Moja Crvena Zvezda
Архива

Peroviću se ne ide iz Zvezde

Slavko Perović

Slavko Perović je definitivno jedan od igrača koji bi najradije zaboravili proteklu jesen. Prethodna sezona je bila dobra za njega, postizao je golove i igrao dobro, međutim aktualna nije dobro počela. Međutim, i pored toga, stigle su ponude Tomska i Makabija, ali naš napadač nije želeo u ovom trenutku da napušta klub.
„Pročitao sam da je, navodno, zainteresovan Šinjik, ali nisam hteo u njihovu prvu ligu, pa ne želim ni u drugu, ako uopšte postoji takva opcija. Nisam se još dokazao u Zvezdi, zato nigde ne žurim. Osećam da dolazi mojih pet minuta, pa se nadam da će i za mene i za klub proleće biti mnogo bolje nego jesen“, kaže Perović za Žurnal.

„Imao sam ponudu Tomska, mogao sam da zarađujem između 250-300 hiljada evra po sezoni, ali nisam želeo tamo. Odbio sam mogućnost i da nastavim karijeru u Makabiju iz Tel Aviva, jer mi se ne sviđa ni ta varijanta. Jednostavno, nije mi cilj da ove zime odem po svaku cenu u inostranstvo. Jedino ako se ne pojavi ponuda koja se ne odbija. Ni od moje, ni od strane kluba.“

Повезане вести