Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фан зоне за најмлађе на западу и истоку против ТСЦ

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 18 часова одиграти утакмицу првог кола плеј-офа Суперлиге Србије против екипе ТСЦ на стадиону “Рајко Митић”, а за све малишане смо и овога пута припремили сјајно дружење у фан зонама које почиње два сата пред старт меча.

У променоару који се налази на западној трибини нашег стадиона најмлађи звездаши ће као по традицији моћи да уживају у бројним активностима, али је овога пута Црвена звезда фан зону припремила и на источној страни Маракане. Забава за најмлађе који у пратњи родитеља буду посетили стадион “Рајко Митић” ће укључивати дружење са аниматорима који ће већ од 16 часова бити спремни да дочекају велики број малих звездаша. Специјални програм ће обухватати исцртавање лица, бројне занимљиве игрице, али и израду банера које овога пута можете припремити и на Маракани и одушевити нас оригиналним радовима, чије ће ауторе Звезда наградити упознавањем са првотимцима клуба. Подршка црвено-белима ће бити од великог значаја, с обзиром да ће већ у суботу моћи да освоје шесту узастопну титулу, а уз банере који ће садржати поруке и мотиве 34. трофеја домаћег првенства, наши фудбалери ће имати додатни ветар у леђа и мотивацију да испишу још једну страницу Звездине историје.

Подсећамо да је улаз за децу до 12 година бесплатан уз пратњу пунолетне особе која има купљену карту. Улаз је на капији број 19 на источној трибини стадиона “Рајко Митић”. Такође малишани ће креативност имати прилику да искажу по први пут и снимањем влогова са утакмице, а најбољи рад који стигне на нашу адресу ћемо објавити на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Видимо се на Маракани!

The post Фан зоне за најмлађе на западу и истоку против ТСЦ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment