Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тактичке замисли Мистера у фокусу

Трећи тренинг на Златибору који је трајао нешто више од сат времена црвено-бели момци су одрадили јутрос од 10 часова, а сачекала их је знатно нижа температура у односу на јучерашњу, тачније 16 степени, па су изабраници Дејана Станковића имали знатно пријатније услове за рад.

Тренинг су започели лаганим истрчавањем до постављеног полигона са реквизитима на засебном делу терена. Одмах су уследиле и различите вежбе загревања којима су фудбалери Црвене звезде посветили 15 минута, пре свега су радили са фитнес лоптама на равнотежи и балансу, уз додатне вежбе истезања под оптерећењем.

Убрзо су се првотимци нашег клуба поделили у две групе. Једна група је на терену са шефом стручног штаба Дејаном Станковићем радила на увежбавању тактике, док је друга група под будним оком кондиционог тренера Федерика Панонћинија радила на вежбама снаге. Голмани, међу којима се налазе и два млада чувара мреже су на засебном делу терена увежбавали одбране са тренером голмана црвено-белих Бривиом. После 30 минута, групе су се ротирале, те су тако сви играчи на трећем тренингу пажњу посветили различитим сегментима.

The post Тактичке замисли Мистера у фокусу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment