Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Још један фудбалер позитиван на COVID-19

Тренер фудбалера Црвене звезде у претходном периоду имао је доста проблема да састави екипу и то пред веома важне мечеве против Лудогоретса у УЕФА Лиги Европе, као и против горњомилановачког Металца у националном шампионату. Ипак, оба сусрета успешно су окончана по наш тим, па се сви у клубу надају да ће предстојећа репрезентативна пауза бити искоришћена како би се фудбалери заражени вирусом COVID-19 опоравили и бил испремни за наставак сезоне и искушења која црвено-беле очекују на три фронта.

Међутим, очигледно је да и неће све ићи баш тако глатко. Наиме, како преноси „maxbetsport.rs“ након недељног тестирања још један наш фудбалер је добио позитиван налаз на корона вирус. У питању је последње појачање нашег тима Ришаиро Живковић. Крилни нападач је одмах послат у изолацију и следи му пауза на којој се већ налазе Милан Борјан, Александар Драговић, Милош Дегенек и Александар Катаи.

Када се зна да су поред наведених фудбалера, ван тренажног процеса због повреда и Радован Панков, Петар Станић и Луа Диони, јасно је какве проблеме има наш стручни штаб како би уопште могао да организује тренажни процес.

Повезане вести

Leave a Comment