Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбал

Гаврић званично представљен у Ференцварошу

Оно о чему се током јучерашњег дана нашироко писало коначно је добило и свој епилог. Жељко Гаврић више није фудбалер Црвене звезде и у будуће ће носити дрес мађарског Ференцвароша из Будимпеште.

Двадесетогодишњи фудбалер потписао је четворогодишњи уговор са екипом која је 32. пута била шампиона земље наших северних комшија и која је национални куп Мађарске освајала 23. пута. Нашем клубу припашће 1,2 милиона евра које ће мађарски шампион исплатити у две рате по 600.000 европских новчаница, а уз то нашем клубу ће припасти и 20% од наредног трансфера Жељка Гаврића.

Младом крилном нападачу желимо пуно среће у наставку каријере и хвала за све што је учинио за клуб у којем је поникао и у којем је фудбалски проходао…

Повезане вести

6 comments

Bata авг 13, 2021 at 12:35

Možda je došlo vreme da istini pogledamo u oči.Mislim da je u srpskom fudbalu potrebna privatizacija klubova.Nijedan vlasnik kluba posle ovakve blamaže kluba ne bi trpeo ni Terzića ni Mrkelu ni Stankovića.Smena bi usledila preko noći.A oni posle velikog neuspeha još više urušavaju klub , prodaju Zvezdine bisere za „siću“ samo da bi zadržali svoje debelo plaćene funkcije koje trenutno imaju.Sramno i jadno.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 13, 2021 at 12:23

brzo će da se vratis u zvedu da „ozivis“ karijeru..i samo u zvezdi mozes da igraš

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 13, 2021 at 12:23

kao i veljko,njegoš,čupa..nema razlike medju vama

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 13, 2021 at 12:22

brzo će da se vratis u zvedu da „ozivis“ karijeru..i samo u zvezdi mozes da igraš..kao i nikolić,petrović,erakovic..

Reply
MILOS RANKOVIC авг 13, 2021 at 11:02

GAVO SRECNO U NASTAVKU KARIJERE,DA TE SLUZI SRECA I ZDRAVLJE A OSTALO CES TI SAM URADITI,OVU NEPRAVDU STO SU TI NAPRAVILI OVE NEZNALICE OD TRENERA I UPRAVE BOG CE IM NAPLATITI,A ZA TEBE BOLJE STO SI OTISAO JER ONI IGRAJU PLEJ OF LIGE SAMPIONA IBACILI SU SLAVIJU DOBRA SU EKIPA.KOZ ZVEZDE KRECE PRODAJA NASE DECE PO RECEPTU DAJ STA DAS,SAD ISPASTAJU DECA ZBOG ITLIJANA STANKOVICA I DOKTORA MENGELA,STO VAS DVOJICA PATRIOTE STANKOVICU I TERZICU NEUDJETE SA MALO PARA U ZVEZDU,SVI ZNAMO DA IMATE MILIONE,AJDE CUVENI TRENERU POKAZI SE UDJI NEKI MILION KAD VOLIS ZVEZDU,VI STE JEDNOSTAVNO BRUKA I SRAMOTA CRVENE ZVEZDE I SRBIJE KOJA JE CRVENO BELA,POGLEDAJTE BILO KOJI PORTAL SVI VAS BRE TERAJU,NIKO BRE NIJE ZA VAS SEM VODJE PRODANE DUSE,ONI VAS BRE I DRZE NJIH PAR KOJIMA DAJETE PARE,A OSTALI SU SVI PROTIV VAS,I DALJE HOCEMO OSTAVKE VAS TROJICE,A NADAM SE DA CE I POLICIJA RADITI SVOJ POSAO I UCI MALO U NASE PROSTORIJE DA VIDIMO GDE SU PARE ALI POSTENE OSOBE A NE NEKI KOJI SKLANJAJU POD TEPIH ONO STO VIDE

Reply
Србин са Космета авг 13, 2021 at 08:24

Срамота!
Очекивали смо смене,оставке Терзе,Мркеле и Станковића,а не ове понижавајуће трансфере!
Кад је вредео 4 милиона,нису га дали,тад је дечко и играо сваку другу утакмицу,а сад скоро без минута и адио.Упропастише зликовци клуб!

Reply

Leave a Comment