Moja Crvena Zvezda
Архива

Prosinečki odabrao igrače za nastavak priprema

Slika sa početka priprema

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju od sutra pripreme u Budvi, gde će trenirati do 27. januara na terenima FK Grbalj. Za tih deset dana ekipa će odigrati tri pripremne utakmice, a protivnici će biti Zeta (19. januar), Sutjeska(23. januar) i Grbalj (26. januar).

Šef stručnog štaba Robert Prosinečki je izabrao 25 igrača (među kojima tri omladinca) i 3 golmana koje će voditi na ove pripreme:

Golmani: Stamenković, Dmitrović, Bajković.

Odbrana: Ninkov, Mikić, Adi, Tošić, Reljić, Ignjatijević, S. Djordjević.

Vezni: Savio, Isah, Milovanović, Kadu, Koroman, Evandro, Vešović, Binić, Lazović, D. Srnić, S. Srnić, Mijailović, Bogdanović

Napad: Kaludjerović, Borha, Jevtić, Perović, Trifunović.

Iz ekipe su ispali Bojan Đorđević, Mugoša, Cvetković, Pavlović, Vasiljević.. koji nisu ni imali priliku da igraju za tim u jesenjem delu sezone. Van ekipe su Vilotić, koji se očekuje na drugom delu priprema, Mihajlović koji neće igrati do kraja sezone, a za sada je nejasno šta će biti sa Jeremićem, koji je jesen proveo povređen, ali se oporavio i trenirao je protekle nedelje.

Ekipi bi trebali da se naredne nedelje priključe Božić i jedan štoper, a da li će to bili Salata, Ivanov ili neko treći, pokazaće vreme.

Ekspedicija se vraća u Beograd 27. januara, a četiri dana kasnije odlazi na dvonedeljne pripreme u Antaliju.

Повезане вести