Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Тошић и Лазовић: „Нисмо сумњали у победу“

Након што га је тренер Роберт Просинечки одмарао у претходном колу, Дарко Лазовић је данас поново заузео своје место поред десне аут линије. Са два постигнута гола, Дарко је један од најзаслужнијих за убедљиву победу Црвене звезде.

– Добро смо ушли у утакмицу, повели смо на време са 1:0, али смо потом имали мали пад концетрације, што је екипа БСК-а искористила и изједначила. Међутим, веровали смо у себе, стварали смо шансе, добро играли и нико од мојих саиграча, па ни ја, није сумњао да ћемо на крају победити – каже Лазовић.

Упркос лошем терену, оба гола која је Лазовић постигао била су производ лепих акција.

– Терен је био веома лош, и он нам је отежавао успостављање пас игре, али смо и поред тога имали много лепих акција, постигли четири гола и пропустили прилику да дамо још неки. Ипак, утакмицу са екипом из Борче смо већ заборавили, окрећемо се ономе што нас чека у среду, а то је меч са вечитим ривалом, у коме се надам да ћемо сви пружити свој максимум, и остварити повољан резултат – закључио је Лазовић.

Тошић: „Много смо бољи“

Душко Тошић одиграо је можда и најбољи меч у црвено-белом дресу, од повратка у Црвену звезду. Један од најискуснијих фудбалера у нашем тиму, као и његови саиграчи, задовољан је наступом у Борчи.

– Задовољни смо победом, услови за игру су били катастрофални, али и поред свега тога успели смо да развијемо и наметнемо нашу игру. Мислим да резултат ниједног тренутка није долазио у питање. На полувремену уопште нисам био нервозан, много смо боља екипа од данашњег противника, и био сам уверен у сигурну победу.

Стиче се утисак да је Звезда могла да постигне још више голова.

– Могли смо да постигнемно још неки гол, али и овако сам задовољан и не може се причати о неефикасности када смо постигли четири гола. Ипак, ову утакмицу ћемо брзо заборавити, јер нас у среду чека полуфинале Купа, и све мисли усмеравамо ка припреми за тај меч – јасан је Тошић.

Повезане вести

33 comments

Zvezdomanija(f.Haker) мар 18, 2012 at 00:38

Lazo od tebe ocekujem da uradis nesto konkretno na kako na ovom tako i na ostala 2 derbija ove sezone.Verujem u Lazu i znam da moze da im napravi dar-mar a ako ne da gol,bice dovoljno da ih probije nekoliko puta i napravi bar 2 asistencije.Lazo samo napred,imas veliki brzinu i kvalitet.Tosic danas dosta bolji i sigurniji u odnosu na predhodna 2 meca koja je odigrao.U derbiju mora da bude veoma pazljiv i oprezan,da se ne izlice bespotrebno jer ne bih da nas ovi pacovi opet pobede na bajatu foru koja im prolazi vec 4-5 puta.Volim ja kada on iznese loptu u punom sprintu ali pas mora da bude precizan da ne bi sevnula kontra.Napred Zvezdo

Reply
CZovac мар 18, 2012 at 01:43

Nije potrebno da Laza uradi bilo sta na derbiju (ovom a i sledecim), neka on zaokuplja njihovu paznju, neka „svi“ budu skoncentrisani na njega, a neka drugi daju golove!
Sto se mene tice, u kupu nam treba prolaz, pa neka bude 0-0 na Marakani i 1-1 na JNA, pa da prodjemo na gol u gostima (ako je to pravilo u opticaju), a prvenstveni derbi da nas dovede na -3, i cekamo svoju priliku!

Reply
maxbgd мар 18, 2012 at 10:23

Koju priliku da cekamo u poslednja 2 kola? Do prvenstvenog derbija ako se razlika ne spusti na 3 ili 2, nema sta da cekamo.

Reply
Mirko BGRS мар 18, 2012 at 00:19

Lazović je klasa ,ubedljivo najbolji igrač u ligi,pred njim je blistava karijera,Robi ga je vratio u život i dao mu šansu po meni je to isključivo njegova zasluga,mnogo togA možda ima da se zameri Robiju al svaka čast za Lazu.

Reply
Srbija мар 18, 2012 at 00:00

Samo nešto o Borhi. … On je vrlo dobro upoznat sa ovim komentarima sa sajtova..tipa da on nije dobar na špicu, da je najgori, da ima slab šut i tako dalje. Ovim golom je skinuo veliki teret. Nećemo sad da ga mračimo pred derbi.

Reply
MARKO мар 17, 2012 at 23:55

samo jednu malu opasku da ostavim posle zadnjeg derbija robi je rekao da ga je sramota (mozda nije rekao bas sramota) sto u timu bilo samo jedno zvezdino dete a koliko vidim isto ve da bude i na ovom ako micko uopste bude igrao… ovaj komentar sluzi da skrenem oaznju ovim internet trenerima koji postavljaju neke svoje sastave

Reply
Bitno мар 18, 2012 at 10:18

Da su novajlije veliki zvezdasi tako da je to kao da su zvezdina deca,posle svake tekme se vidi koliko su samo srecni zbog pobede koliko se grle,skacu jedni na druge i pevaju Zvezdine pesme,oni su zvezdasi i meni je to najbitnije.

Reply
markobz мар 17, 2012 at 23:45

Da li ce gde biti prenos derbija u sredu? Hvala unapred

Reply
Goran мар 17, 2012 at 23:47

19h arena sport

Reply
markobz мар 17, 2012 at 23:50

hvala ti puno 🙂

Reply
Derbi мар 17, 2012 at 23:09

Sto se tice derbija,nikakav problem nece biti da Borha udje u sansu,on ce uci u 10 sansi ali je problem sto ni jednu nece realizovati,da je tu Kasalica on bi polovinu tih sansi realizovao,a za razliku od Borhe mogao bi da pretrci pola groblja i da postigne gol

Reply
zaz мар 17, 2012 at 23:21

borha moze da sacuva loptu kad god i koliko god..kad covjek proradi u realizaciji bice ubica…

i kadu..pojedini ga pljuju.
covjek idealan pas i razisljanje ima..
a i zna da sutne..

svako ima svoje kvalitete.

osim vesovic…..

on me nervira..providan je…

Reply
Derbi мар 17, 2012 at 23:31

Ja za Kadua nisam nista rekao,a od kad je dosao kod nas bio mi je ubedljivo najbolji igrac i uvek sam bio uz njega,Borhi svaka cast za gol ali on ce sve izgledne sanse u derbiju promasiti a to bi Kasalica pogodio,i onda posle utakmice Borha je drvo,treba na klupu,itd,Borha veze nema a ako Kasalica ne moze da izdrzi celu tekmu onda bih bacio u vatru Ozegovica ili Asamou sigurno ne mogu da odigraju los od Borhe koji vola ne moze da ubode,i onda kad da gol svi se napale,ma ajde bezi

Reply
Tosicu sine мар 17, 2012 at 23:06

Igras stopera,a celu tekmu sam te gledao u napadu,shvati vec jednom nisi bek nego stoper i trebas da stojis malo ispred sesnaesterca kao Maksimovic.Stariji si od Maksimovica ali Maksu moram da pohvalim da od kada je dosao u Zvezdu u zvanicnim utakmicama nije napravio ni jedan kiks,veom je smiren,odlican u skoku i sve dok vidim njega u prvih 11 ja stvarno i iskreno uopste ne brinem za nas gol,stvarno je odlican igrac,a ti samo pravis kikseve kao stoper i na tebe u odbrani ne moze da se racuna.Jos jednom ponavljam svaka cast Maksimovicu bez kiksa i kao da ima 30 godina a ne 19,20,novi Vidic,Bravo Makso !!!

Reply
Nesha мар 17, 2012 at 21:42

Poruka za našeg napadača Borhu: „Dragi naš Borha, kad već toliko mašiš, potrudi se pa promaši koju večeru, mozda ćeš biti brži i spretniji, pa istrčati neki put u prazan prostor ili pretrčati nekog igrača kao tvoj kolega Kasalica.“ 😉

Reply
Zvezdaš мар 17, 2012 at 21:34

Ljudi, ne mogu da verujem kako je Zvezda igrala danas sporo kao da je prijateljska utakmica!?
Utakmica totalno bez tempa, pa onako ne može da igra jedan ozbiljan tim! Milivojević je bio čista nula! kao da nikada nije video lopte, poklanja direktno lopte igračima BSK. Od svih, Milunović nam je najači i Evandro. Da je danas igrao Milunović, dao bi najmanje 2 gola. Sramorta jedna koje šanse nisu pretvorili u gool!

Reply
aleksa мар 17, 2012 at 22:37

pa sad cu da ti objasnim zasto je igrala sporo, bio sam danas na tekmi znaci teren cista oranica katastrofa ,neravan kao da igraju na brdascetu kad se gleda sa tribina, svaka im cast kako su igrala a sto je mali, teren na marakani je veci za dve ipo duzine a jos ovi igraju bunkericu pa kako da igra brzo ajde znalce reci???

Reply
ZVEZDAN мар 17, 2012 at 21:23

Mogu da zamislim Kasalicu sta ce da radi Rnicu ima da ga salje da vidi dali slucajno nije ispred Marakane.

Reply
Berane cg мар 17, 2012 at 21:37

Po jogurt:)

Reply
Berane cg мар 17, 2012 at 21:02

Mene vise brine kakva ce biti odbrana u derbiju.Napad je dobar kako god okrenes.

Reply
Pop мар 17, 2012 at 20:50

Jaoooo, kakav car ovaj Isah, pa zna se ko su najbolji navijači, ovo morate da vidite. http://www.youtube.com/watch?v=sfHolUGps6E&feature=related

Reply
Kralju мар 17, 2012 at 23:08

Hahahahaha kako si me sad nasmejao pa svi zvezdasi su videli taj klip koji je izasao jos na leto a ti sad stavljas link i kazes ovo morate da vidite hahahahahahahahahahahahah

Reply
Berane cg мар 17, 2012 at 23:34

Hahaha bravo za kom.

Reply
lukank мар 17, 2012 at 20:50

dobar je toske bio danas, jedino je borha podbacio. covjeku treba 10 sansi da bi dao gol. a kasalica je munja ziva. njega u napad, da izlomi ivanova i rnica.

Reply
Pop мар 17, 2012 at 22:37

Ja baš video obruto.

Reply
aca мар 17, 2012 at 20:47

borha tenk pregazice partizan

Reply
Aca_Delija мар 17, 2012 at 20:21

Realno,ako hocemo pobedu u derbiju Kasalica treba da igra centralnog napadaca….a ne Borha treba mu 10 sansi da da jedan gol! 🙂 sastav: Bajkovic.Maksimovic,Tosic,Mladenovic,Mikic,Mijailovic,Milivojevic,Evandro,Lazovic,Milunovic,Kasalica !! ZVEZDO ZGAZI IH SVE!

Reply
Теша_Делија!!! мар 17, 2012 at 20:41

xexew Tosic 😀

Reply
KADU мар 17, 2012 at 23:10

KADU !!!

Reply
Šeša мар 17, 2012 at 20:19

Odlično je odigrao danas!

Reply

Leave a Comment