Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

До краја недеље Крстичић поново у црвено-белом

Добро је позната чињеница да Ненад Крстичић хоће у Звезду, али је исто тако јасно да Црвена звезда хоће Крстичића. Међутим, као што је недавно и нагласио директор нашег клуба Звездан Терзић, црвено-бели нису спремни да плате обештећење грчком АЕК-у у висини од 500.000 евра колико је атински клуб захтевао. То је уједно и била чинило се непремостива препрека, али изгледа да су се ствари помакле са мртве тачке.

Још раније је некадашњи репрезентативац Србије нагласио руководству жуто-црних из Атине да не жели да се враћа на стадион „Спиридон Луис“ и да му је једина жеља црвено-бели дрес. Руководство АЕК-а је коначно прихватило жељу свог играча који ће се вратити на црвено-бели део Топчидерског брда након децембра 2019. године када је са стадиона „Рајко Митић“ кренуо пут Атине. Како се сазнаје Крстичић би већ током предстојећег викенда и званично могао да постане фудбалер Црвене звезде.

Након окончања овог посла руководству нашег клуба остаје да у што краћем временском раздобљу реши и питање нападача и левог бека.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јун 24, 2021 at 00:53

e sa ovim najsporijim igračem u istoriji kluba ima da se usrećimo–milajardu fudbalera mi vraćamo neznalicu

Reply

Leave a Comment