Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Терзић: „Покушавају да рекетирају државу“

Ко је државни пријекат, а ко жртва режима? Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић одлучио је да више не ћути на такве приче.

Први оперативац клуба из Љутице Богдана замера људима из Партизана што такве приче користе да би рекетирали државу.

„Из дана у дан видим да се користи иста матрица, јако ружна, да смо ми државни пријекат, а они жртве режима, што је велика лаж. Ја сам сведок и ко хоће реално да погледа, они са том причом су залудели огромну већину Партизанове јавности јер себе сматрају жртвом овог режима. То је алиби који на ружан начун злоупотребљавају и класично покушавају да рекетирају државу. То им успева већ ево десет година. Том причом ми сми жртве, ми смо жртве… они неуспешни, траже кривца, не у себи него држави, као да хоће неко да их руши“, рекао је Терзић за „ТВ Панчево“.

Тврди да је помоћ – иста.

– „Када причам са неким људима, мислио сам да су умерени партизановци, видим колико су острашћени, задојени том идејом. Ја одгорно тврдим да Звезда нема никакву помоћ већу од Паризана, то лако може да се провери. Транспарентно послујемо, свако има увид у наше послова, на АПР се објављује наш исвештај финансијски, функционишемо у белој зони, сива зона нула, надам се и Партизан. Виде се наши приливи, нас држава не финансира. Јако је то покварено од неких структура… Каже “Нас неко хоће да угаси, Партизан је жртва”… Ружно је, безобрано и некоректно. Тако рекетирају државу. Стално је наша потреба да се оправдамо да нисмо државни пројекат. То што огромна већина страновништва навија за Звезду, што председник навија за Звезду… Он је толико одговоран човек да никад неће да злоупотреби функцију да би паре порезника дао Звезди. Ако се некада нешто учини мора еквивалетно да се учини и Партизану, да не би они лајали и уједали на ружан и примитиван начин…“

Фотогарфија Дејана Станковића и Александра Станојевића загрљених на терену уочи вечитог дербија обишла је Србију. То је оно лепо што је потребно кад су наша два највећа клуба у питању.

– „Грљење мора да буде искрено. Ми одемо на ручак са руководством Паризана и договоримо се око неких ствари. Још се нисмо ни разишли и изађе изјава њиховог тренера који прича о овом што причам, они су жртве, а ми државни пројетак…. Онда ни ручак ни загрљај нису искрени, о томе говорим“, поручио је Терзић.

Повезане вести

2 comments

MARS IZ ZVEZDE окт 7, 2021 at 02:15

Jel se to javlja ovaj sto su pare od Fiorentine otisle na privatan racun u Nemacku?

Reply
Никола окт 6, 2021 at 19:40

МАРШ из ЗВЕЗДЕ! Звезда је много велики клуб, да би ти миш мали био на челу нашег клуба!

Reply

Leave a Comment