Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Уживајте у дечијем кутку и прослави 78. рођендана на Маракани

Фудбалери Црвене звезде ће у недељу 12. марта од 16 часова одиграти првенствену утакмицу против Новог Пазара на стадиону „Рајко Митић“, а истог дана ће наш клуб спектакуларном прославом обележити 78. рођендан. С обзиром да је познато да Звезда увек мисли и на најмлађе навијаче, овога пута малишани ће од 14 часова имати прилику да уживају у дечијем кутку.

У променоару који се налази код Ред Стар шопа ће бити организована забава за најмлађе. Навикли су малишани на Звездине фан зоне, у којима су уживали безброј пута. Деца која у пратњи родитеља буду посетила Маракану, у недељу ће моћи да се друже са аниматорима, који су спремили специјалан програм за најискренију публику нашег клуба. Малишани ће имати прилику да искажу креативност и на њима својствен начин израде честитке за Звездин рођендан, а клубу пожеле оно што би највише волели да виде у наредном периоду од наших првотимаца. Поред тога како то обичај и налаже, с обзиром да Црвена звезда слави 78. рођендан, славље ће увеличати и права звездашка торта. Како би дечији кутак у потпуности испунио очекивања малишана, од 14 часова ће бити могуће и исцртавање лица, те ће тако најмлађи звездаши моћи да се у потпуности припреме за утакмицу против Новог Пазара која почиње од 16 часова.

Подсећања ради, Црвена звезда ће званично прославити 78. рођендан у недељу, 12. марта, на стадиону ”Рајко Митић” од 16 часова против Новог Пазара у оквиру 26. кола Суперлиге Србије. Улаз је бесплатан, а сигурни смо да ће трибине бити пуне, као и да ће звездаши направити још један спектакл на Маракани!

The post Уживајте у дечијем кутку и прослави 78. рођендана на Маракани appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment