Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Омладинци и кадети Црвене звезде сутра настављају своја такмичења, а преносе утакмица наших бисера бићете у прилици да гледате на Звезда ТВ-у, као и на јутјуб каналу са истим називом.

Омладинци Црвене звезде ће у среду од 13 часова гостовати екипи Спартака у оквиру 26. кола националног првенства. У доброј форми и на крилима победе против Војводине, ученици Милана Стегњајића тражиће нови тријумф против Суботичана који се грчевито боре за опстанак. С друге стране, јуниори Графичара би добрим резултатом против Мачве у Шапцу у утакмици која је на програму у среду од 11 часова, могли мирније да дочекају завршницу сезоне.

– Тешко гостовање је пред нама. Спартак је без обзира на позицију на табели, веома неугодан ривал и имамо велико поштовање за њих. Гледали смо их за викенд против Графичара и заиста су пружили добар отпор, тако да ћемо морати да пружимо максимум како би остварили позитиван резултат. Желимо да направимо корак ближе ка титули, а победа у Суботици би нас ставила у одличну позицију пред финиш сезоне – тврди Мирко Николашевић, поуздани голгетер.

Кадети Црвене звезде ће на терен у Суботици такође изаћи сутра, али два сата раније у односу на старије другаре, ипак са идентичним циљем – победа. Ривал ће такође бити екипа Спартака, тим који се као и у старијој конкуренцији бори за опстанак, али је врло близу да га у овој старосној генерацији и избори до краја сезоне. Када је реч о кадетима Графичара, они ће у среду од 16 часова гостовати краљевачком Кикеру.

– Силно желимо да победимо у Суботици, иако смо свесни да неће бити лако. Спартак је добра екипа, имају и репрезентативце у својим редовима, тако да ће то бити велики изазов за нас. Жао ми је због ремија са Војводином, јер смо као и у вечитом дербију, били далеко бољи ривал, али све је то фудбал. Већ смо архивирали те утакмице и сада желимо да се победом против Спартака додатно приближимо титули која нам по квалитету припада – подвлачи Лука Стојсаљевић, вихорни леви бек који игра у сјајној форми.

Среда, 11 часова, омладинци – Мачва – Графичар
Среда, 11 часова, кадети – Спартак – Црвена звезда
Среда, 13 часова, омладинци, Спартак – Црвена звезда
Среда, 16 часова,, кадети – Кикер – Графичар

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment