Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Победа Звезде против Динама

Одбојкашице Црвене звезде су повеле у четвртфиналној серији плеј-офа након што су савладале Динамо резултатом 3-0 (25-21, 25-13, 25-14) у мечу одиграном у Шумицама и тако су на најбољи начин започеле пут ка одбрани “дупле круне“.

Екипа Динама је била равноправан ривал само у првом сету, док је наставак меча протекао у потпуној доминацији Црвене звезде. У нашим редовима посебно се истакла Ана Бјелица која је освојила 21 поен! Реванш меч је на програму у суботу у Панчеву, где ће наше одбојкашице имати прилику да овере пласман у полуфинале.

Црвена звезда: Будровић 2, Ракић 10, Поповић 7, Радуловић 2, Пушић, Медаревић, Бјелица 21, Кубура, Кецман 7, Валчић, Лукић, Стевановић 8. Тренер: Ратко Павличевић

Повезане вести

5 comments

OBAVEZNO мар 6, 2012 at 20:31

Bez postavljanja neistina i gluposti! To nije novi dres naseg kluba i prekini da smaras! Admin

Reply
Бјелке Цзбг мар 6, 2012 at 20:45

Неће нам дресови тако изгледати. Видео сам на фејсу исте слике, и јасно се може закључити да су дресови направљени преко фотошопа (налепљен грб, Газпром, префарбане пруге у црвено-бело где се види црна боја).

На етикетама се види који тимови носе дресове (Удинезе и Бреша).

Reply
Pa мар 6, 2012 at 20:57

Sigurno nece praviti dresove 6 meseci pre pocetka nove sezone,ali bi ovako trebalo da izgledaju,i bas su dobro uradjeni,lepi su.

Reply
рођен лош мар 7, 2012 at 01:13

је л’ сте ви луди или шта?! Шта се палите ко шибице! Ово нису наши будући дресови!!! Слике су рађене у фотошопу! и то је радио неко ко има грам мозга! Овај дрес је од Удинезеа, само то је урађен у нашим бојама!!! Смарате!

Reply
Ajde мар 7, 2012 at 15:04

I ti si sad pametan i kao niko nije provalio da je fotosop,pa normalno da jeste ali bi trebali tako da izgledaju,nista nije sigurno,a imas komentar gore niko nece da pravi 6 meseci ranije dresove,ali oni bi trebali da izgledaju ovako,svi znamo da su ove slike fotosop.

Leave a Comment