Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Лазаревац поручио: „Видимо се на Маракани!“

Звездин караван је овог лета посетио преко 40 градова и обрадовао хиљаде звездаша, а овога пута стигли смо у Лазаревац како би приуштили велико задовољство Делијама овог града.

Километри нису били никаква препрека за нашу експедицију која је прошла кроз велики број градова Србије, Републике Српске и Црне Горе. Сјајан старт сезоне изабраника Дејана Станковића је обележио јул и август, а ми смо искористили прилику да у Лазаревцу обрадујемо све којима је крв црвено-бела прошлогодишњом дуплом круном и пехаром Лиге шампиона.

Наша фан зона је брзо постављена на градском тргу, а дочекао нас је велики број навијача који су носили обележја Црвене звезде. Осмеси су владали на лицима малишана који су исказивали огромну љубав према Звезди, а редом су спомињали имена првотимаца нашег клуба који су њихови хероји.

Моменти који су обележили данашње дружење су као и увек звездашка музика, црвено-бели балони, пиротехнички перформанс, сликање са трофејима и ред испред пулта за чланство. Посебно су Делије из овог града припремиле транспарент са натписом: „У Звезду се учлани и видимо се на Маракани!“.

Нешто лошије време и киша су нису скратили данашње дружење и Лазаревац је још једном доказао да гаји велику љубав према Звезди.

The post Лазаревац поручио: „Видимо се на Маракани!“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment