Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Просинечки: „Фантастично друго полувреме“

После убедљиве победе против Смедерева и лепршаве игре црвено-белих, у изванредном амбијенту на Маракани, пред више од 40.000 гледалаца, шеф стручног штаба Црвене звезде Роберт Просинечки је рекао да мора да буде задовољан.

– Када се победи са 4:0, то је феноменално! Међутим у првом полувремену, у једном делу игре, одбрана није била на нивоу на којем желимо. На томе ћемо убудуће морати додатно да радимо. Друго полувреме је било фантастично: одлична игра, борили смо се, имали шансе… Понела нас је публика! На стадиону је било више од 40.000 људи и амбијент је био заиста леп. Најлепше на свету је играти пред пуним стадионом, поготово пред оваквом публиком – истакао је Просинечки.

Звездин тренер је казао и да Смедерево није дошло да се брани на Маракани, те и да је зато виђена динамична утакмица, са мноштво шанси…

– Еуфорије нажалост нема, јер морамо да размишљамо о ономе што нас чека даље – поручио је Роберт Просинечки.

Звездин новајлија Филип Касалица, вечерашњи деби у црвено-белом дресу је обележио рекордним голом за једног дебитанста, а Просинечки је о свакако великом појачању из ужичке Слободе рекао:

– Касалица може да игра на све три позиције у нападу. Било му је довољно петнастак минута, посрећило му се и то је сигурно заслужио. Довели смо га да буде наша ударна игра – да даје голове.

Повезане вести

31 comments

Velja_FCRS мар 15, 2012 at 13:17

Ja se iskreno nadam da vise necu gledati Borhu na Mestu centarfora,kad malo bolje razmislim, najbolje bi mu bilo na tribinama !!!

Reply
Adrijan мар 15, 2012 at 12:55

Dugo pratim i citam sta se objavljuje ovde ali nisam nikad nista komentarisao,ovo je prvi komentar. Citam i…setim se samo kakvih je komentara bilo posle spartaka,strasno. Zasto ne mozemo uvek da bodrimo nase igrace,Robija kao sada!? Dosta je novih igraca,mladih ali kvalitetnih,vidi se to iz utakmice u utakmicu,moraju doci i rezultati. Napred zvezdo!!!

Reply
Era мар 15, 2012 at 11:21

Sjajna igra, bravo momci! Cinjenica je da su svi igraci koji su ostali i ovu polusezonu korisni. Pokazalo se da mozemo uvek da racunamo na Vesovica i Kadua. Krneta je bio solidan, imao je par gresaka, ali ovo mu je prva utakmica, a jos je veoma mlad. Cim je zagustilo, sudije su tu za Partizan. Nama su ponistili jedan gol i nisu nam svirali jos 3 penala. A sto se tice Kasalice, fantastican igrac! Veoma je brz i pokazao je da se snalazi u situacijama 1 na 1. Kod njegovog gola nije bilo ofsajda! Ko je pazljivo pogledao, mogao je da vidi da je ostala noga poslednjem igracu Smedereva. Zvezda ooooooooo…

Reply
Petar мар 15, 2012 at 11:03

Po meni najbitnija stvar je da je Robi pogodio svakog igraca, znaci mozemo da mu verujemo! Jos na terenu nismo videli Asamou, ali o Mladenovicu, Milunovicu nema sta da pricamo. Luka Milivojevic mislim da nam je igrac kakav je on bas trebao oma mirnocu na pasu ima sve, mislim da ni jedan pas nije promasio u poslednje dve utakmice plus ne znam ko su sada asistenti bili nisam zapazio, ali sam zapazio da je protiv Javora bio asistent kod dva gola i fakticki je bio asistent kod treceg. Maksimovic, mislim da ide na bolje, imamo manje problema kod prekida nego jesenas sto je vidno. A mislim da Maksimovic nije napravio ni jednu gresku na ovoj utakmici! Krneta je jos mlad da bi pricali nesto, imao je par gresaka koje su zanemarljive kada pogledamo njegove godine!
SVE U SVEMU BOLJE NEGO JESENAS! VISE TRUDA, ZALAGANJA, TRCANJA…
NIKO ZVEZDO NEMA TO STO IMAS TI!!

Reply
dexy122 мар 15, 2012 at 10:07

Ljudi, gledam ove komentare i svi kazete kako Robi forsira Borhu. Mislim da ga ne forsira, nego on do sad nije imao drugog spica, mozda malog Ozegovica, mada mislim da je iskustvo bitnije u ovom trenutku. I Asamoa i Kasalica su bili povredjeni. Sada, kako mi se cini ako obojica ozdrave jedan ce biti u prvom planu, a drugi zamena. Posebno, ako budu efikasniji od Borhe, a budimo realni, za to ne treba puno golova.

Reply
Secam se pobeda мар 15, 2012 at 11:00

Bice zanimljiva borba za to mesto u sredini. Kasalica tek treba da se dokaze u velikom klubu, kvaliteta ima sigurno i postoje velike sanse da bude veliko pojacanje. Ja imam strpljenja sa Borhom jer vidim zasto ga Robi drzi u igri, a to nisu pre svega golovi.
Asamoa je sigurno dobar jer aqko je Robi pogodio sa Mladenovicem, Milunovicem i ostalima zasto nebi i sa njim

Reply
Danko мар 15, 2012 at 08:56

Prava uživancija. Jesu ovi iz Smedereva u prvom poluvremenu imali par prilika, ali ih kasnije nigdje nije bilo. Samo da opet ne poletimo u visine.
Stoji i činjenica da sudije guraju glodare, a nas ne.

Reply
miki мар 15, 2012 at 03:10

Sve u svemu ovo sada lici na nesto. Otprilike bolja igra 30% od jesenjeg dela. Jos samo odbranu da konsolidujemo i to je to.
Raduje me efikasnost, jer onda nije bitno ako primimo gol ako mozemo d adamo dva. Dali smo u prva tri kola 8 golova sto je za respekt. Luka Milunovic pun pogodak kao i Mladenovic. Kasalica kratko igrao ali je pokazao da je brz i da ima potencijal.
Sudjenje katastrofa. Tri cista penala za zvezdu nisu sudjena plus ponisten cist gol. Tole opet proradio…

Reply
fringe мар 15, 2012 at 13:05

Sa ovim da je Tole proradio moram da se slozim, jer je sudjenje na mecu partizana bilo sramno, a takodje i na nasem mecu. Naravno u korist partizana i stetu Zvezde, jedino sto sada Zvezda ima kvalitet pa moze i protiv sudija. 😉

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 15, 2012 at 02:14

Bravo Zvezdo-bravo Robi!Volim kada vlada lepo raspolozenje medju nama zvezdasima i kada smo svi zadovoljni napretkom u igri,kao i efikasnoscu.Odbrana mora da bude cvrsca i sinhronizovanija.Odbrana pocinje od napada preko sredine pa do nase odbrane i svi moraju da ucestvuju u njoj.Mnogo lako nam probijaju sredinu i stvaraju sanse.To se ponavlja i moralo bi sto pre da se isprave ti nedostaci.Raduje igra posle prekida,vidi se da se taj segment igre unapredio.Kada je Kasalica usao pokazalo se kakav spic je potreban da bi se izvela uspesna,brza,munjevita kontra.Voleo bi da sansu dobije Daca Mihajlovic jer sam siguran da nije zaboravio da igra a ono sto je on igrao i pruzao u Jagodini i u Zvezdi na pocetku(3 tekme mislim sa Adijem u paru)zaista je delovalo obecavajuce.Donece nam stabilnost u odbrani a da ne pricam za prekide,cak ce dati i po neki gol jer ih je davao i ranije.Krneta je jos zelen,ali dobro je sto je igrao,vazno da je osetio teren i prvoligaski fudbal a da nije bilo posledica.Jedva cekam da vidim i Vinija,kao i lava Asamou!Napred Zvezdo

Reply
Djoksonidis мар 15, 2012 at 00:54

Za vikend da napunimo omladinski stadion
navijacima, a Borcu-gredu golovima.
Zvezda oOoOoO

Reply
Vlada мар 15, 2012 at 09:42

Utakmica BSK – Crvena Zvezda se igra na stadionu u Borči, a ne na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Reply
igordelija мар 15, 2012 at 00:44

da je kasalica igrao makar celo drugo poluvreme bilo bi 8:0 na kraju vadi tog panja kolumbiskog da nam se ne osveti to na derbiju

Reply
krcunpg мар 15, 2012 at 00:20

robi kad ce borha da ti dosadi, imas li oci da vidis da se covjek ne pita sa loptom, kasalicu u vatru, momak je za svojih 10 min pokazao vise nego borha od kad je dosao. milunovic kasalica lazovic, milivojevic kadu evandro, mladenovic mihajlovic maksimovic i mikic. !!

Reply
ShoNe мар 15, 2012 at 02:34

Alo piromane, sta da tebe neko baci u vatru, pa da vidis kako je, ti bi samo nekoga spaljivao, daj reci nesto lepo, kako ih treba poslati u saunu na neki dobar bazen ili slicno, nemoj samo da ih spaljujes nece imati ko da nam igra…

Reply
nexa мар 15, 2012 at 11:15

slazem se sa sastavom koji si predlozio mislim da treba dati sansu Mihajlovicu u odbrani,ali sledece sezone dovesti kecojevica iz ofke decko je strasan stoper i mislim da bi sa Maksom cinio strasan tandem….

Reply
Mirko BGRS мар 15, 2012 at 00:17

Doveli smo super mlade igrače svaka čast,ali mislim da je mogao da se dovede iskusan štoper i dobar desni bek pre nego da nagomilamo krilne pozicije gde je velika konkurencija po meni nepotrebno

Reply
milos мар 14, 2012 at 23:58

da li ce nasem treneru konacno biti jasno da borha nemoze biti centarfor,lep udje covek i to jos nespreman i pokaza kako se to radi,u neki stvarima nemogu da razumem naseg trenera,dal je moguce da ono sto svi vide on ne vidi,valjda ce od danas promeniti misljenje mada mi se cini da ce i dalje forsirati borhu…

Reply
Ћелави мар 15, 2012 at 00:15

ma robi je puko, ubacuje onog prebega krnetu(kiksara), borha(panj) spic…

Reply
Mika мар 15, 2012 at 02:58

Ti si sramota za navijace Zvezde… Vredjas ljude, a nisi omirisao teren… Jadno!

Reply
Mika мар 15, 2012 at 03:02

I da za Borhu se slazem da je statican (to se zove fin izraz, ne mora niko da se vredja), a “prebeg“ kako ga ti nazivas je odigrao super, i ne znam kako ti nije glupo da tako napises, ali dobro, ima nas raznih, tebi na obraz.

Reply
mariogotze мар 14, 2012 at 23:56

ti si prvi spic filipeee! kakav igrac, borha pakuj kofere sine…

Reply
Miki Delija мар 14, 2012 at 23:51

BRAVO ZVEZDO!!!!! Sve sto sad hocu je,da budes ona prava Zvezda kao nekad pre…..

Reply
bata011 мар 14, 2012 at 23:51

Zvezda mi je sve,
Zvezda zivot je,
i ko igra je….mi se,
sve dok pobedjuje

Reply
GogiDelija мар 14, 2012 at 23:06

Hrabro,Robi…uskoro ce svi koji su te pljuvali,zacutati. Zauvek.

Reply
vlajko мар 14, 2012 at 23:46

Samo da malo poradimo na igri u defanzivi i sve ce biti ok, mislim da u ovih tridesetak fudbalera koji konkurisu za sastav nema nijednog za kog mozemo reci da je los (dobro mozda Borha, nije on ni toliko los koliko mi nekako deluje nezainteresovano, i pravi mnogo bespotrebnih faulova). Ako pobedimo sve do kraja, ma i ne moramo da pobedimo ali ako poginemo na svakoj utakmici mislim da niko nema nista da zameri ni Robiju a ni igracima Zvezde. Evo i jedan moj predlog nase najjace postave ne mora da znaci da sam u pravu, verovatno se i mnogi nece sloziti: Bajko, Mikic, Mihajlovic, Maksimovic, Mladenovic, Milivojevic, Kadu, Evandro, Milunovic, Kasalica, Lazovic. Sto se mene tice ja verujem u duplu krunu. ZVEZDO VOLIM TE!

Reply
Mirko BGRS мар 14, 2012 at 22:21

Bravo Robi ,svaka čast momci,velika šteta za prvi deo sezone,inače neki kad vide da smo u naletu i osete da izmiče bodovna prednost završavaju posao ,tako danas na karaburmi čovek dosudi 4 slobodnjaka na 20metara od kojih bar tri nemaju veze sa životom,a na drugoj stranu mašu li mašu ,dokle to više može da ide tako…

Reply
nemanja мар 14, 2012 at 22:13

Ljudi molim vas, ajmo da pisemo peticiji, ajmo nesto da radimo, pisemo mail Zvezdi koji je za Robija i da mu lepo kazemo da 3 u napadu treba da cine : MILUNOVIC, KASALICA, LAZOVIC.
Ljudi, imamo potencijal, opet cemo gubiti vece utakmice jer nas Borha ubiii. Brza smo ekipa, on je covek mnogo spor. Idealan igrac kad igramo protv Barse i vodimo 1:0 pa cuvamo loptu. Ali u nasoj ligi ova trojica treba da nam igraju i nema zime!

Reply
nscz мар 14, 2012 at 22:19

tebi bas nikad nije dosadno?

Reply
Kizami мар 14, 2012 at 22:43

Idi bre covece u skolu dobij licencu pa budi trener i vodi tim..nemoj nas da smaras!! MI VERUJEMO U ROBIJA!!!

Reply
Ariljac мар 14, 2012 at 22:10

Bravo Robi!!!Puna podrska!!!NAPRED ZVEZDA!!!

Reply

Leave a Comment