Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Првотимци Звезде тренирали на стадиону Лајпцига

Фудбалери Црвене звезде су данас око 19 часова истрчали на терен где ће сутра од 21 сат одмерити снаге са екипом Лајпцига у оквиру трећег кола групне фазе Лиге шампиона.

Изабраници Барака Бахара су у 11 часова и 30 минута кренули пут Немачке, а након скоро двочасовног лета у Лајпцигу их је сачекало кишно време, које се наставило и током тренинга.

Стадион Лајпцига је смештен у природи, па је општи утисак да је окружен шумом, што га чини необичним. Изнутра је модерног изгледа, а преовладавају црвена и бела боја. Капацитет стадиона на којем наступа немачка екипа је нешто више од 45 хиљада седећих места, а нема сумње да ће сутра фудбалери нашег тима имати сјајну подршку, која ће им бити неопходна како би остварили жељени резултат.

Тренинг црвено-белих је почео загревањем, а затим су голмани на једном делу терена радили одвојено од остатка екипе. Наши играчи су затим подељени у групе и сјајно расположени играли “шеву”. Након уводних петнаест минута тренинга стручни штаб је дао знак играчима да следи тактички део припреме за дуел против Лајпцига. После једног сата Барак Бахар је означио крај тренинга, а црвено-бели су се упутили ка свлачионици и хотелу где их очекује одмор пред сутрашњи дуел.

The post Првотимци Звезде тренирали на стадиону Лајпцига appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment