Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Његош Петровић на мети Олимпијакоса

Претходне сезоне био је један од најстандарднијих играча Црвене звезде. У свим такмичењима у сезони 2020/21 Његош Петровић је одиграо чак 47 мечева и два пута се уписао у листу стрелаца, а посебно је остао упамћен погодак који је постигао у дуелу против Гента на „Геламко Арени“ већ у 1. минуту сусрета.

У новој 2021/22 сезони Његош Петровић још увек није одиграо ни минут у црвено-белом дресу иако наш клуб иза себе има по три сусрета у националном шампионату и квалификацијама за УЕФА Лигу шампиона. Одмах по окончању претходне сезоне појавиле су се информације да млади фудбалер има дозволу клуба да напусти стадион „Рајко Митић“ уз адекватно обештећење. Према неким информацијама за његове услуге била је заинтересована екипа Андерлехта, љли до реализације трансфера није дошло. Међутим, то ипак не значи да ће некадашњи млади српски репрезентативац остати на нашем највећем стадиону. Како се сазнаје за његове услуге заинтересована је екипа Олимпијакоса. Грчки великан је према информацијама спреман да понуди Звезди обештећење од око 1,5 милион евра, тако да остаје да се види да ли ће руководство Црвене звезде прихватити наведену суму.

Како тренутно ствари стоје, пошто је јасно да тренер Дејан Станковић неће често указивати шансу некадашњем фудбалеру београдског Рада, можда би и за клуб и за самог играча било најбоље да се сарадња овог лета оконча.

Повезане вести

1 comment

dusan авг 7, 2021 at 13:47

sta?! hoce da ga ubiju!? zovite policiju!

Reply

Leave a Comment