Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ђурић, Станковић и Радуловић нови првотимци

Црвена звезда ће за пролећни део сезоне бити појачана тројицом бисера стасалим у нашој Омладинској школи који су се сјајним партијама у Графичару и још преданијим радом на припремама у Анталији изборили за црвено-бели дрес и конкуренцију у тиму Дејана Станковића.

О томе да Црвена звезда указује шансу младим фудбалерима је и сувисло говорити. Недавно је на припремама у Анталији могао читав тим да се састави од фудбалера стасалих у нашој фудбалској академији. Тројица фудбалера су се наметнула Дејану Станковићу и они ће на пролеће конкурисати као „бонус“ фудбалери, реч је о Андреју Ђурићу, Николи Станковићу и Андрији Радуловићу.

Андреј Ђурић је рођен 2003. године и наступа на позицији штопера. Још као петлић је задужио дрес Црвене звезде, тако да се може рећи да је прошао нашу комплетну Омладинску школу. Био је капитен генерације 2003, која важи за изузетно талентовану, а понашањем на терену и ван њега, показао је да је и више него зрео да буде прикључен сениорском тиму. Претходних годину дана је наступао за наш развојни тим Графичар где је забележио 29 утакмица на свом конту и био незамењив шраф у одбрани екипе коју је прво предводио Бошко Ђуровски, а потом и Марко Неђић.

Никола Станковић је такође изданак генерације дечака рођених 2003. године. Наступа на позицији централног везног фудбалера и већ годину и по дана је у сениорском фудбалу носећи дрес Графичара. У наш клуб је стигао као млађи кадет из краљевачког Аполона који је наш регионални центар, а Станковић је родом из Врњачке Бање. Био је стандардан на припремама Црвене звезде у неколико наврата, а сада ће добити прилику да и заигра за наш клуб на званичним утакмицама. У дресу Графичара је на 35 утакмица постигао два поготка.

Најпознатији је свакако Андрија Радуловић, левоноги крилни нападач који је већ имао прилику да заигра за сениорски тим Црвене звезде, те да се упише у стрелце већ на дебију. Рођен је 2002. године и током јесени је био један од најбољих фудбалера Графичара, након што је прележао мононуклеозу. Млади Которанин је на 18 утакмица у дресу нашег развојног тима постигао шест погодака и издвојио се као први стрелац екипе. Сада ће имати прилику да настави тамо где је стао у првом тиму Црвене звезде, а то је 13 утакмица и два гола.

Ђурић је задужио дрес са бројем 14, Станковић ће носити број 38, а Радуловић 49. Поменута тројка ће тако појачати листу „бонуса“ у Црвеној звезди коју већ чине – Гордић, Ераковић, Станић и придошлица Мотика.

The post Ђурић, Станковић и Радуловић нови првотимци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment