпеће промену јер је Милош Милојевић одлучио да прихвати понуду да постане први тренер шведског Хамарбија, а на његово место ће доћи у Србији мало познати Никола Поповић.

– „Захвалан сам и поносан на све играче и чланове стручног штаба због дивне сарадње и дружења у последњих годину и по дана. Посебну захвалност дугујем мистеру Дејану Станковићу што ми је пружио прилику да заједно са њим радим у вољеном клубу. Добри резултати и добри људи заувек ће остати у мом срцу. Једино ми је жао што нисам осетио атмосферу препуне Маракане због короне, али знамо да су они били са нама“, опростио се Милојевић од Црвене звезде поруком на Инстаграму.

Није још потврђено из Црвене звезде, али очекује се да се то учини у случају именовања у Станковићевог помоћника досадашњег асистента у стручном штабу словачке Дунајске стреде. Никола Поповић, рођен 1973. године, има велико искуство на том месту у различитим државама.

Поповић је као шеф радио само у канадској Отави, а добар део каријере провео и у Португалији где је био и у стручном штабу резервног тима Бенфике.

(извор: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment