Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Фудбал у другом плану, саучешће породицама преминулих

Фудбалери Црвене звезде су се пласирали у полуфинале Купа Србије након бољег извођења једанаестераца, а Милош Милојевић је истакао да је фудбал, услед велике трагедије која се јутрос догодила у Београду, био у другом плану.

Трагедија која се догодила је, без неког оправдања, утицала на нашу мотивисаност, на енергију… Међутим, и поред тога смо створили много прилика. Ипак, то је куп, и те одлуке у казненом простору ривала су морале да буду боље, да будемо колективнији, да се проигравамо и имамо мирнију утакмицу, овако смо се увели у драму, али на нашу срећу и захваљујући добрим интервенцијама Борјана смо прошли даље. То је тим, када не иде нападачима, одбрана одради посао, драго ми је што смо у полуфиналу – рекао је Милојевић.

Навијачи данас нису били на утакмици, али је била присутна парола: “Нека је вечна слава страдалима у школи Рибникар”.

Тешко нам је без навијача, али разумем их. Фудбал је био у другом плану. Било је веома тешко. Саучешће породицама погинулих и подршка за оне који се боре, дефинитивно тужан дан за Србију и надам се да се то никада више неће поновити. Фудбал је данас био споредна ствар, лично сам и ја имао слаб фокус и енергију, што не личи на мене – рекао је Милојевић.

The post Милојевић: Фудбал у другом плану, саучешће породицама преминулих appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment