Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Још један голман напустио стадион „Рајко Митић“

Један од голмана Црвене звезде већ је напустио клуб. Двадесеттрогодишњи Александар Станковић у наредом периоду браниђе боје словачког ШКФ Сеређ, а од данашњег дана голмански погон нашег клуба краћи је за још једно име. Наиме, након две сезоне колико је званично био члан клуба са стадина „Рајко Митић“ Никола Васиљевић је променио средину. У будуће двадесетпетогодишњи голман биће становник Крушевца и чуваће мрежу екипе Напретка.

Лета 2019. године Васиљевић је стигао у редове Црвене звезде из сурдуличког Радника са ореолом потенцијалног српског репрезентативца. Међутим, није успео да се избори за минутажу на нашем највећем стадиону у конкуренцији Милана Борјана и Зорана Поповића, па је већ у фебруару 2020. године отишао на позајмицу у Радник из Сурдулице, а претходних шест месеци провео је такође на позајмици у новосадском Пролетеру.

Селидбом у Крушевац Васиљевић ће имати прилику да ревитализује каријеру и покаже зашто је у једном моменту био и кандидат за репрезентацију Србије.

Николи Васиљевићу желимо пуно среће у наставку каријере.

Повезане вести

2 comments

Vlada Bulatović јун 27, 2021 at 14:13

Kombinacija Terzića i Ćaldovića njegovog potrčka i podguzne muve! Čudi me da ga nisu poslali u Spartak kod kuma Gajbe

Reply
Delije Sever Ns јун 26, 2021 at 23:57

Kad su ga doveli govorili su doveli smo golmana na duže staze i za njega platili ne malo obeštećenje a on ode za džabe i skoro bez nastupa.Ja razumem da nema šanse pored Borjana ali još jedna greška skauta kao i za Jirku,Spida…ljudi izračunajte koliko su oni uzeli plata u Zvezdi,koliko su plaćeni a odoše za džabe!Tako se to neradi!Puno nejasnoća ovde ima!

Reply

Leave a Comment