Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Најсавременије методе мерења кондиције Звездиних играча

Нова епизода емисије „Тема дана“ доноси нам причу са кондиционим тренером Марком Васиљевићем, који је објаснио како функционише популарни „катапулт“, као и колико су подаци које добијају тим путем значајни за њихов рад.

Црвена звезда већ пету сезону за редом бележи импресивне резултате играјући у свим такмичењима, а велику заслугу у томе имају наши првотимци који се свакодневно раде са најбољом светском опремом. Стручни штаб Црвене звезде из дана у дан ради на напретку свих фудбалера, а велику улогу у томе имају кондициони тренери нашег тима. У данашњој епизоди емисије „Тема дана“ кроз разговор са кондиционим тренером Марком Васиљевић могли смо да сазнамо све о справама „катапулт“ и колико је она значајна за њихов рад, као и сам напредак играча.

The post Најсавременије методе мерења кондиције Звездиних играча appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Loki авг 6, 2021 at 16:33

Odusevljen sam sa ovim najsavremenijim stvarima za kondiciju nadih fudbalera od kojih polovina jedva diše vec nakon 30 min utakmice. Ali, pustimo to… Basket…groblje dovodi Smailagića iz NBA, koji shodno godinama može još da napreduje!!! A mi? Hoćemo da umremo za ofucanima i izlupanima Markovićem, Nokom i Jovićem!!! Dal smo normalni!!! Ako ne dovedemo 3 evroligaška igrača…sto bi rekao Krvavi… GASI SE SVETLO!!!

Reply

Leave a Comment