Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

У викенду пред нама, бисере који уче у црвено-белој фудбалској академији очекује укупно девет мечева, а утакмице сениора и пионира Графичара бићете у прилици да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Сениорска селекција Графичара ће у суботу од 14 часова на теренима иза југа Маракане дочекати екипу Мачве, у оквиру 16. кола Прве лиге Србије. Изабраници Марка Неђића су у претходном колу ремизирали са екипом Радничког из Сремске Митровице резултатом 2:2 и тренутно заузимају другу позицију на табели, са 31 освојеним бодом, три мање од првопласираног ИМТ-а. Популарни Графоси су на 15 одиграних утакмица забележили девет победа и четири ремија, док су два пута поражени, уз гол разлику 35:17. Меч сениора Графичара против Мачве, моћи ћете да испратите у директном преносу на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу, у суботу од 14 часова.

Омладинци нашег развојног тима Графичара ће у недељу од 13 часова и 30 минута на теренима Звездине Омладинске школе дочекати Бродарац, у оквиру 12. кола националног шампионата. Изабраници Владимира Сандуловића заузимају седму позицију у државном првенству, са 18 освојених бодова. У претходном колу, „љубичасти“ су на гостујућем терену надиграли Раднички 1923 и славили резултатом 0:2, а против Бродарца ће имати прилику да наставе победнички низ.

Селекција млађих омладинаца нашег развојног тима Графичара ће у недељу од 13 часова и 30 минута на теренима иза југа Маракане одмерити снаге са екипом ИМТ-а. Млађи кадети Црвене звезде ће дочекати Вождовац у суботу од 16 часова и 30 минута, док ће селекција млађих кадета Графичара гостовати на Новом Београду, екипи Радничког у суботу од 15 часова.

Пионирска селекција Графичара ће у недељу од 11 часова и 30 минута, на теренима црвено-беле академије фудбала одмерити снаге са вршњацима из Зенита из Санкт Петербурга, у пријатељском мечу. Наши руски пријатељи су гости нашег клуба већ неколико дана, а до сада су одмерили снаге са пионирима Црвене звезде. Утакмицу пионирских селекција Графичара и Зенита моћи ћете да испратите уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Млађи пионири Црвене звезде ће у суботу од 11 часова угостити Синђелић, док ће Графичар дочекати екипу Т6 Нике, у недељу од 9 часова и 30 минута. Петлићи црвено-белих ће у суботу од 9 часова на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ дочекати екипу Гардоша.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА

Субота:

Петлићи: Црвена звезда – Гардош, 9 часова

Млађи пионири: Црвена звезда – Синђелић, 11 часова

Сениори: Графичар – Мачва, 14 часова ЗВЕЗДА ТВ

Млађи кадети: Раднички НБГ – Графичар, 15 часова

Млађи кадети: Црвена звезда – Вождовац, 16 часова и 30 минута

Недеља:

Млађи пионири: Графичар – Т6 Ника, 9 часова и 30 минута

Пионири: Графичар – Зенит, 11 часова и 30 минута ЗВЕЗДА ТВ

Млађи омладинци: Графичар – ИМТ, 13 часова

Омладинци: Графичар – Бродарац, 13 часова и 30 минута

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment