Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Поповић након Широког: „Најлошија утакмица у 2012. години“

Бојан Поповић
Бојан Поповић
Бојан Поповић

Након серије одличних утакмица и великог броја победа у 2012. години, кошаркаши Црвене звезде одиграли су веома лошу утакмицу у АБА Лиги против Широког и уписали пораз. Организатор игре нашег тима Бојан Поповић коментарисао је своје виђење ое утакмице за „Спортски журнал“.

„Ово је наша најлошија утакмица у 2012. години. Играли смо очајно и у нападу и у одбрани. Изгледа је после серије добрих партија морала да дође једна лоша. Сада једино што нам преостаје јесте да радом на тренинзима учинимо да више не поновимо овакво издање„, рекао је Бојан и прокоментарисао слабости у одбрани од пик енд рола.

„Знали смо да је то једно од њихових најјачих оружја, али нисмо добро реаговали на паркету. Широки је искористио сваку нашу неопрезност. Није ни мало лако играти у Пецари. Широки је стварно одлична екипа који пружа посебно добре игре на домаћем паркету. Једна је од оних неприметних екипа на коју мало ко обраћа пажњу, а онда се запрепастите када погледате табелу. Морам да им честитам на победи, шта друго да кажем, али смо им обилато помогли“, закључује наш плејмејкер.

Повезане вести

2 comments

Zvezda mi je sve мар 2, 2012 at 13:34

http://www.pravda.rs/2012/02/26/dejan-andjus-veciti-gubitnik-pesic/
Lepo je neko ovde napisao GLUVI NE CUJU, SLEPI NE VIDE A ZVEZDI BAS NE IDE PA NE IDE.

Reply
Danilo- Zvezdaš мар 2, 2012 at 09:35

Kako bvas sve izreda nije sramota da se pojavljujete u javnost? Vas će moja ekipa sa basketa da rasturi kaka hoćete. Vi igrate kao stare babe koje nikada nisu videli košarku. Nema sa ovima nikakvog pomaka, to su jednostavno totalno bezvredni nazovi igrači.

Reply

Leave a Comment