Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Почео Звездин зимски караван за бебе

Традиционални Звездин зимски караван у ком усрећујемо бебе рођене 2023. године које су уједно и чланови нашег клуба, је данас и званично започео. Кренули смо ка Црној Гори, али смо пре тога посетили Краљево, Рашку и Мрчајевце, те шест беба наградили црвено-белим поклонима. Затим смо стигли у Подгорицу где смо усрећили још четири бебе.

За разлику од претходних година, сада Звездин караван иде у две туре, и до Нове године ће стићи у домове свих беба рођених 2023, које су уједно и чланови клуба. У раним јутарњим часовима смо кренули ка Црној Гори, али успут стали у Краљево (четири бебе), те у Мрчајевце и Рашку, где смо обрадовали две бебе. Малишани који се од малих ногу уче правим вредностима навијања за Црвену звезду су били одушевљени поклонима које смо им припремили, али и Деда Мразом.

Наш пут се потом наставио, а дан смо завршили посетом четири бебе у Подгорици, где смо се још једном уверили колико Црна Гора воли своју Звезду. Караван настављамо већ сутра када ћемо посетити Бар, Будву, Котор, Херцег Нови и Требиње.

The post Почео Звездин зимски караван за бебе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment