Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милуновић: „Сада је лакше“

Сан сваког нападача је да се на дебитантској утакмици упише у стрелце. То је управо оно што је Луки Милуновићу пошло за руком на утакмици са Јавором, а посебну драж носи и чињеница да је тај погодак био водећи за црвено-беле.

– Дошли смо у Ивањицу да одиграмо добру утакмицу, а примили смо гол на самом почетку. Ипак, успели смо у наставку утакмице да постигнемо два гола уз један поништен. Тргли смо се, и заслужено отишли на паузу са предношћу од 2:1. У наставку смо почели да играмо нашу игру, и као производ те игре, успели смо да постигнемо и трећи гол – пренео је своје импресије Милуновић.

Да није било клупе и стручног штаба црвено-белих, лако је могло да се догоди да Лука након гола заврши и на трибинама.

– Наравно да је најлепши начин да дебитујеш постићи гол. Понео ме је тренутак, трчао сам и једноставно сам желео да поделим радост са свима који су хтели да ми честитају. Сада је лакше, након дебија, али већ сутра морамо да заборавимо на ово, да извучемо добре и лоше ствари из ове утакмице, како бисмо се што боље припремили за наставак првенства – закључује Милуновић.

Повезане вести

57 comments

DKC мар 11, 2012 at 14:57

Sta ucini crni, Avrame Avrame! Vidis da Sloboda, kara te kara te! ZVEZDA SAMPION

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 16:20

Polako….

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 16:25

Mijailovic je odigrao mozda i najbolju utakmicu u Zvezdinom dresu na poziciji zadnjeg veznog, ona greska je bila kolektivna…
MAda u onoj situaciji je Zvezda ostecena jer je Milivojevic gurnut na loptu sto se jasno vidi na snimku…
http://www.youtube.com/watch?v=uA7aKo87Lzw
I mislim da je smesno pricati da je tu Mijailovic pogresio…

Reply
CZovac мар 11, 2012 at 16:49

Micko jeste odigrao dobar mec, ali ono kod gola je ipak NJEGOVA greska, pogodio je svog igraca koji je u tom trenutku stajao mirno, okrenut ledjima!
Milivojevic jeste bio odgurnut, ali nije uticao na igru, lopta je bila u nogama igraca Zvezde. Njegova greska je sto nije gledao gde je lopta, vec joj je okrenuo ledja, ali boze moj!
Micko se iskupio kod drugog gola uzevsi loptu, a potom je dodavsi do Milivojevica!
Milivojevic sjajan ucinak, centarsut ka Mikicu -> Evendro (GOL), Centarsut ka Milunovicu (Gol), pas (menjanje strane), za Mladenovica (GOL)!

Reply
Era мар 11, 2012 at 14:15

Ne znam da li ste gledali juce Slobodu u 19h…Njihovi protivnici imaju spore stopere. Ajmo to iskoristiti sa Asamoahom ili Kasalicom. 🙂

Reply
Secam se pobeda мар 11, 2012 at 13:59

Kada su zadni put nasi igraci trcali ka klupi posle svakog kao sada? Znate i sami da jedno dugo vreme to nije bilo tako. Atmosfera je odlicna a vidi se i da su igraci uz strucni stab. Sad protiv Smederava svi sto su u mogucnosti na Marakanu da nastavimo kako smo poceli ovo prolece.

Reply
Ivan мар 11, 2012 at 12:15

Slazem se sa prethodnim komentarima da nam je odbrana jako losa. Imamo dosta igraca u konkurenciji za napad i sredinu, ali jako malo za odbranu, pri cemu tu mislim na pozicju desnog beka i stopera. Mikic i Tosic zaista nisu za prvu postavu Zvezde. Racunajuci i pripremne utakmice Tosic je ispao jedno 20 puta, zbog njega smo primili brdo golova. Uzmite sve golove koje smo primili i pratite Tosica i njegovo kretanje. Evo i sad kod one sanse Javora iz kontre pogledajte kako je lako ispao, tu smo lagano mogli primiti gol. Pod hitno Mihajlovic ili Petkovic na njegovu poziciju dok ne bude kasno. Za Mikica na zalost nemamo zamenu jer je Stojkovic isuvise mlad i neiskusan, ali u narednom prelaznom roku svakako treba razmisljati o dovodjenju iskusnog desnog beka. Ostale pozicije super, ja sam prezadovoljan, Mladenovic, Milivojevic, Milunovic pun pogodak. Cekamo jos da vidimo Kasalicu, Paceka, Asamou, a Perovic i Miric ce takodje biti znacajna pojacanja za nas. Takodje ja bih izbacio i Mijailovica iz prve postave jer nema smisla da igramo sa dva zadnja vezna , umesto Mijailovica baciti Kasalicu ili Asamou u manevar desno, a lazovica gurnuti vise u sredinu sa Evandrom.

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 16:15

Nije ti ovo rat da pricas o nekim manevrima, u fudbalu svaka pozicija ima svoje ime po neke cak i prezime tako da o manevrisanju mozes da pricas u nekom ratu ili ako igras C.S. …. 😀

Reply
Petar мар 11, 2012 at 12:02

Mozemo biti zadovoljni prikazanim do sada. Pricamo o efikasnoscu? Na mozda najtvrdjem gostovanju dali smo 3 gola! Neki su kao i ja pre pocetka meca govorili da ce biti zadovoljni i sa 0:1. Mislim da ce biti bolje jos kada dodje kasalica i kada ubaci Ozegovica. Gde ste sada pljuvaci? Gde su pesimisti i oni koji su govorili da je -10 nedostizno?

Reply
Marko Vozdovac мар 11, 2012 at 15:54

Ja sam jedan od onih koji su govorili da je -10 nedostizno i da im je neko drugi trener i danas bih rekao isto. Medjutim, doveli su madjionicara tako da, ako ovako nastave, do kraja moze biti +5…

Reply
Mimi мар 11, 2012 at 10:36

Avramu Grantu zelimo sto duzi boravak u Partizanu i da nastavi sa ovakvim rezultatitma…:DD

Reply
nscz мар 11, 2012 at 10:32

Jeste da nije tema, ali cini mi se da se Avram Grant blizi svom najvecem uspehu u trenerskoj karijeri; uspece da izbori opstanak sa partizanom…:D

Reply
Бранимир мар 11, 2012 at 12:17

Хоћеш рећи да Еди Грант умије једино добро да удара у тамбуру?

Reply
Aca_Delija мар 11, 2012 at 08:18

Jos samo Kasalica da se oporavi da zameni Borhu.. i ima da kidamo!!! Napred ZVEZDO !!!

Reply
Aca_Delija мар 11, 2012 at 08:16

Nema opustanjaa!! samo gaziiii !! 🙂 tako se bori bre!!!

Reply
kastiljo мар 11, 2012 at 14:03

samo da se ne opuste zbog losih igara i rezultata onih tamo,sad samo treba da cute,rade i pobedjuju….partizanu sad sledi serija teskih utakmica i ako kiksnu jos bar jednom-dvaput mi smo na konju,jer ako im se npr priblizimo do derbija na 2 razlike to ce biti vrh….

Reply
Ivan Niš-Mokranjčeva мар 11, 2012 at 01:38

Mikića pod hitno vratiti u Napredak iz Kruševca ( ali da skuplja lopte ) a Tošića pomeriti sa mesta štopera i staviti ga da bude rezerva Mladenoviću i to je to.Naravno i Kadua da ne vidim čak ni na treningu.

Reply
delija MNE мар 11, 2012 at 03:27

Nidje veze!

Reply
Бранимир мар 11, 2012 at 12:15

Ниђе везе.

Reply
Srdjan мар 11, 2012 at 08:18

slazem se sa tobom ali i to bih svario samo da ne gledam borhu u spicu

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 16:19

Ma ja vam preporucujem da ne gledatefudbal, bar da ne gledate Zvezdu kad vam retko koji igrac iz Zvezde ne smeta…
Gledajte Napredak i uzivajte…

Reply
FK мар 11, 2012 at 01:34

Ne bi voli samo da se stvara velika tenzija kod mladih igraca, volio bi kad bi se mogli ovu sezonu opustiti i igrati opusteno i gdje stignu, a onda sledecau sezonu krenuti u juris na 3 trofeja 😛 😀

Reply
Secam se pobeda мар 11, 2012 at 01:50

Moraju da se naviknu na pritisak jer Zvezda nebi bila Zvezda bez tog pritiska.

Reply
Petar мар 11, 2012 at 01:15

Presrecan sam zbog pobede a i zbog kiksa Partizana,ali odmah da vam kazem braco nemojte pogresno ovo da shvatite,jedan od mojih najboljih ortaka koji je vatreni navijac OFK Beograda mi je javio da je utakmica u sredu izmedju njih i partizana NAMESTENA! Unapred svi da znate,skroz sam iskren,jos jednom nemojte ovo pogresno da shvatite (da sirim lazi i dezinformacije). To OFK Beograd radi vec godinama….

Reply
ja мар 11, 2012 at 12:50

Pa ti meni nabroj sve utakmice do kraja koje partizan ne moze namestiti pa da vidimo imamo li sanse.nadao sam se u ofk da ne namesta ja ocekujem da ce rad,vojvodina,radnicki,jagodina,javor i mozda hajduk posto dzomba vise nije u klubu odigrati posteno???

Reply
nemanja мар 11, 2012 at 13:23

Nema sanse da Terza da bodove Partizanu jednostavno Partizan je jaci i dobice ih lagano videcete ali da Terza koji se vratio u klub da njima ne verujem

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 00:47

Nemojte se radovati tudjoj nesreci, to je odlika malih, ako se i radujete, pokusajte to da sacuvate za sebe…
Sto se kaze gledajte u svoje dvoriste… BIce dobro, ako nam dozvole…

Reply
Secam se pobeda мар 11, 2012 at 01:16

Razumem ja tebe, ali ipak smo sebe doveli u situaciju da oni moraju da kiksnu par puta da bi uzeli ono sto je nase tako da nije ni cudno sto ljudi to spominju.

Reply
ShoNe мар 11, 2012 at 01:40

Ma normalno je da se radujemo njihovom porazu, ali kakva god da je situacija treba sto manje da razmisljamo o njima…

Reply
Secam se pobeda мар 11, 2012 at 01:54

Mi volimo Zvezdu i treba da se ponasamo kao sto smo to uvek radili

Reply
ducaNK мар 11, 2012 at 00:36

najvaznije je da su psiholoski pali totalno, dace bog pa da kiksaju i protiv ofke. ova igra raduje, ajde ZVEZDO!! sta ucini crni avrame avrame! xD

Reply
kalu мар 11, 2012 at 00:15 Reply
Berane cg мар 11, 2012 at 00:01

Sad se oni plaše kao niko,ima da drhte protiv ofke,nastavice se posrtanje.Mada mi ne treba da gledamo njih nego da unaprijedimo svoju igru,jer ima dosta rupa.Kako god,lijep dan.Volim te Zvezdo ja!

Reply
mis мар 11, 2012 at 00:01

Nisam trener i ne zelim nikome da solim pamet ali Zvezda ne igra dobro . Iskreno danas prosecna igra protiv lose ekipe Javora . Verujte mi ovo je mucenje , prvo duva na sve strane na sredini terena , a u ovoj formaciji to ne sme da se desava . U odbrani poprilicno nesigurni i na svaki pritisak nastaje panika , valja momci gledaju da to sto opustenije odrade pa tu dolazi i do greske jer Toske decko ne moze stopera da igra . Sto se tice danasnje pobede , ne zaboravite da je Javor poveo , imao na nasih 2-1 sansu 3 na 2 gde su dva igraca ostala sama ali je Odita iz meni ne razumljivih razloga suturao umesto da ostavi saigraca u poziciji 1 na 1 . Drugo poluvreme , katastrofa , ajde da uzmem u obzir da je to „tezak teren“ ali to je ujedno i Javor koji ukupno na 17 meceva ima 15 osvojenih bodova . Pa zar to treba da bude tezak teren za najtalentovanije igrace u Srbiji ? Iskreno , Prosinecki se igra sa svojom pozicijom .Covek je tvrdoglav i uporan sto mi se u neku ruku svidja (ima svoj stav) ali nekad je potrebno sagledati stvari realno . U prethodnoj polusezoni smo se mucili na svakoj utakmici , pocevsi od gostovanja u Subotici pa do poslednjeg kola protiv Vojvodine koja nas je razbila na kontre i polukontre . Tu je najveca promaja , odbrana se digne na 40 metara od gola , stoper ispadne (Tosic) i oni imaju sansu 1 na 1 . Nije to prvi put da se desava , to se desava na svakoj utakmici. Druga stvar , ne znam ko hvali Borhu a ko ga kudi , iskreno momak nije los ima dobar osecaj , prijem , zna da se zagradi i mozda bi bio dobar zadnji vezni ali ne napadac . Da je umesto Borhe (koji je za 180 minuta – 1 bio u sansi i traljavo sutirao ) bio Kaludjerovic odavno bi ga ovde svi pljuvali i sve najgore o njemu govorili . Decko jednostavno nije za napadaca i nemojte da zaboravite njegove promasaje u kupu protiv Partizana a pored svega toga i sam Prosinecki je trazio da dodje Kasalica jer za ovaj sistem igre mora napadac da bude brz , prodoran sa dobrom zavrsnicom (a Borha nista od toga ne poseduje) . Mislim iskreno da bi u formaciji 4-4-2 sve to mnogo bolje funkcionisalo ali kao sto rekoh nisam ja trener i nista tu ne mogu da promenim , samo zamisljam ovu ekupu u formaciji 4-4-2 gde bi napadaci bili Asamoa i Kasalica , Lazom i Milunovicem po krilu Milivojevic i Evandro u sredini a zadnja linija sa Mihajlovicem umesto Tosica jer bi tako protivnik manje prostora imao za kontre i ne bi bilo neophodno da taj drugi stoper biude izrazito brz.a u ofanzivi bi po meni bili mnogo opasniji . Nadam se da mozemo da osvojimo kup (ne znam kako) posto ako su se onako uplasili na premijeri gde Maksimovic vraca loptu 5 puta Bajkovicu u strahu da ne pogresi ne znam sta ce biti protiv grobara , a sto se tice titule onda je i dalje jako daleko , jer grobari moraju da kiksnu jos 2 puta i pritom mi da ih pobedimo sa 2 i vise golova i uz sve to da dobijemo sve do kraja prvenstva , malo mi to deluje nemoguce . Pozdrav , i jos jednom da napomenem . Nemam nameru da pljujem , samo delim misljenje sa vama i kao sto vas ima zadovljnih i odusevljenih danasnom igrom tako ima i nas kojima se sve ne dopada . U svakom slucaju svi u sredu na Smederevo da jos jednom pokazemo koliko smo jaki kad je najteze !!!!

Reply
Goran мар 11, 2012 at 00:11

I glodari su nas dobili na kontre i polukontre, zato ne treba da srljamo jbg.

Reply
DSDS мар 11, 2012 at 00:20

Немој то „ШТА БИ БИЛО , КАД БИ БИЛО“ …
Игра није перфектна, али играчки кадар је , за разлику од претходне сезоне, НЕУПОРЕДИВО БОЉИ !
Тај Спартак јесте променио тренера, али тако солидна екипа нам је одолела на Маракани, а у Суботици нас победила. А Ивањица , као и сви остали слабији клубови играју са 150% могућности против Звезде.
Не јављам се овде да безусловно браним Просинечког, али сви су сви пред почетак овог дела првенства били у фазону
„пустите децу да играју, титула је изгубљена , а они ће играти срцем ! “
Та деца су данас играла срцем.. Милуновић, Младеновић, Миливојевић..нису се ни мало штедели!
Мићко нам је уз Лазовића био најбољи играч у претходној години , а у твојој тактици за њега нема места.
Примљени гол је плод неуиграности, видео си да је Миливојевића погодио у леђа.
Тошић није за штопера, нисам неки стручњак, али схватам да су нас те његове грешке скупо коштале на дербију који је могао да преломи прошли шампионат.
Одитина шанса јесте упозорење, али пре свега мислим да Микић не може да испуни захтеве које та позиција тражи, одатле и излетање целе одбране..
Борха није шпиц и ја искрено не видим због чега је он уопште у првом тиму..
Свака му част на труду, али и Вешовић се труди , па не игра у првом тиму…
***У СРЕДУ 55.000 Делија на нашој Маракани !!!****

Reply
delija мар 11, 2012 at 01:32

NE MLATI

Reply
Berane cg мар 10, 2012 at 23:57

Nije samo to sto su oni izgubili bodove,vec sto su psiholoski pali,kriza. . .i to ce da se nastavi:) Kosovo je Srbija!

Reply
Secam se pobeda мар 10, 2012 at 23:38

Bravo Zvezdo. Pocelo je Zvezdino prolece kako treba i opet se oseca da imamo prave iskrene Zvezdase na terenu. Kada sam zavoleo Zvezdu lako je bilo starijim Zvezdasima da nas uce sta je Zvezda jer je tada dolazila pobeda za pobedom. Kasnije je dosao Bari i sve je to bilo lako. Nekoliko zadnjih godina je zaista bilo tesko mladjim Zvezdasima objasniti sta se desava jer nije bilo rezultata pa je teze bilo preneti sve sto je bilo nekada. Izgleda da dolaze bolja vremena. Ali mi moramo da nastavimo da ucimo mladje sta je to Zvezda jer ne sme da se zaboravi ko smo mi. Vidi se da neki mladji u zadnje vreme mnogo nervozno cekaju rezultate, sto je u ovoj situaciji i normalno, e tu mora mi sto smo malo duze pratili Zvezdu da im objasnimo da se Zvezda gleda zbog Zvezde a ne njenih protivnika. I za kraj bi napisao recenicu koja je vec usla u bogatu istoriju naseg kluba „ne vole oni toliko fudbal, oni vole Crvenu Zvezdu“. E tako govori nas Robert Prosinecki

Reply
Dragon мар 10, 2012 at 23:25

..ljudi polako nemoj da se zalječemo…super što smo pobedili i smanjili razliku na -6..al treba čvrsto ostati na zemlji i bodriti još jače ove momke..treba da podelimo ove radosne trenutke..ZVEZDA MI JE SVE…

Reply
ZvezdaRs мар 10, 2012 at 23:00

Delije, skupljajte pare , izgleda da cemo i mi da iznajmimo AVION ! 😀 IHIHIHIHIH…. AL SVAKO PROLECE……..

Reply
Delija032 мар 10, 2012 at 22:52

Ljudi šta je Vinijem Pašekom i Jankovićem nisam ih primetio na klupi danas!?

Reply
DSDS мар 10, 2012 at 23:56

Је л треба да путују 5-6 сати у Ивањицу , а зна се да неће играти на том мечу ?
Имамо потпуно нови тим и морамо што пре да га уиграмо, тако да не очекујте у првим колима ротације те врсте..
Можда ће уводити Кадуа, Перовића , Мирића, Петковића и Касалицу у стартну поставу , надам се ..
Остали ће морати стрпљиво да чекају своју прилику.

Reply
DSDS мар 10, 2012 at 23:59

* a Касалицу у стартну поставу.
(да не буде забуне, јер мислим да су Милуновић, Младеновић и Максимовић показали да су ПОЈАЧАЊА која су нам требала . Лепо је видети да не прави сјајне продоре само Лазовић )

Reply
DSDS мар 11, 2012 at 00:01

И Миливојевић , наравно .. одавно нисмо имали плејмејкера његових квалитета.

Reply
Delija032 мар 11, 2012 at 12:13

Budući kapiten nadam se,baš kako si naveo svi dovedeni su POJAČANJA što su dokazali u ova dva kola! Sad nam ostaje da vidimo još ovu dvojicu i nadam se da će u isto dobrom svetlu da se pokažu!!!!

NemanjaVemic мар 10, 2012 at 22:45

Zvezdino prolece !!! Mi se pitamo !!!

Reply
ShoNe мар 10, 2012 at 22:43

Navijaci, polaku, budite umereni i u kritikama i u pohvalama, nemojte kao po navici da vam neki igrac cas valja cas ne valja, polako …. dosad ste 1000 puta menjali misljenje o Evandru…

Reply
Nebojsa мар 10, 2012 at 22:42

Bilo mi je mnogo drago kad je ovaj momak pogodio gol. Trudio se mnogo i zasluzio je taj pogodak. Samo tako nastavi.

Reply
jovan мар 10, 2012 at 22:38

Ti si poverenje zasluzio zajedno sa Mladenovicem i i Milunovicem danas ste pokazali da ste vredni grbi i dresa koji nosite!svaka cast,samo tako nastavi!

Reply
I.V.A.N мар 10, 2012 at 22:35

svaka cast mali ,samo tako nastavi

Reply
Ariljac мар 10, 2012 at 22:30

Svaka cast i tebi i Mladenovicu!Drzali ste levu stranu samo tako!

Reply
Borisha мар 10, 2012 at 22:30

Ti i zvezde granta ste nam ulepsali dan.

Reply
Saša мар 10, 2012 at 22:25

Браво мали. На дербију хоћу да те видим како јуриш бар три пута:))

Reply
Spiritus мар 10, 2012 at 22:23

Bravo druze, sve cestitke.
-6 i dalje opada !!!

Reply
ShoNe мар 10, 2012 at 22:22

Bravo Milune….
Igrajte opusteno i sve ce biti dobro…
Nadam se da cemo protiv Smedereva imati priliku da vidimo i Paseka…

Reply

Leave a Comment