Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Вечити дерби и Звезда-Визура за дупли програм у Шумицама

Одбојкаши и одбојкашице Црвене звезде данас дочекују старе ривале у првим мечевима полуфинала плеј-офа домаћег шампионата. Одбојкаши играју против “вечитог ривала“ од 17 и 30 часова у дворани “Шумице“, а од 20 часова одбојкашице дочекују екипу Визуре на истом месту.

Обе екипе Црвене звезде су лако изашле на крај са противницима у четвртфиналним мечевима и са по две победе су обезбедиле пласман у полуфинале. Момци су били бољи од Железничара, док су девојке савладале екипу Динама. Са данашњим ривалима ове сезоне имају одличан скор. Одбојкаши су били бољи од Партизана у оба меча лигашког дела такмичења, а успели су да победе и у дуелу Суперкупа Србије. Девојке су такође биле убедљиве. Екипу Визуре, која је прошле године била ривал у финалној серији, савладале су оба пута у лиги и у полуфиналу Купа Србије. Данас и једне и друге очекује тежи задатак.

Очекивао сам да ће Партизан славити у серији против Младог радника, без обзира на пораз у првом мечу. Мислим да они немају шта да изгубе у мечу против нас. Ми ћемо сигурно осећати тај благи притисак, биће нам јако тешко, јер Партизан уме да одигра сјајан меч – каже Душан Петковић у изјави за Журнал.

Одбојкашима и одбојкашицама Црвене звезде желимо срећу, а вас позивамо да дођете у Шумице и уживате у представи и званично најбољег клуба нашег Спортског друштва у 2011.

Повезане вести

2 comments

aikido мар 18, 2012 at 21:59

defintivno smo drkotina od SD…..objavite ovo slobodno…nije uvreda,neće nikog ni iznenaditi…de facto činjenica….loš dan?!? LOŠA DECENIJAAAAA!!!

Reply
Ivan мар 18, 2012 at 19:45

Da li je moguce da i u sportu gde smo bolji,nasi igraci ne mogu da izadju na parket i da ih ociste?! Jbt izgubis u odbojci gde smo imali 67836 bodova vise u prvenstvu. Ispadnu u kupu od pozarevca. Pa sta je ovo,u p.m. vise?!

Reply

Leave a Comment