Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Велики одзив Которана на Звездином каравану

Црвена звезда је наставила велику турнеју у оквиру летњег караване и обилазак градова широм Црне Горе. Након Бара и Будве, црвено-бела експедиција се упутила ка Котору где је одржано још једно прелепо звездашко дружење.

Испод нестварних зидина старовековног града, на месту испред главних градских врата Котора, постављена је црвено-бела фан зона. На самом почетку представници нашег клуба су затекли велики број навијача из Котора. По постављању фан зоне се могао оуочити велики број црвено-белих симбола, не само испред наших трофеја, већ и у околини с обзиром да су навијачи пристизали са свих страна у обележјима са Звездиним грбом.

Уследило је традиционално фотографисање, а пре тога су звездаши учлањивањем у наш клуб још једном потврдили љубав према Црвеној звезди. Велики број становника овог града, који је познат као дом навијача Црвене звезде је и званично постао део црвено-белих и тиме стекао многобројне привилегије.

Звездашка музика је била неизоставна и данас, а оно што сада већ можемо да кажемо по традицији је да су у фан зони предњачили најмлађи навијачи, као и целокупне звездашке породице које су долазиле у великом броју како би уживале у Звездиној фан зони.

Права звездашка атмосфера је владала у Котору, а догађај је увеличао својим доласком и сјајни левоноги дриблер Андрија Радуловић, момак рођен 2002. године у Котору, који је исказао велико задовољство због посете клуба за који наступа његовом граду, али и нагласио да је веома срећан што види велики број звездаша у Котору. Управо они суб били у прилици да поздраве овогодишњи успех изабраника Дејана Станковића, у којима је учествовао и млади играч нашег тима.

Црвена звезда већ сутра наставља свој пут када ће обићи последњи град у Црној Гори у оквиру овогодишњег летњег каравана, а у питању је Херцег Нови. Позивамо све звездаше да и сутра буду део црвено-беле фан зоне од 18 до 21 час.

The post Велики одзив Которана на Звездином каравану appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment