Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Клуж славио пред долазак у Београд, али и остао без два играча

У уторак 17. августа на програму је први меч плеј-офа УЕФА Лиге Европе између Црвене звезде и румунског Клужа. И док се наш клуб одлучио да првенствени дуел са сурдуличким Радником који је требао да се одигра овог викенда одложи због обавеза на Евро сцени, румунски шампион је одиграо пети дуел у оквиру националног шампионата Румуније и забележио је и пету победу савладавши Фарул из Констанце минималним резултатом 1:0. Гол за екипу Клужа постигао је хрватски интернационалац Габријел Дебељух у 36. минуту сусрета.

Ипак, овај тријумф донео је доста главобоље тренеру румунске екипе Маурису Сумудики. Наиме, током сусрета дошло је до повреде Клаудија Петриле и велико је питање да ли ће он бити спреман за гостовање у Београду, а такође је и најбољи фудбалер Клужа Александру Чипчију доживео повреду зглоба и неизвесно је колико ће морати да паузира.

Сусрет између Црвене звезде и Клужа на програму је у уторак 17. августа на стадиону „Рајко Митић“ са почетком од 21 час.

Повезане вести

1 comment

Delije Sever Ns авг 15, 2021 at 11:27

Svaka normalna zemlja igra utakmice a naši bože moj umorni.Od čega umorni!Zbog čega da se odlažu utakmice!Dal je Dinamo,Kluž,Slovan,Helsinki,Jang Bojs i da ne nabrajm više odložio utakmicu! Pa nisu i zbog čega bi!Zar svaki tim nema po 30igrača registrovanih i oni umorni!Utakmice se odlažu zbog,snega,kiše,vanrednog stanja,nepogoda a ne kako se kome digne!E zato smo tu gde jesmo ni na mapi evrope i sveta u fudbalu!

Reply

Leave a Comment