Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Празан „Максимир“ чека Звезду?

Жељно се ишчекује судар Црвене звезде и Динама у плеј-офу квалификација за УЕФА Лигу шампиона. После првих мечева 3. кола питање је да ли ће да дође до тога, пошто су и београдски и загребачки тим на својим теренима против Шерифа и Легије из Варшаве остварили исти резултат – 1:1.

“Делије” и “БББ” прижељкују два дуго чекана спектакуларна окршаја. Међутим, постоји могућност да, уколико се састану Звезда и Динамо, меч у Загребу буде одигран пред празним трибинама!

Навијачи „загребачких Модрих“ су на мечу са Легијом раширили усташке заставе са усташким слоганом “што бог да и срећа јуначка”. Тај слоган је користио 369. појачани пешадијски пук који се у склопу нацистичке немачке армије борио на источном фронту. На грбу прво поље је бело, какав је био за време НДХ.

Енглески новинар Сем Стрит најављује могућност да УЕФА казни Динамо. Познат је, наиме, став европске куће фудбала да оваквим транспарентима није место на стадионима:

– „Усташка (сарадници нациста) застава на утакмици Динамо – Легија. Чини се да ће меч са Црвеном звездом да буде одигран иза затворених врата пошто неки кљуди нису довољно одрасли“, написао је Стрит на Твитеру.

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/prazan-maksimir-ceka-zvezdu-300173/?fbclid=IwAR1FeK4Js0LuFF-2Ip_NuhhDCyWVLudFB3JCUMNTbehbQCvErQzvFSimSXE

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE авг 6, 2021 at 22:53

NAS SIGURNO NEĆE DA ČEKAJU..GARANTUJEM .ODIGRAĆU NA ŠERIFE ZA DOBRU LOVU

Reply

Leave a Comment