Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Очекивано – Михајловић суспендован

Како смо и очекивали, након катастрофалног суђења на утакмици Црвена звезда – Смедерево (4:0), главни судија на утакмици Данијел Михајловић и његов помоћник Милош Гагић, суспендовани су од стране Судијске комисије ФСС.

Подсетимо, овај двојац је, док су Смедеревци и даље били у игри за неки резултат, поништили регуларан гол нашег тима, судили непостојеће офсајде и пропустили да досуде два чиста пенала за нашу екипу. Када је било јасно да гости неће успети Звезди да „откину“ бод, онда су неким одлукама на штету „оклопника“ покушали да се извуку и спасу гнева наших играча и навијача.

До доношења коначне анализе поменути двојац неће бити делегиран за наредне утакмице.

 

Повезане вести

14 comments

Vlada Tosic мар 17, 2012 at 17:48

Znate samo u cemu je fora…U tome sto kada neupucen citalac, tj covek koji nije gledao utakmicu, procita SUDIJA SA MECA ZVEZDA-SMEDEREVO SUSPENDOVAN…. Nikome ne padne na pamet da se tu radi o greskama protiv Zvezde nego svi misli evo opet Zvezda namesta sudije…

Reply
sinisa мар 17, 2012 at 13:42

E ovakvu Zvezdu hocu! Zvezdu koja moze dati vise golova nego sto ih on mogu da poniste.

Reply
timmy мар 17, 2012 at 12:28

Ubijedjen sam da je pomocni sudija bio placen da sudi protiv Zvezde, ali kad se dobro igra i pobjedi sa par golova onda ni sudije ne mogu nista. Ofsajd kod gola Kasalice mislim da nije bio, mada nema kamere koja jasno moze da pokaze. Za penal nad Mikicem je diskutabilno, jer je prekrsaj poceo van 16, ali se kontinuirano nastavio i u 16 metara, tak da… A najjace je sto sudije Ofke i Partizana nisu ni pomennute, a mislim da je trebalo.

Reply
Бранимир мар 18, 2012 at 00:09

Лик је невјероватан. Јасно се види да је сачекао да лопта уђе у гол и онда дигао заставицу. И јш се јежи и глуми ауторитет.

Reply
Luka мар 17, 2012 at 12:18

‘ladno bi ih pocepali 6-7 prema 0 da nije bilo sudije.

Reply
Luka мар 17, 2012 at 12:15

Sto bi reko Mitar Miric..ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine! 😀
DS <3 !

Reply
Moj ortak retard мар 17, 2012 at 11:05

Kaze mi juce kako smo mi namestili jer je za nas bilo 2 penala,ja mu kazem,a jedan penal je bio sigurno za nas u prvom poluvremenu,videlo se da je papan iz Smedereva igrao rukom ali sudija nije svirao,a svejedno Milunovic je dao gol koji je bio dovoljan za pobedu,nakon toga sto sam mu dokazao nab’o sam ga 😀

Reply
Бранимир мар 18, 2012 at 00:05

Samo njega? Skroman si. I mnogo fin.

Reply
Ariljac мар 17, 2012 at 09:42

Pa normalno da je suspendovan cim nije uradio kako mu je bilo receno od zna se koga… 😀

Reply
gox мар 17, 2012 at 09:29

Zadnje vreme ,sto opravdano sto neopravdano,postoji veliki pritisak na sudije od strane svih klubova i u isti kos se stavljaju namerne i nenamerne greske.Meni se ucinilo da sudije od tih pritisaka vise ne znaju sta da sude.
Konkretno ovaj sudija i njegov pomocnik su ponistili cist gol i nisu dosudili 2 cista penala a dosudili su penal koji nije postojao.
Mozda sam naivan ali to vise gledam kao gubljenje sudije pod pritiskom nego nameru.
U svakom slucaju moram da pohvalim ekipu koja je,iako je bila ostecena ,nije pala sa ritmom.To ohrabruje.
Mislim da smo ovaj prelazni rok uboli kao nikada do sada,mladi reprezentativci,zeljni pobeda i dokazivanja,bas ono sto zvezdi treba.

Reply
Anka мар 17, 2012 at 09:14

Ma ja bi ga trajno izbacila i naterala da ponovo upise skolu za sudjenje fudbalskih utakmica i da sudi beogradsku beton ligu. Onakvo sudjenje nece covek videti ni u Dzibutiju! Al nije za zameriti mora da mu roditelji nisu poklanjali dovoljno paznje pa je zeleo da za to ucini 40.000 ljudi na Marakani.

Reply
@Anka мар 17, 2012 at 11:05

Udaj se za mene

Reply
Vladimir мар 17, 2012 at 09:08

O tome sam i ranije govorio! Kad imas kvalitetnu ekipu, ni sudija nece moci da te spusti! Polako, se i komsijama sve vraca!

Reply
IgorNbGd мар 17, 2012 at 12:37

Pitanje je samo kad će u basketu početi da im se vraća…. Koliko su samo odlučujućih koševa dali u poslednjoj sekundi, koliko su samo tukli sudije u tunelu i svlačionicama, i ono prase Vujišević je više bio na terenu nego na mestu koje je predviđeno za trenera itd itd…. Znam da ćemo se u fudbalu izvući brzo, ali mi je za basket nekako sumnjivo… Bukvalno smo došli do toga da opet moramo da gradimo ime, a nekad je Real gubio 20 razlike u Pioniru, a čak smo i tada bili prosečni zbog silnih dugova, a sektaše su dobijali laganica… Svakako je bolje ove sezone nego prethodne kad se nije znalo da li ćemo postojati uopšte…. Što se sudjenja protiv Smedereva, haha….

Reply

Leave a Comment