Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Омоижуанфо спреман за нове изазове, али га тренер не пушта пре 1. августа

Црвена звезда је и даље у потрази за вођом навале. Неколико имена је у оптицају, а свакако онај који све више импресионира звездашку јавност је Норвежанин Охи Омоижуанфо који из недеље у недељу показује сав голгетерски раскош у норшвешком шампионату. Омоижуанфо је пре само два дана поново био двоструку стрелац у дуелу између Молдеа и Стромсгодсета и сада је већ стигао до коте од 13 постигнутих голова на 11 одиграних првенствених сусрета.

Пре само пар дана Омоижуанфо је дао интервју за норвешки часопис „Verdens Gang“ у којем је на питање да прокоментарише интересовање нашег клуба рекао:

– „У овој сам лиги од своје 16. године када сам дебитовао за Лилиструм. Сада имам 27 година. Било би забавно да испробам нешто ново.“

Ипак, тренер тренутног лидера норвешког шампионата, екипе Молдеа Ерлинг Мое, тврси да најбољи стрелац екипе у овом моменту сигурно не може да напусти Молде:

– „Охи не може да иде док не нађемо замену за њега. Знамо да постоји интересовање клубова из Европе за њега, али мораће да сачекају. Прелазни рок у Норвешкој почиње тек 1. августа и тада ћемо моћи да пронађемо замену. До тада Охи остаје са нама.“

Тренер Станковић је најавио да ће питање нападача ускоро бити решено. Да ли ће Црвена звезда напад на овосезонску Лигу шампиона кренути са Омоижуанфом, или неким другим голгетером остаје нам да видимо.

Повезане вести

Leave a Comment