Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Перовић: „Ово нисам доживео, хвала навијачима“

Својим фудбалским знањем и искуством уз још неколицину искуснијих првотимаца Марко Перовић би требао да буде предводник „нове“ Звезде. Он као и сви његови саиграчи уз победу у први план истичу подршку навијача који су на јучерашњем мечу доказали да им нема премца.

– Свака прва утакмица је тешка. Прво морам да се захвалим навијачима, ово је мој други пут да носим црвени-бели дрес, али ово нисам доживео. Искрено, очекивао сам велику посету, али заиста не оволику, обзиром да се ради о домаћем првенству, и да противник уз сво уважавање, није претерано атрактиван – рекао је видно усхићен по завршетку меча Марко.

Већ после првог пролећног кола дошло је и до смањења бодовног заостатка за првопласираном екипом, међутим Перовић томе не придаје велики значај.

– Спремали смо се да остваримо победу на старту, у томе смо успели, и то је најважније. Не гледамо превише у туђе двориште, на нама је да идемо из победе у победу, па ћемо видети на крају сезоне шта смо и колико успели да урадимо – рекао је крилни нападач и још једном истакао да је веома задовољан што се вратио у свој клуб.

– Пресећан сам због повратка, због победе, због навијача, оваква атмосфера не постоји нигде у свету – закључио је Марко Перовић.

Повезане вести

31 comments

van basten мар 4, 2012 at 23:06

ovaj sto mi je dao minus verovatno zeli da marakana bude poluprazna,i ocigledno nije nikad doziveo krcat stadion.bas me zanima sta mu je to zasmetalo na punoj marakani.ili mu je mozda marakana komsiluk.

Reply
van basten мар 4, 2012 at 20:00

samo vi igrajte kako treba,a za posetu se ne brinite.bude li rezultata,nece imati gde igla da padne.

Reply
veliki pravi Zvezdas мар 4, 2012 at 19:04

Perovicu moras da malo vise povuces ti si jedan od iskusnijih u Crvenoj Zvezdi ,zato moras da pokazes Perovicu ostalim igracima kako se bori za dres Crvene Zvezde ,pokazi Perovicu kako se igra u Crvenoj Zvezdi ti si trebao da budes umjesto Mikica kapiten u Crvenoj Zvezdi ,zelim kao zvezdas Perovicu da kazem da moras da povuces ekipu Crvene Zvezde u nove pobjede ,dobro je sto smo dobili samo mora to mnogo bolje Perovicu u Zvezdinom dresu

Reply
Perovic мар 4, 2012 at 19:53

Ok ukapirao sam

Reply
realnost мар 4, 2012 at 22:33

ne glupiraj se…

Reply
Joca мар 4, 2012 at 18:57

Tosic ne moze da igra na mestu stopera, Mikic uobicajeno los, smatram da je mali Stojkovic mnogo kompletniji bek od njega, Mladenovic odlican kao i novi stoper Maksimovic. Ostali su mi ok, krenuce i Borha da roka videcete! Robijeva taktika hmmm, pa i Murinjo ume da menja taktiku da pribegava raznim resenjima da bi ostvario rezultat, bojim se da nam se svima ne obije o glavu ta Robijeva tvrdoglavost sa jednim klasicnim spicem. Sa druge strane mislim da je dovodjenje Robija bio marketinski potez uprave i da ce ga potrositi koliko do leta (daj Boze da gresim jer ne volim kad sam u pravu oko ovakvih stvari). Najveci utisak sa stadiona mi je onaj duh zvezdastva, onih 40.000 ljudi koji su dosli da gledaju klub na -10, preko 30 miliona duga i 5 godina bez titule, sad treba nastaviti u tom ritmu, da pokazemo da je sve ono sto ovi preko puta ostvaruju vestacki i isforsirano i da ceo svet zna ko smo i sta smo. Pa gde ima jos u svetu da su predsednici klubova clanovi upravnog odbora nekog drugog kluba osim u ovoj Srbiji!?! Inace cist penal nismo dobili sinoc, Tole lopove! Zivela Zvezda!

Reply
Pop мар 4, 2012 at 19:24

Mora to mnogo bolje matori, izgubićeš mesto u timu.

Reply
Mladjen мар 4, 2012 at 18:14

http://www.youtube.com/watch?v=0PGr1O9l0SE ako moze pregled i lajk… za drugaricu! 🙂 Dobro peva devojka

Reply
CZV мар 4, 2012 at 19:25

Drugarica ti peva kao jare kad zaglavi nogu u tarabu

Reply
Ariljac мар 4, 2012 at 20:39

Hahahahahahhaa al se nasmejah!E brate dobar si… 😉

Reply
ZDRAVKO мар 4, 2012 at 17:17

Ovom gospodinu sto se predstavlja Dejan [mislim da je polugrobar] nikad nista ne odgovara.Svaki njegov komentar znamo napamet,uprava napolje. Daj covece malo pozitivne energije. Za pocetak dodjes na Marakanu i ne stedis ni grlo ni dlanove. Pusti upravu i Robija da rade .Jos deset godina da ne osvojimo titulu to nece ni malo umanjiti ljubav prema nasoj ZVEZDI.

Reply
Ariljac мар 4, 2012 at 20:16

Ma covek je izgleda izvanredan trener cim se ovoliko razume u fudbal i daje ovako strucnu analizu vec posle prve utakmice…Bice zanimljivo videti sta ce govoriti ako ovi igraci osvoje kup ili jos „gore“ aku uzmu prvenstvo…Blago zemlji sa ovoliko vrhunskih strucnjaka!E NAPRED ZVEZDA I NAPRED PROSINECKI!! MAKAR IZ INATA!! 😀

Reply
Dragan Kg мар 4, 2012 at 22:29

A sada reci ti nama strucnjace sta to nije tacno sto je Dejan napisao??? E tesko nama sa ovim klincima-navijacima i sa ovim trenerom u pokusaju!!!

Reply
Dejan Smederevo мар 4, 2012 at 16:45

Opet se sada od strane Prosineckog javnosti servira napamet naucena pesmica koju je napisao najveci medijski manipulator na ovim prostorima a i sire goran vesic.I dalje ide prica o neverovatnom broju navijaca na tribinama i ogromnom posedu lopte.Koga to jos zanima ? Svi ce za neku godinu pricati da Zvezda nije osvojila titulu punih 5 godina i niko se nece secati posete i poseda lopte.Igra Zvezde je ocajna,bez ideje i evidentno je da se Zvezda na skoro svakoj utakmici muci, a da budem iskren velika je muka to i gledati. Sada nalaze opravdanje da su igraci Boze moj imali tremu jer su neki og njih prvi put igrali pred ovoliko navijaca.To ne pije vodu.Ako si igrac,onda si igrac uvek.Cak su se neki tzv lukicevi cuvari opametili i dozvali pameti i evo sta jedan od njih ( lionac delija junior ) kaze na forumu delije.net -http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=9598&postdays=0&postorder=asc&start=30

Ja opet ponavljam da mislim da je prelazni rok lose odradjen,da igraci koji su dosli sem mozda jednog nisu igraci za klub renomea Crvene Zvezde u sta cemo se svi vrlo brzo i uveriti.Oni su u svojim klubovima odakle su dosli igrali bez pritiska na rezultat i obaveze osvajanja trofeja sto je u Zvezdi NEDOPUSTIVO.Ne moze se uigrati 10 novih igraca za samo dva meseca,to je bilo juce tako evidentno.Prosinecki koji je bio odlican igrac i to mu se ne moze osporiti i dalje je jako sujetan i ne odstupa od nacina igre i razmisljanja koje ne donose rezultate.Da je spartak samo malo vise zeleo da postigne gol dao bi i vise od jednog.Igrace koji su opet fizicki nespremni ne bih komentarisao,onaj ko se iole u fudbal razume video je sve i sve mu je jasno.Krilatica strpljen-spasen u Zvezdi ne moze da prodje.Ta narodna izreka koju neki obilato koriste da serviraju alibi price moze da prodje kod navijaca fk cicevac i donje strnjike. U Zvezdi koja je 5 godina bez titule,sa ovakvim rukovodstvom koje nijedno predizborno obecanje nije ispunilo ta suplja prica jednostavno nema prodju i zato za bolje sutra nase Zvezde uzvikujem LUKICU ODLAZI,UPRAVA NAPOLJE !!!
_________________

Reply
Istina мар 4, 2012 at 17:15

Lukic nas debelo placa i zato ga nedamo. Mi smo Lukicevi cuvari.
Delije Sever.

Reply
Dante мар 4, 2012 at 19:04

Ahahahahahaaha bravo, care! Ahahahahahaha 😀

Reply
Dejan Zvezdas Ivanjica мар 4, 2012 at 21:34

Covece Dejane kako te ne mrzi da pises toliko…?I sam znas da retko ko cita tolike tekstove…

Reply
IGOR UE мар 4, 2012 at 21:34

I kao “veliki vernik“ sigurno neces ici u novi pazar kada Zvezda bude tamo gostovala jer je tada velika subota. Da nije smesno bilo bi tuzno.Koga vi lazete ?

Reply
dr мар 5, 2012 at 02:46

E bas cemo svi da idemo na veliku subotu u novi pazar,da pokazemo ko je glavni u ovoj drzavi,dal srbi ili turci!!! Zvezda!

Reply
Realan мар 5, 2012 at 08:40

To je kljucni problem u zvezdi,vodje sa Severne tribine.

Reply
Istina мар 5, 2012 at 11:17

Tako je, mi smo korumpirani i to za malo droge. ne dozvoljavamo vama pravim navijacima i zvezdasima koji svakog DRUGOG VIKENDA predjete i po nekoiliko stotina metara ili par tramvajskih stanica ako je lepo vreme da preuzmete stvar u svoje ruke. U Novi Pazar niko neće ići zato što je droga zivot a sve ostalo su sitnice.

Reply
IGOR UE мар 5, 2012 at 12:33

Istina je da u novi pazar niko nece ici jer ste vi “veliki vernici“ i “postujete“ velike hriscanske praznike.Sve se zna i sve je vec odavno vidjeno. Ostavljate Zvezdu na cedilu vi “VELIKI VERNICI“

Istina мар 5, 2012 at 15:34

Vidis kako sve znas. Gde bi nam bio kraj da smo svi tako pametni. I molim te da ovo veliki vernici vise ne stavljas pod navodnike

IGOR UE мар 5, 2012 at 16:25

Kako da ne stavljam navodnike kad i ptice na grani znaju da ste “veliki vernici“ i da svi “znate napamet“ oce nas.Vi cete za uvek biti “VELIKI VERNICI“i samo “VELIKI VERNICI“.

Istina мар 5, 2012 at 18:24

A koji ste to vi? Persiras sam sebi internet navijacu?

Aca_Delija мар 4, 2012 at 15:38

Pero moras a, i mozzes ti mnogo bolje mnogo sam ocekivao od tebe ali dobro je.Samo mi nije jasno zasto Robi toliko forsira onog balvana Borhu?? sto ne forsira tako malog Ozegovic… -.-

Reply
Doctor мар 4, 2012 at 18:32

Meni nije jasno zasto tako pricas? Prvo preko Borhe smo stvorili najvise sansi, a i decko se borio kao LAV ako nisi primetio, meni je srce puno kada vidim kako se bori uklizava itd. ako ga ne ide gol… AJDE IGRAJ I BORI SE AJDE SEVEROM ORI SE AJDE DO POBEDE SA NAMA TI!

Reply
Aca_Delija мар 4, 2012 at 20:12

to sto on uklizava i tako to sto ti kazes to mnogu i ja da radim,a ne znam koje sanse smo imali sa njim..??? jedan vrljavi sut sa 16m kad se lopta dovukla jedva do gola i to je to…on nama usporava igru,jedva cekam da se kasalica oporavi…

Reply
Slobodan мар 4, 2012 at 13:36

Perke moras bolje, nisu se valjda i tebi noge odsekle kao ovim klincima… Idemo momci, Ivanjica za rasterecenje, a onda ponovo pred 40 000 na Smederevo… Zvezda je to, morate mnogo bolje od ovoga !

Reply
Kizami мар 4, 2012 at 14:04

NE NEGO PRVO SVI U IVANJICU!!!

Reply

Leave a Comment