Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „За мене је важнији начин на који смо дошли до тријумфа“

Кошаркаши Црвене звезде мтс декласирали су грчког кошаркашког гиганта из Атине омогућивши му да постигне свега 48 поена у београдском храму кошарке. Након сусрета тренер Дејан Радоњић ипак није дизао еуфорију и поред великог тријумфа:

– „Веома важна утакмица и победа за нас. За мене као тренера је још важнији начин на који смо дошли до тријумфа“, рекао је тренер црвено-белих кошаркаша.

Он се још једном осврнуо на све невоље који од почетка сезоне прате екипу.

– „Обзиром на све проблеме, урадили смо више, много више него што је реално“, истакао је Радоњић и потврдио да Никола Ивановић неће бити спреман за гостовање Задру у оквиру АБА лиге.

Уз оцену да ово није била најбоља Звездина утакмица у Евролиги, али “јесте једна од најбољих”, тренер црвено-белих поручио је да екипа нема много времена за уживање у победи.

– „После утакмице у којој смо играли добро у оба правца, уз ритам и концентрацију, не могу да говорим о детаљима који нису били добри. Нема простора за друго, следи анализа овог, али и претходних мечева. Од 1. до 27. октобра одиграли смо 11 утакмица. Треба бити пажљив са изражавањем осећања“, закључио је Дејан Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment