Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКошаркаНајновијеТрансфери

Звезда добила озбиљног конкурента у борби за Аврамовићев потпис

У само једном дану КК Црвена звезда мтс представила је двојицу новајлија. У питању су дојучерашњи чланови подгоричке Будућност ВОЛИ Никола Ивановић и Лука Митровић. Истовремено, звездашка јавност је стигла до информација да би чланови екипе са Малог Калемегдана могли да постану и српски репрезентативци Стефан Јовић и Алекса Аврамовић. И док је некадашњи плеј наше екипе јасно ставио на знање да и даље нема конкретних дешавања када је нови ангажман у питању, двадесетседмогодишњи Чачанин који је претходну сезону провео у екипи мадридског Естудијантеса, има поред црвено-белих још једну понуду евролигашке екипе.

Како преноси „Mozzartsport“ за услуге српског репрезентативца поново интересовање показује екипа ТД Системс Басконије чији је тренер Душко Ивановић желео Аврамовића у тиму и пред недавно завршени плеј-оф шпанске АЦБ лиге.

Јасно је да су црвено-бели добили великог конкурента у борби за Аврамовићев потпис, али остаје нам да сачекамо и видимо где ће некадашњи кошаркаш чачанског Борца, ОКК Београда, Варезеа, Уникахе и Естудијантеса да настави каријеру.

Повезане вести

Leave a Comment