Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса утакмица млађих категорија

Омладинци Црвене звезде у суботу започињу нову сезону у првенству Србије, где ће им противник бити екипа Чукаричког. Са истим ривалом се у недељу састаје и кадетска селекција. Обе утакмице можете пратити уживо на Звезда ТВ-у, као и Јутјуб каналу Звезда кидс.

Изабраници Марка Неђића ће угостити Чукарички у суботу од 18 часова и 30 минута. Фудбалер нашег јуниорског тима Виктор Радојевић верује у позитиван старт сезоне.

Традиционално, наше утакмице са Чукаричким су увек интересантне и можда је мало необично да имамо тако јако меч на отварању сезоне, али нам је свеједно, јер увек идемо на победу и без дилеме смо најбоља екипа у лиги. Екипа је доста подмлађена, велики број играча је отишао у Графичар, али ми староседеоци ћемо покушати да што више помогнемо новајлијама у адаптацији. Победа на старту сезоне је оно што желимо – рекао је Радојевић.

Селекција кадета предвођена Слађаном Николићем ће сезону стартовати против Чукаричког у недељу у 10 часова, а од Стефана Миладиновића се очекује да буде један од кључних играча у екипи.

Већи део екипе је остао, тако да може се рећи да није било потребе за посебним уигравањем. Знамо шта се од нас очекује и спремни смо да освојимо титулу. Немам дилему да смо најквалитетнији тим у првенству, али све то на терену треба да се докаже. Што се мене тиче, спреман сам да направим искорак и урадим све што је у мојој моћи да помогнем екипи у остварењу циљева – истакао је Миладиновић.

Такмичење у Првој лиги Србије наставља и наш развојни тим Графичар који ће се у другом колу састати са екипом Будућности из Добановаца, а снимак тог дуела биће емитован на Звезда ТВ-у.

Распоред утакмица:

Субота, 10 часова, кадети – Графичар – Ада

Субота, 17 часова и 30 минута, сениори – Будућност (Добановци) – Графичар

Субота, 18 часова и 30 минута, омладинци – Црвена звезда – Чукарички

Недеља, 10 часова, кадети – Црвена звезда – Чукарички

Недеља, 18 часова, омладинци – Графичар – ИМТ

The post Најава преноса утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment