Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Цене карата за дерби

ФК Црвена звезда обавештава све своје чланове да ће и овог пута моћи да резервишу карте за прву полуфиналну утакмицу Купа Србије у којој се састају Црвена звезда и Партизан, а која се игра 21. марта на Маракани. Сваки члан има право да резервише највише четири карте.

Чланови Клуба карте могу резервисати позивањем нашег call центра: 011/30-10-10-3, почевши од данас до 17 часoва, као и у петак 16. марта од 10 – 17 часова.

Преузимање резервисаних карата моћи ће да се обави на следећи начин:

Понедељак, 19. март у просторијама сервиса за чланство од 12 – 17 сати.
Уторак, 20. март у просторијама сервиса за чланство од 09 – 17 сати.
Среда, 21. март, у Краља Милана 23 од 10 – 16 сати.

Карте за прву полуфиналну утакмицу Купа продаваће се по следећим ценама:

Север – 350 динара.
Југ – 350 динара.
Исток – 650 динара.
Запад – 850 динара.

ФК Црвена звезда је одлучио да 50 динара од сваке продате улазнице уплати на рачун родитеља осмомесечне бебе Сергеја Милићевића, који мора хитно да се оперише од тумора, у иностранству.

Сезонске карте за ову утакмицу неће важити.

Повезане вести

95 comments

johnfcrs мар 16, 2012 at 19:37

Ljudi, ajde ovako….. Svako ko se buni, i ko je razocaran je jedan od toliko hiljada clanova, koji se ovim putem osecaju nemocno i prevareno…. Ja sam CLAN otkad postoji clanstvo i nisam bio na blagajni 2 godine…. Nije problem u 350 dinara, koliko sam samo poruka slao na onaj broj, dao clanarinu, dao za propusnicu, PROBLEM je u tome sto BEZ IKAKVOG OBJASNJENJA, sve to ne vazi odjedanput, sto admin na oficijalnom sajtu vredja inteligenciju svih navijaca i kaze da se od pocetka sezone zna da ne vaze za kup, vec za prvenstvo i Evropu…. Pa kako sam ja ulazio na prethodne utakmice kupa, ovo nije prva kup utakmica u sezoni, ovo je polufinale… Kakvu ja to prednost imam u odnosu na ostale sto dva dana zovem i ne mogu da dobijem, i onda cu NIZBOGCEGA morati da se usmrdim ispred blagajne u ponedeljak ujutru sa ostalima, koje je mrzelo da se uclane po onoj vrucini, kisi ili snegu, ili da puknem kod tapkarosa 3 puta vise…. A najnejasnije od svega je sto je uprava ovim gestom sama sebi dala autogol, jer ti isti clanovi (AKO SE I TO NE UKINE) ce jedini imati pravo glasa….. SRAM VAS BILO LOPOVI JEDNI!!!!! P.S. Da stvar bude gora, nas trojica smo danas regularno sa clanskom kartom i propusnicom otisli da rezervisemo karte, jer ne mozemo da dobijemo telefon vec dva dana, i bez ikakvog razloga sa objasnjenjem: PITAJTE LUKICA, nismo mogli….. TOTALNA SRAMOTA! LUKICU SRAM TE BILO DA PRED NAJVAZNIJU UTAKMICU U SEZONI NAPRAVIS OVAKO LOSU ATMOSFERU, I JOS DA DOZIVIMO DA STOKE BUDE ISTO KOLIKO I NAS…..

Reply
Zvezda mi je sve мар 16, 2012 at 12:59

Ovo je samo jos jedna lako providna prevara i otimacina para od clanova kluba u reziji lukic -stefanovic $ vesic-radujko company.Mozete do smrti da zovete call centar na broj 0113010103 i to jedno sto puta ljubazno ce vam se javiti umiljati zenski glasic “ dobili ste call centar fk Crvena Zvezda i u cilju poboljsanja usluge ovaj razgovor moze biti sniman,svi operateri su trenutno zauzeti molimo vas pozovite kasnije“ Za clanove kluba iz Beograda ce tako ulaznica kostati umesto 350 dinara 550 dinara jer ako budu imali srece dobice vezu sa operaterom iz stotog puta pa vi sad izvedite racunicu – 100 poziva puta najmanje dva dinara ( mozda i vise ) je 200 dinara plus 350 cena ulaznice plus troskovi dolaska po istu to izadje i vise od 550 dinara. A zamislite tek kakvu paprenu cenu ulaznice placaju clanovi kluba iz unutrasnjosti ciji poziv ka Beogradu kosta mnogo,mnogo vise,a bukvalno su primorani da zovu po nekoliko desetina puta,pa plus prevoz,neplanirani dolazak ranije da bi preuzeli ulaznicu plus ostali troskovi koji iz toga proizilaze.Znaci ta prica ma ajte nije 350 dinara nista toliko mozete da izdvojite ne pije vodu jer ta ulaznica kosta mnogo vise od 350 dinara. Imajte u vidu da Zvezda ima ugovor sa telekomom ciji je generalni direktor funkcioner demokratske stranke branko radujko i da je ovo i jedna vrsta otimacine para od clanova kluba.Samo sto je to mnogo providno. Sada ce da se jave vojnici partije ovde tj vojska vladana lukica sa njihovim komentarima tipa-“evo ga spamer,neprijatelj kluba,grobar,smederevac ponovo jase i slicne nebuloze i gluposti “ samo nece priznati istinu o ovoj pljacki preko telekoma. Sada je jasno da su gore navedeni clanovi kompanije zestoko naplatili i one “besplatne“ ulaze protiv spartaka i smedereva. To samo slep ne vidi i gluv ne cuje.A sada posto je ovo signal za uzbunu krenite vojsko vladana lukica sa napadima, 1,2 ,3 sad…

Reply
Nikola мар 16, 2012 at 11:33

Što se mene tiče neka stave članarinu 50e i sezonsku 50e, skupiću nekako pare i opet ću uzeti. Ali kad je uzmem, onda neću da me zezaju, te važi, te ne važi, pa besplatan ulaz na 5 utakmica i na kraju da ne mogu ni rezervaciju da organizuju kako treba. Pa stavi me na čekanje majku mu, a ne da mi 2 sata govore kako su svi operateri zauzeti i da zovem kasnije.

Reply
Dijabola мар 16, 2012 at 11:40

haha da i smesno je sto kaze svi operateri, umesto da kaze jedan jedini operater na vas 13 hiljada je naravno zauzet.

Reply
Dijabola мар 16, 2012 at 11:46

evo napravili su listu cekanja…

Reply
Andrija мар 16, 2012 at 11:05

karta ce mi izaci na 3000 din dok dobijem call servis, a i zivci su mi pri kraju…
Nije problem sto se naplacuje ulaz, ali je problem sto je katastrofalno organizovano rezervisanje…

Reply
Dijabola мар 16, 2012 at 11:39

i to je istina.

Reply
Dijabola мар 16, 2012 at 10:02

Imam sezonsku i ne osecam se prevareno. Misljenja sam da su karte mogle biti i skuplje s obzirom na lepu i humanu akciju koja ce biti sprovedena ali i na finansijsku situaciju kluba. Isto tako mislim da je bila greska sto su protiv smedereva ponovo otvarali kapije, jer velika poseta, a pogotovo velika poseta na Zvezdin rodjendan gde je pritom besplatan ulaz ne bi trebala da predstavlja neki veliki uspeh zbog kog se treba oduziti navijacima, vec sasvim normalnu stvar. Upravo zbog toga se sad pojedini drzaoci sezonskih osecaju obespravljeno i bune, iako bi po meni trebali da budu zadovoljni jer imaju prednost kupovine karata. Razumeo bih njihov revolt da su npr. ostali van stadiona na nekoj od prethodnih tekmi na marakani zbog velike posete, ali sumnjam da se to dogodilo.

Reply
Nebojsa мар 16, 2012 at 09:20

Cene karata su bas ok…ne vidim cemu ovolika buka.

Za Crvenu Zvezdu i malog Sergeja…da jos jednom napunimo Marakanu.

Reply
Berane cg мар 16, 2012 at 07:53

Sto se tice privatizacije. . .uzmite npr udineze.Njihov predsjednik je imao veliku dobit od prodaje igraca pogotovo od sančeza barsi.Samo deseti dio je ostavio klubu,kupio neki jeftine igrace,ostalo sebi u dzep.I zamislite delije pune stadion a te pare idu nekom biznismenu milioneru,za njega prakticno deremo grlo,a on preko naseg kluba okrece pare.I sta,neka dovede mesija,to nije vise nasa zvezda,dovodi ga zbog licne dobiti.Ovako bar znamo,nas klub,kakav je takav je,nas je.Pa makar nikad vise ne igrao u evropi.Ja bi ga volio i da je treca liga srbije.

Reply
Berane cg мар 16, 2012 at 07:42

I jos nesto. . .ovdje neki vrlo lako mijenjaju misljenje.Posle javora i smedereva skoro niko nije rekao da je robi los trener.Niko nije prozivao lukica.Kad bi borha borci dao dva gola govorili bi da je super igrac,pa posle sledece utakm.opet da je los.

Reply
Dijabola мар 16, 2012 at 09:21

Apsolutno si u pravu.

Reply
KIza1980 мар 16, 2012 at 07:40

Ja zivim u stanu i placam kiriju od 100 eura + imam 2 dece i radim za 20.000 dinara pa ne kukam kao vi sto kukate zato sto je cena za sever 350 dinara?
Cena za prosli derbi je bila 500 dinara pa niko nije kukao…Em je derbi em KUP ,radni dan + 350 dinara ? Pa jbm mu sve meni koji jedva sastavljam kraj sa krajem nije problem da izdvojim 350 dinara za sever i jos moram da kupim kartu da dodjem do Bgd-a i da pojedem i popijem nesto..Ajde bre mojne kenjate ovde o cenama …. mi se za upravu i Lukica …bitno mi je ono sto se desava na terenu…

Reply
Berane cg мар 16, 2012 at 07:31

Da je karta 3000 dinara pa bi i shvatio neke,ali za 3 evra se neki bune,pa stvarno. . .a pomazu klubu,znamo kakva nam je situacija s a parama.Haha,sta vam je kriv Lukic,ne idu ove pare njemu nego u kasu kluba.Ici ce kad se privatizuje u tudje ruke,a znam da neki bez mozga to zele.

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 23:09

Cuo sam se danas sa ekipom od osam ljudi sa kojima stalno idem na svaku utakmicu i svi su jednoglasni u stavu da nece ici na utakmicu protiv partizana. E sad neka lukicu i vesicu dodju ovi sto su dve utakmice gledali na lerku ( njih preko 20000 ) a nigde ih nema tokom sezone. A ja garantujem da je karta protiv spartaka i smedereva kostala simbolicnih 100 dinara bilo bi duplo manje gledalaca. Sramota za upravu i lukica ali kakvi su od njih se nista bolje nije ni ocekivalo.

Reply
kalu мар 15, 2012 at 23:11

sada necu moci da spavam sto ti neides na utakmicu,prijatelju ne moze stalno besplatno

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 23:21

Ja nigde nisam rekao da ulaz treba da bude besplatan i ne znam gde si to procitao.Izmisljas i pricas ono sto nigde ne pise u mom komentaru.Ako smo vec kupili sezonske onda one treba da vaze i sada za kup utakmicu,a inace sam veliki protivnik besplatnog ulaza i nisam bio odusevljen takvom odlukom nikad losije uprave i predsednika. I jos nesto ako znas da citas napisao sam da ekipa sa kojom idem na utakmice ( njih osam ) nece ici na utakmicu a da li ti mozes da spavas zbog toga ili ne bas me nesto zabole.

Reply
kalu мар 15, 2012 at 23:22

izvini sada sam video.:)

Reply
Zvezdo Volim Te мар 15, 2012 at 23:53

brate potpuno si upravu sad mi koji imamo sezonske i koji pratimo Zvezdu na svakoj kod kuce i na strani i koji nismo iz bg necemo moci da idemo na Sever zato sto na dan utakmice kada mozemo da dodjemo u bg Sever ce biti rasprodat!

Reply
money money money мар 16, 2012 at 03:17

Zvezdo Volim Te
Zvezda mi je sve
imate isti nacin izrazavanja i pisanja kao pojedini spameri koji nisu poimence vec neko vreme sa nama, i koji koriste svaku priliku da dignu dzevu i bace drvlje i kamenje a pre svega pokvare atmosferu.

Dijabola мар 16, 2012 at 09:28

Iskoristi prednost clanstva, pa rezervisi i do 4 karte. Stvarno ne razumem zasto kukate.

Herodot мар 15, 2012 at 22:50

Ukoliko ne promene odluku ostaće bez 5.000-6.000 najvernijih navijača. Nisam ja platio kartu da celo romsko maselje gleda 2 tekme za džabe, a da mi koji pratimo klub i protiv banata, javora, bska moramo da pltimo ulaz.

Reply
avatar69 мар 16, 2012 at 03:25

svaka cast opasan si ti delija, pravi delija bi rekao da karta treba da kosta vishe, ti si po meni jos jedan u nizu pozera koji idu na istok ili na zapad i samo sa ciljem eto da pokazu drustvom da si bio na marakani jel je to trenutno veoma in i samo se o tome prica. Ne sumnjam ja da navijash za zvezdu ali nemoj sutra da pitash sto nemamo para da platimo igrace, jel je ovo jedina utakmica (plus najmanje 2 evropske) gde moze da se zaradi , ostala dva derbija igramo kod ovih sa pogresne strane brda. I ajde ti meni sada da odgovorish jel mislish ti da zvezda moze da funkcionise ako tri (eventualno 4) puta u toku sezone naplati ceo stadion?

Reply
Leopold мар 15, 2012 at 21:59

Nije poenta u nekih 350 din, ili vise ako se ide na neku drugu tribinu, poenta je u tome da kada su prodavali sezonske onda su na sva usta reklamirali da ce vaziti za ligu, kvalifikacije za Evropu i kup utakmice. Nije normalno i prihvatljivo da sada odjednom ne vaze za kup iz bilo kog razloga. A i samim tim sto su pustili na dve utakmice slobodan ulaz su clanovi osteceni, nismo mi birali koliko ce da kostaju sezonske pa da jedva izdvojismo 1300 din, oni su, a ovako ispadose clanovi grbavi, a ovi foteljasi dobise 2 tekme dzabe i jos derbi za dz.. Sramota.

Reply
zarko мар 16, 2012 at 03:35

donekle si upravu, nesecam se kako su je reklamirali, ali po meni nije skupo biti deo spektakla, kapiram da se ljutish ali nisu to neki novci da bi sada dizali nepotrebnu tenziju. Nama tih par stotina dinara skoro pa nista neznace a zvezdi veoma puno. Verovatno svako od vas daje za kablovsku (iptv) barem 700-2500din a zvezdina utakmica u proseku kosta od 86-386din svim sezoncima. Pa onda silni popusti u redstar shopovima i kod nasih sponzora razne akcije za clanove kluba itd.

Reply
uprava мар 15, 2012 at 21:19

Vrlo nelogican, neodgovoran i neposten potez uprave prema najvernijim navijacima!

Reply
cobi мар 16, 2012 at 03:29

najverniji navijaci ne kukaju vec podrzavaju ovu odluku, ustvari videcesh i sam za koji dan.

Reply
uprava мар 16, 2012 at 20:46

druze, karte rezervisane juce iz 125125125. puta, tako da cu videti uzivo, i nadam se da cu isto tako videti bar polovinu velikih zvezdasa sa prosle 2 utakmice cije sam besplatne karte zajedno sa ostalih 12000 sezonaca JA platio. Ziveli i da dobijemo!

Reply
HAD мар 15, 2012 at 21:09

Kako vas nije sramota,pa ako toliko volite ZVEZDU platite neku kartu.Sta bi da gledas 40 utakmica za 1000din. smesno i jadno!!!

Reply
Saša мар 15, 2012 at 21:07

Ма људи моји о чему то поједини причају?!?!?!? Мене би било срамота послије двије бесплатне утакмице да кукам због 350/850 динара. Па три пута гледати Звезду са запада за мање од 8 евра и то један пут гледати дерби а кукати велика је срамота. Схватам ја да је немаштина али 90% ових што кукају потроше те паре у кафићу. И то не за неку јаку туру пића.

Reply
Doctor мар 15, 2012 at 21:06

Gledano sa strane, nije fer za vas koji imate sezonske, ali ljudi dovoljno je da se kaze da igra ZVEZDA! 200-300 dinara mozete odvojiti jednom u sezoni… A i dobili smo 2 meca za dz. sto moramo da cijenimo, i da vratimo klubu!

Reply
delija zauvek мар 15, 2012 at 21:05 Reply
Berane cg мар 15, 2012 at 20:39

Ne znam sta vam je problem 350 dinara?! Jeste da se lose zivi,ali ima se toliko,jos pomazemo klubu i malom sergeju.Meni za utakm.na marakanu treba najmanje 50 evra.Jedva cu ih odvojit,ali nije problem za zvezdu.

Reply
Stevan мар 15, 2012 at 19:28

OCIGLEDNO JE RESIO KLUB DA ZARADI PARE,CUJ SAD KAZU NIKO VAS NIJE PREVARIO PA KAD JE TAKO STO NISU NAPLACIVALI KARTE KAD SMO IGRALI PROTIV BANATA U CETVRTFINALU JEL SU ZNALI DA CE BITI SLABA POSETA.PA KOLIKO NAROD NEMA PARA POKAZALO SE NA ZADNJOJ TEKMI,EEEEEEE LJUDI PA PROSLE 2 TEKME JE DOSLO 22000 VISE OD PROSEKA ZBOG 200 DIN KOLIKO JE KARTA A ZAMISLITE AKO JE SKUPO 200 ONDA KAKO CE TEK DA SKUPI350,600,800 NE ZNAM IZNERVIRAN SAM IDEM NA SVAKU TEKMU ALI SAD PITANJE POSTO NISAM IZ BEOGRADA TREBA DA PLATIM I PREVOZ I NESTO DA POJEDEM POPIJEM STO ZNACI BEZ 1500 NE MOGU DA PRODJEM.JEDINO DA SE SVERCUJEM U BUSU.I DA POSTO SAM CLAN KLUBA KAD BUDU IZBORI LUKIC NEMA MOJ GLAS PA MAKAR ON NISTA I NEZNACIO NECE GA DOBITI.A TRIBINE CE POPUNITI ONI KOJI IMAJU PARA I STO DOLAZE SAMO PROTIV RENA I PARTIZANA,ILI TI KAKO MI TO ZOVEMO OVDE NAVIJAC DALJINSKI UPRAVLJAC.

Reply
juzna pruga мар 16, 2012 at 03:12

manje vici stevane sine, bez nervoze. Vidim da ste veoma slozni ovde samo sto se nepoubijate zbog 350-800din, pravi srbi nema sta, a vidim i koliko vam je stalo do zvezde, umesto da kazete zasto karte nisu skuplje jel ovo je jedina utakmica gde moze da se zaradi a vi kukate pa posle vam krivi drugi sto smo u dugovima i nemamo bolji tim. Bio sam nedavno u milano na san siro stadionu, ulaz 13e na prazan stadion a za utakmicu od 20-40e. Razumem da je standard kod nas katastrofa ali vi kukate zbog pisljivih 350-800din. Ako ja mogu da izdvojim svake druge nedelje 3000din samo da doputujem do bg-a i nazad plus sezonska za zapad i to sam sa siromasnog juga srbije onda vi ostali nemate apsolutno pravo da kukate.

Reply
Fikus мар 15, 2012 at 18:55

A kada ce biti pustene u prodaji na blagajnama??? Odg neko…Pozz

Reply
Samo Zvezda мар 15, 2012 at 19:52

U ponedeljak u 10:00

Reply
SHERIFF мар 15, 2012 at 18:52

Nama na Severu se sezonska vec isplatila,tako da mi ovo ne pada tesko…

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 18:49

To je samo jos jedna u nizu lukicevih i vesicevih prevara veka. Zasto se ne dozovu pameti pa neka ulaznica za grobare za jug kosta 1000 dinara pa da vidimo koliko ce ih doci. Mi uvek na onom ruglu od stadiona jna placamo paprenu cenu ulaznice za sever jer je … odreze sto vise moze a njihova … ulazi sa sezonskim ulaznicama. Zato lukicu neka sezonske karte vaze za kup a … paprena cena za njihjovu tribinu. Ovako im sami omogucavamo da dodju u vecem broju i usmrde nam stadion.

Reply
realno мар 15, 2012 at 17:54

Ovo je cist lopovluk, ova uprava je gomila lopova …. Sto smo uzimali godisnje ako cemo da kupujemo karte za nas stadio !!!!
Lukic je balvancina !!!!

Reply
Nenad мар 15, 2012 at 18:42

U kup utakmicama se deli prihod od prodatih ulaznica tako da nece sezonske vaziti ali cemu sada prozivanje kada se to svake godine unapred zna? Nije mnogo 350 dinara a jos ces i pomoci malom Sergeju. Pozdrav.

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 19:13

Nije tacno. Ako ides redovno na utakmice u zadnje tri godine je sezonska vazila za sve utakmice pa tako i za nas kup,ako si bio seti se teleoptika,banata,smedereva ( sve kup utakmice )itd Vazila je i za kvalifikacije za kup uefa. Na proslom derbiju u nasem kupu prosle godine takodje je vazila sezonska i to zavisi od dogovora dva kluba. Recimo na ovoj utakmici Zvezdi ide sav prihod, a u revansu u golubarniku partizanu.

Reply
dera мар 15, 2012 at 21:01

Gresis. Protiv Teleoptika se kupovala karta 100% Secam se… 200din … I delila se zarada …
Imam sezonsku i mislio sam da sam osigurao mesto na stadion, ali sad moram da cekam u red za kartu i ko zna da li ce biti kad dodjem na blagajnu, ali boze moj 😉

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 21:54

Da se razumemo.Bio sam protiv teleoptika u kupu,pa i protiv smedeeva,banata i partizana u kupu i vazila je sezonska,a karte se uvek prodaju za one koji nemaju sezonsku pa su se tako prodavale i protiv teleoptika. I dosta vise sa proizvoljnim tvrdnjama i neistinama.

Milan мар 15, 2012 at 19:37

Ne lupaj gluposti , prosle godine su za polufinale vazile sezonske karte!!! Ja sezonsku kupujem za istok vec 5 godina i prosle godine sam isao na derbi sa partizanom. Uzeo bih je i ove godine pa sve da vazi samo za domace prvenstvo ali sam iskreno mislio da ce vaziti i za kup kao i prosle godine.

Reply
Marko Vozdovac мар 15, 2012 at 20:50

Zvanicno sezonske karte ne mogu da vaze do polufinala jer se u ranijim kolima deli prihod od utakmice, dok za polufinale, gde se igraju dve utakmice, nema prepreka za vazenje sezonskih ulaznica.

Reply
Zvezda mi je sve мар 15, 2012 at 21:57

Pa kad si toliko pametan zasto su onda sezonske vazile sve do polufinala ? Bio sam i sezonske su vazile.Boze sta je ovo danas ? Ovde svako pise onako ofrlje i reda radi,puno neistina. Strasno.

Marko Vozdovac мар 16, 2012 at 11:09

@Zvezda mi je sve: Prvo, ne vidim da sam te nekim svojim delom komentara uvredio da bi ti tako odgovorio na moj post. Drugo, ako umes da citas, procitaces da sam napisao „Zvanicno“! Da, vazile su i do sad, kao sto su vazile i prosle godine za polufinale kupa kada su se igrale dve utakmice. ZVANICNO kada se igra jedna utakmica u kupu, prihod dele dva tima koji igraju. Nama je klub izlazio u susret do sad pa smo i pored pravila o podeli prihoda mogli da udjemo na stadion sa sezonskim ulaznicama. Pun mi je vise ***** vas pametnih koji procitate nesto, a onda u glavi sklopite pricu kako se vama svidja!

Velja_FCRS мар 18, 2012 at 18:52

Sine,nemas ti pojma.Deli se profit ako je jedna tekma…ako su dve onda svakom u dzep od svog stadiona…pa sta mislis zasto su karte uvek skuplje na jna?!

Reply
marakana мар 15, 2012 at 17:54

sto se tice sezonskih, danas sam pricao sa ljudima iz klubske administracije, kazu da se jos ne zna da li ce moci da se udje sa sezonskim, znace se u ponedeljak. Izgleda da su odlozili odluku jer se dosta ljudi pobunilo zbog prvobitne informacije da nece da vaze.

Reply
Velja_FCRS мар 15, 2012 at 18:02

Aha znaci da smo cutali onda nikom nista a posto se digla frka onda ce da ramisle,stvarno imaju stila.Probali pa da vide kako ce da prodje….jaooo lopine nevidjene !!!!

Reply
Vlada Tosic мар 15, 2012 at 18:23

Nema sanse da se promeni odluka zato sto je mnogo ljudi zvalo i rezervisalo karte a i bilo bi krajnje neozbiljno…

Reply
marko мар 16, 2012 at 02:59

upravo tako, mozda sezonska da neki popust od 50%, dajte sta kukate pa necete da crknete za sicu.

Reply
Velja_FCRS мар 15, 2012 at 17:21

UA BRE LOPOVI…UA…MOZDA I UZMEM SLEDECE GODINE SEZONSKU ALI ZA KUCNU FOTELJU,POSLEDNJIH 30 GODINA IDEM NA UTAKMICE I CLAN SAM OTKAD ZNAM ZA SEBE A ONI TAKO…PA NIKOM NIJE DOVEKA GORELA PA NECE NI VAMA LOPURDE JEDNE !!! ZA ONO DETE CU DA UPLATIM KOLIKO GOD DA TREBA A LOPOVIMA NE DAM BRE !!!

Reply
ujche мар 16, 2012 at 02:56

prike polako sa to galamenje

Reply
Velja_FCRS мар 15, 2012 at 17:16

Pa super,dao sam 7000 soma za propusnicu za zapad,gledao 5 tekmi kod kuce,ostalo dzabe a sad jos treba da dajem kintu za kup?! Pa kako ih bre nije sramota?! Mamicu vam lopovsku….

Reply
marko мар 16, 2012 at 02:55

prijatelju 7000 soma au to mnogo love bre, to te hvata ovako imash 15 domacih, recimo 2 kup utakmice i najmanje 2 evropske to mu dodje 19 utakmica sto te hvata 386din po utakmici, skupo majku mu.

Reply
Milan мар 15, 2012 at 16:54

Срамота. 50 пута зовем и 50 пута ми каже зови касније. Значи,требам да узмем годишњи одмор,да би као члан,отишао на утакмицу. Да сутра седим цео дан кући и да их зовем,па ако будем имао среће да их добијем,да у понедељак идем по карту…

Reply
Alexadar мар 15, 2012 at 16:39

Jesu karte zvaniicno pustene u promet za derbi 21 marta ?

Reply
goran мар 15, 2012 at 16:19

nadam se da se z…e sa ovim da sezonske ne vaze pa za cega su ljudi onda placali te karte……….a i sto kazu ljudi bolje da ste sve pare dali u humanitarnu akciju nego 50 dinara..

Reply
Samo Zvezda мар 15, 2012 at 17:05

Ma kakva bre braca,mislim ajde ok to su Srbi,ali ne shvatam da laziraju ime da bi dobili na popularnosti,kao nas Arsenal Mali Mokri Lug !!!

Reply
Razocaran мар 15, 2012 at 15:39

OVO JE SRAMOTA UPRAVA STIDITE SE ZBOG OVOG SA SEZONSKIM

Reply
severna_strana мар 15, 2012 at 17:04

i pre pocetka sezone je receno da sezonske vaze samo za ligu i ligu evrope, tako da te niko nije prevario… nema razloga da tako pricas…

Reply
johnfcrs мар 15, 2012 at 18:02

Covece bre, ovo nije prva kup utakmica u sezoni…. Znam kako sam do sada ulazio, TOLIKE GODINE, ovo je cista sramota!!!! Pa ja ne znam koji je mozak smislio da ovako se pokvari atmosfera pred najvazniju utakmicu u sezoni, pa umesto da stoku otkinemo u sredu, pola ljudi nece doci, ali mi je najnejasnije da je uprava ovim gestom sama sebe sutnula na izborima, jer ti isti „CLANOVI“ glasaju…. SRAM VAS BILO BREEEE!!!!!

Reply
Legea мар 16, 2012 at 02:51

ulazio si na kup utakmice zato sto je tako bilo dogovoreno zbog manje atraktivnih protivnika kako bi bilo vishe publike, lepo pise da sezonska nevazi za kup.

Reply
ccc... мар 15, 2012 at 15:36

Verovali ili ne, na zvanicnom sajtu su izbrisali sve vesti vezane za kupovinu sezonskih karata.

Reply
Velja_FCRS мар 15, 2012 at 17:17

Kao i svake godine…ista prica !!!

Reply
Filip мар 15, 2012 at 15:29

Jel mogu i clanovi juniori da rezervisu karte?

Reply
123 мар 15, 2012 at 15:41

Могу.Данас и сутра до 17 часова на број 011/30-10-10-3

Reply
Delija032 мар 15, 2012 at 15:23

Pozdravljam ovih 50 dinara namenjenih malom Sergeju,isto tako veoma ružno zbog sezonaca koji još neće moći da koriste svoje sezonske!!!!!

Reply
DSCU мар 15, 2012 at 15:22

Auuu kakav bezobrazluk sa pretplatinim kartama, neverovatno! Ono kad se igra po jedna utakmica, pa mora da se deli prihod razumem, ali ovo… Kao dve utakmice ulaz slobodan, a sad ne vaze sezonske da bi se nadomestilo sve! A sad ce dusebriznici da se jave, kao satro to je u humanitarne svrhe, a to je u stvari samo da ne bi vazile sezonske. Ajmo onda da damo sve pare za klinca, punu cenu ulaznica, nemam nista protiv onda, neka budu i skuplje karte, i treba da se pomogne detetu. Ili kutuja na svakom ulazu, pa da damo svi kintu za to, kao sto smo davali juce protiv Smedereva… A ne ovi fazoni…

Reply
Velja_FCRS мар 15, 2012 at 17:18

Upravo tako,samo kad se igra jedna tekma onda se deli profit…ovo je samo napravljeno kako bi se ubrala kinta zbog dazbe ulaza…toliko o ovoj upravi !!!!

Reply
Legea мар 16, 2012 at 02:48

Ljudi pricate kao da ste godisnju kartu platili par stotina eura a ne neku sicu, kao da ste za tu sicu vlasnici zvezde pa bogati kritikujete, to pokazuje koliko vam je stalo do zvezde a koliko do sopstvenog dupeta. Imate 15 utakmica kod kuce u prvenstvu i to vam je malo za 1300-6000din plus kvalifikacije za evropu. Ostao sam bez teksta i duboko razocaran zbog vasih komentara.

Reply
DSDS мар 15, 2012 at 15:17

Организација поново НУЛА.
Очекујем да ће да подигну цене карата јер ће спонзори узети контигент карата који им припада…
Ајде и то што ми са сезонским морамо да исплатимо ова два бесплатна меча ..
АЛИ страшно ме нервира што већ сат времена покушавам да резервишем карту преко телефона и нон стоп ме избацују са
“ СВИ ОПЕРАТЕРИ СУ ТРЕНУТНО ЗАУЗЕТИ“ ..
Капирам да имају три оператера , а клуб армију навијача..

Reply
Dusan81 мар 15, 2012 at 15:20

Budi uporan , telefon call centra se usijao …

Reply
Žile мар 15, 2012 at 15:16

Nadam se da je ovo da sezonske ne vaze samo greska.U suprotnom ovo je vrlo neozbiljno od nase uprave.Ne mozete prodavati sezonske karte koje vaze i za kup i za prvenstvo,a onda kad igramo polufinale sa grobljanima naplacivati karte.Vlada je u pravu,ako se prihod od karata daje porodici Milicevic onda onaj ko ima sezonsku da plati 50 din a ne punu cenu.

Reply
Brate мар 15, 2012 at 15:19

Pise ti na sezonskoj,da ne vazi za derbi utakmice

Reply
Žile мар 15, 2012 at 15:37

Moja greska,sad sam na sajtu video da administrator kaze da sezonske vaze samo za prvenstvo i kvalifikacije LE.Eto sta se desi kad je covek neobavesten 🙂 .Nadam se pre svega da ce mali Sergej da ozdravi i kad malo poraste dodje da zajedno navija sa nama,i naravno da oderemo grobljane!

Reply
Vlada Tosic мар 15, 2012 at 16:34

Ma jedu ono sto ne treba da se jede !!! Prosle godine je sezonska vazila za polufinale… Igraju se dve utakmice tako da nema podele prihoda…. Sto sam koj moj kupovao sezonsku ako cu opet morati da dolazim ranije i da se guram po redovima… Kakvo je ovo rezervisanje, da rezervisu mogu samo oni iz Bg-a, ko ce sa strane da dolazi 2x uzastopno…

Reply
Dragan мар 15, 2012 at 15:03

Baš su Vam pametni ljudi u marketingu…..Sa ovakvim odlukama ljudi u klubu nikada neću kupiti pretplatnu kartu….prvo dajete nekoliko utakmica besplatno pa onda naplaćujete dodatno utakmice za koje bi ljudi koji kupe sezonske trebalo da imaju slobodan ulaz….STRAŠNO…Od Vas čovek može da očekuje sve i ništa…

Reply
Dragan мар 15, 2012 at 15:07

Ako ste hteli da ispadnete humani – što je za svaku pohvalu, postoje drugi načini nego da pravite … oko 12000 ljudi koji imaju sezonske karte.

Reply
Jovan мар 15, 2012 at 15:01

U koliko sati je utakmica?

Reply
123 мар 15, 2012 at 15:42

19

Reply
ccc... мар 15, 2012 at 15:01

Takodje, ocigledno nama sa sezonskim kartama nisu omogucili ni da rezervisemo svoja mesta. Sve je ocajno organizovano. Nazalost, ljudi koji redovno dolaze na utakmice i kupuju sezonske ulaznice ce morati da plate za bar 40 000 poklonjenih karata u protekle dve utakmice.

Reply
Vlada мар 15, 2012 at 14:52

Malo nije fer za nas sa sezonskim kartama, ali ovako nesto sam ocekivao, ipak 2 utakmice za dz, moraju da nadoknade to… Ako je zbog ove humanitarne akcije trebalo je nama sa sezonskim da naplate 50 dinara…

Reply
Boki мар 15, 2012 at 15:01

Ovde koliko pise u pitanju su clanovi a ne ljudi sa sezonskim kartama.

Reply
ccc... мар 15, 2012 at 15:04

Procitaj poslednju recenicu teksta.

Reply
Dragan мар 15, 2012 at 15:10

Vlasnici sezonskih karti su automatski i članovi kluba.

Reply
ccc... мар 15, 2012 at 14:47

Sezonske karte ne vaze? Da li nas neko zafrkava ? Zar nisu lepo rekli da sezonske vaze za celo prvenstvo, kvalifikacije za evrokupove i za domaci kup ?

Reply
nikola мар 15, 2012 at 14:51

ako ne puste ljude sa sezonskim kartama onda su stvarno…

Reply
Boki мар 15, 2012 at 15:02

Nigde nisam procitao da sezonske ne vaze.

Reply
ред ор дед мар 15, 2012 at 14:43

Да ли може неко други да подигне карте уместо мене? Пошто нисам у могућности да их подигнем пре среде, а преузимање у Краља Милана ми није баш сигурно (тотална неорганизованост против Рена), па ме интересује да ли може неко да учини то уместо мене, и да ли је њему потребна моја чланска карта, или је довољан само број исте?
Хвала унапред.

Reply
Dražen мар 15, 2012 at 14:44

Najbolje je da ih to pitas ili na zvanicnom sajtu ili da nazoves ovaj „call centar“.

Reply
Derbiii мар 15, 2012 at 14:43

Idem popodne u skolu,imam 15 godina,al kada je derbi za skolu me boli uvooo,dolazim sa drugovima,tj bezimo iz skole :D,jedva cekam derbi i verujem u pobedu,zelim da nas ima sto vise na utakmici i da najzad pokazemo da smo bolji od onih tamo.Meni je Darko Lazovic komsija,nekad i trcimo zajedno,kazacu vam samo da sam bio nekoliko puta kod njega u stanu (koji je blizu Marakane),decku je jedan zid okrecen u crveno belu boju i stoji Zvezdin grb !!!

Reply

Leave a Comment