Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

МВП против Радничког – Александар Катаи

Црвена звезда је убедљиво савладала Раднички из Ниша у оквиру осмине финала Купа Србије са 5:0. Уживали смо у погоцима црвено-белих, а захваљујући сјајној партији и прелепом голу Александар Катаи је стекао статус играча утакмице.

Хладног децембарског дана Црвена звезда је загрејала моторе и суверено елиминисала екипу са „Чаира“. Виђено је чак пет голова наших првотимаца у првом полувремену, па смо тиме обезбедили даљу фазу такмичења практично до 38 минута дуела. Један од најлепших детаља на утакмици је виђен у 17. минуту, када је Александар Катаи искористио грешку штопера Јамкама, те са двадесетак метара лоб ударцем, у стилу врхунских мајстора, савладао голмана „Мераклија“. Поред прелепог поготка мађионичара у копачкама, Звездина „десетка“ је изнудила и казнезни ударац у 36. минуту, када га је дефанзивац гостујуће екипе непрописно оборио. Такође, уживали смо у партији Звездине деце, па је тако на мечу осмине финале Купа Србије је Црвена звезда имала петог по реду најмлађег дебитанта у историји клуба – Андрију Масимовића.

Осим тих занимљивих чињеница, у новој епизоди наше емисије „МВП“ имаћете прилику да видите како су наши првотимци одговарали на многа занимљивих питања након дуела са Радничким из Ниша.

The post МВП против Радничког – Александар Катаи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment