Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Просинечки пред Куп: „Учинићемо све да славимо“

Тренер Црвене звезде Роберт Просинечки присуствовао је конференцији која је одржана поводом полуфиналних дуела Купа Србије у великој сали „Медија центра“ на Теразијама у Београду. Роби је истакао да се нада повољном резултату у првом мечу против вечитог ривала који се игра у среду 14. марта од 19 часова на Маракани, али и да очекује да одлука о финалисти падне у реваншу, који се игра за три недеље, тачније 11. априла.

– Радујем се предстојећем дербију, првенствено јер очекујем празник фудбала, пун стадион и феноменалну атмосферу. Верујем да ће све протећи у најбољем реду и убеђен сам да ће наши навијачи бити коректни као што су то до сада били – изјавио је шеф црвено-белих.

Разлоге за оптимизам Звездин тренер може да тражи у пролећним издањима својих играча, који једини имају максималан учинак у прва четири кола домаћег првенства. Напредак у игри и ефикасности је очигледан, играчи су мотивисани, па Просинечки с правом може да очекује да ће наш тим на априлски реванш отићи са предношћу.

– Самим тим што смо у овој полусезони победили све утакмице, атмосфера у екипи је одлична. Што се тиче дербија, сваки је прича за себе. Очекује нас спектакл, пуне трибине, добар фудбал. Увек сам оптимиста и моји играчи и ја урадићемо све да славимо у среду. Утакмица ће сигурно бити тешка, међусобно се добро познајемо, и иако бих волео да већ у среду решимо питање финалисте, то ће бити изузетно тешко – реалан је Просинечки који би био задовољан било каквом победом пред други сусрет на стадиону ривала.

– Играју се две утакмице, и надам се да ће све протећи у најбољем реду. Победа би нам улила додатну мотивацију и сигурност у даљем току сезоне. У првенству има још много утакмица, наш заостатак је и даље велики, и ми смо приморани да идемо из меча у меч и боримо се да победимо све до краја. Зато је овај меч у Купу толико важан, да добијемо на сигурности пре свега, а онда ћемо видети шта ће бити у првенству. Моја тренерска филозофија се заснива на офанзивној игри, тако ће бити и овог пута и сигурно ћемо ићи на победу.

Када је у питању здравствени билтен, он је за сада задовољавајући, а коначну слику о играчима на које може да рачуна, Роби ће имати након данашњег тренинга.

– У конкуренцији ће бити и Филип Касалица, а поподне морам још да видим каква је ситуација са Кадуом и још неким играчима – закључио је Просинечки.

Повезане вести

60 comments

Anka мар 20, 2012 at 09:08

Robi, ne sumnjam u tvoj kvalitet kao trenera, kao ni u kvalitet nasih igraca. Mene brine njihova psiha i mislim da je sad najbitniji razgovor izmedju vas pre derbija nego, trening. Ko bude psiholoski stabilniji i smireniji na terenu a ujedno i hladnokrvan u zavrsnici napada taj ce dobiti utakmicu. Nasi moraju hladne glave da udju na mec, ali ujedno da gaze 90minuta. To je moje misljenje.

Reply
Delije Vrbas мар 19, 2012 at 21:28

ЗВЕЗДА БУДИ СЕ, ЗВЕЗДА НАДА СЕ ,А ВИ КРАДЕТЕ, СУДИЈЕ ПЛАЋАТЕ, ПИЧКЕ гробарске. НЕК’ НАДА РАЂА СЕ, НЕК’ ВЕРА БУДИ СЕ, ДЕРБИ ДОЋИЋЕ, гробари ПЛАКАЋЕ, ДЕЛИЈЕ ПЕВАТИ, ТИТУЛУ СЛАВИТИ!!!!

Reply
Secam se pobeda мар 19, 2012 at 20:41

Bravo Robi samo ofanzivno.
Vidim da se ovde u zadnje vreme pise da Robija samo podrzavaju oni koji ga nisu gledali jer su tada bili deca, to nije istina.
Ja a i mnogi koji su pratili Zvezdu kada je bila najjaca smo uz Robija.

Reply
mariogotze мар 19, 2012 at 19:53

ti si bre jedan kralj, koji iskreno voli zvezdu i spontano dokazuje… po meni: Bajko
Mikic Tosic Maksimovic Mladenovic
Micko
Milivojevic Evandro
Lazovic Milunovic
Borha… i Cadu da udje ako bude penal 🙂 .. Borha zato sto je jak kao konj, navuce 2ojicu na sebe i pravi se visak… ako Luka Milunovic ne odigra nesto a i verujem da moze puno pored Miljkovica da udje Kasalica da ga zgazi… Miric ponovi sto si uradio sa Spartakom i moj si idol :)))) DA SE VRATE DANI!!!

Reply
Ariljac мар 19, 2012 at 19:47

E u derbiju cemo videti jesmo li ili nismo…Trece nema!Aj bre dokad vise da nas dobijaju nabite ih sad i posaljite u rupe!!FORZA ZVEZDA!!

Reply
БојанБЛ мар 19, 2012 at 23:38

Сагласан сам у потпуности!

Reply
AleksandarSM_91 мар 19, 2012 at 19:26

Legendo!!! 😀 Donesi nam titulu i plasman u LS uskoro i msm da bi bilo fer da mu se Zvezda oduzi nekim gestom..mozda da jednu tribinu nazove njegovim imenom? 😀

Reply
Dejan Smederevo мар 19, 2012 at 19:17

http://www.youtube.com/watch?v=l6ERmmlua5Q&feature=player_embedded
Ekipa koja kad joj daju kos skida gace ? I to je Zvezda ? Nikako. Ja takvu Zvezdu necu i ne zelim. Isto je i sa fudbalerima u poslednje cetiri godine.Kada je partizan prvi dao gol i poveo gace im same spadaju. I onda se poziva na strpljenje ? Mazohija,mazohija bolest najmilija. Sto vise nasi igraci skidaju gace stocarima u svim sportovima mi trazimo jos. Mazohija,mazohija bolest najmilija. Bez euforije i mazohije uci u derbi.Mirno i oprezno,uz nasu pomoc sa tribina do pobede.Kada ako ne sada ? Nema vise cekanja a ni opravdanja !!! SVI U NAPAD !!

Reply
SHERIFF мар 19, 2012 at 18:38

Daj molim te prosvetli me gde je i sta bitno odigrao u seniorima?Nemam apsolutno nista protiv decka,nisam pljuvac,samo smatram da nije zreo za derbi u sredu…Treba i neki iskusniji igrac za ovakve utakmice pogotovo nazad uz Maksimovica,Tosic nije vrhunski stoper,daleko od toga,ali moze da opaja koji put da se ova sto.a ne bi izivljavala nad nasom decom,seti se samo kako su ih peglali Vitakic,Kovacevic i Mladenovic…

Reply
VelikiDelija мар 19, 2012 at 18:53

Nisam ni rekao da je zreo na derbi, ja sam se zakacio za ono sto si napisao odakle je dosao… Daj mi svoj mail, ja cu prebaciti na komp sve snimke njegovih utakmica i bitnih i nebitnih i poslacu ti, pa proceni sam. Reci cu ti da ga poznajem od minuta kada se rodio (u bukvalnom smislu), i zbog toga mozda jesam malo subjektivan, ali ti garantujem da je mnogo veci talenat nego sto se pokazao, i nadam se da ce se to vremenom i dokazati.

Reply
SHERIFF мар 19, 2012 at 19:05

Pretpostavljao sam da ga poznajes,stvarno si malo subjektivan,ali se nadam da ce se to sto si rekao i ostvariti i da ce mali postati stub nase odbrane,a kasnije otici u neki bogati evropski klub,,,Zelim i tebi i njemu sve najbolje…Sve napisano se odnosilo na derbi u sredu,ne zameri nista…Dusko je moj zemljak i zato mu uvek drzim stranu 🙂

Reply
VelikiDelija мар 19, 2012 at 19:09

Eto, obojica drzimo stranu 🙂 Ma ja ti kazem, jesam subjektivan, ali sam uz njega od malena, od njega ce biti strasan igrac, i niko ne zna kroz sta je prosao zbog toga sto nije imao para da tutne da igra, bio je kapiten u onom glupom partizanu i u reprezentaciji dok se nije dokacio sa Stanojevicem, ali to niko ne zna, nego je pustena prica da nije zadovoljio kriterijume. Svasta se desava kod nas u fudbalu! E pa hvala puno na lepim zeljama, nadam se i ja da ce tako biti 🙂 A kad Toske i Krneta zaigraju u tandemu, idemo u neku kafanu da slavimo 😀

Reply
SHERIFF мар 19, 2012 at 18:16

Ne bi valjalo da Tosic ne igra,mnogo ga potcenjujete,Mihajlovic nece igrati,covek nije igrao ozbiljan fudbal dosta dugo nazalost…Ni Mijailovic,a pogotovo Krneta ne ulivaju poverenje,sta je vama ljudi?Pa taj decko je odigrao pet utakmica najvise u seniorskoj konkurenciji,a sad po nekima treba da igra ove najvaznije utakmice za klub,ne zaboravite odakle je dosao…Toske samo se ti nama oporavi jos kako si nam neophodan!!!

Reply
VelikiDelija мар 19, 2012 at 18:21

Kakve veze ima odakle je dosao? Prvo, Krneta navija za Zvezdu, sve one nebuloze koje su pisane da je veliki grobar su gluposti, ne treba igrace ceniti po tome a drugo nemoj molim te da pricas koliko je i sta odigrao, prvo se malo raspitas, odgledas malo neke njegove utakmice i tako, pa onda piskaraj po internetu.

Reply
otresi мар 19, 2012 at 18:03

Krneta…ili verovatno ce igrati MIJALIOVIC na stoperu zbog brzine dijare i markovica a i prosli derbi je super cuvao markovica…a zadnji vezni milivojevic…a onda kadu i evandro ofanzinvno …da im damo 3 komada da resimo to odmah 🙂

Reply
Dante мар 19, 2012 at 18:36

Prosli derbi je Addy cuvao Markovica.

Reply
CzvBoys мар 19, 2012 at 17:54

Samo da odbrana bude na nivou. Koliko sad vidim Tošić se povredio, ne znam koliko je pametno staviti Krnetu kao zamenu, iako je odigrao dobro protiv Smedereva. Ipak on i Maksimović su jako mladi, i obojici bi to bio prvi derbi. Ne znam, ja bi voleo Mihajlovića ali onda bi to bila njegova prva utakmica posle dužeg perioda a još i derbi,uz to on i Maksimovic do sada nisu igrali zajedno osim na pripremama. Mada mislim da bi on to dobro odradio.

Reply
Neca мар 19, 2012 at 17:55

Mislim da bilo koja kombinacija mladih igraca moze bez problema da zameni Tosica.

Reply
miki мар 19, 2012 at 17:42

I ti verujes sportalu grobarskom portalu? Toske ce da igra i bez jedne noge, derbi je to.
Tacno je da je Tosic bolji ne beku ali u ovoj situaciji je dobar i tu gde igra jer nemamo drugog stopera sem ako ne mislite da moze Krneta da odigra bolje od njega…Videli smo protiv smedereva kako nam je stalno visila ta strana…

Reply
Miki мар 19, 2012 at 17:54

Videli smo i kako nam je cele polusezone visila ta strana, prerano otpisujes malog Krnetu, a Tosic se uporno dize u nebesa iz nepoznatih razloga. Sa toliko vise iskustva i godina od Krnete, trebalo bi da igra mnoooogo bolje od njega a ne da nijanse budu u pitanju.

Reply
miki мар 19, 2012 at 18:27

Toske igra bar na iskustvo, a Krneti je duvala promaja po toj strani protiv smedereva ili nismo gledali istu utakmicu. Popravio se u drugom poluvremenu, ali ovo je isuvise ozbiljna utakmica da bi mu krneta igrao stopera.

Reply
Miki мар 19, 2012 at 18:49

Kako si ga opisao, i njega i toliku promaju, ispade najgori… Izgleda da nismo gledali istu utakmicu, jer na ovoj koju sam ja gledao, nismo primili nijedan gol.

Reply
Igor мар 19, 2012 at 18:52

Krneta je sasvim dobro odigrao protiv Smederev, bez greske.

Reply
Neca мар 19, 2012 at 18:54

Slazem se igore

Petar мар 19, 2012 at 17:30

Samo se plasim da od prevelike zelje nasih igraca, ne bude ono najgore. Ako odigraju pametno ja sam ubedjen da dobijamo!

Reply
ja мар 19, 2012 at 17:20

Ljudi nije valjda da ce samo arena prenositi derbi.

Reply
eee мар 19, 2012 at 17:17

Sportal.objavio da tosic napustio trening zbog bola u potkolenici , i ne zna se da li ce biti spreman za sredu , dok kadua jos muci prehlada …

Reply
simpaaticni brko мар 19, 2012 at 17:03

samo mi nije jasno sto grobari mogu da kupe ulaznice za istok i zapad! na istok ce se okupit zabranjeni a nasi navijaci nece stic da kupe ulaznice, zatvoris s***u na jug bez stolica i kraj!

Reply
SHERIFF мар 19, 2012 at 16:58

Tosic se izgleda povredio…

Reply
milos мар 19, 2012 at 17:09

Nije uu redu to da kazem, ali ovoj situaciji mozda i bolje. On treba da igra beka, nikako stopera!

Reply
marko мар 19, 2012 at 16:55

Ja sam zadovoljan i sa neresenim…
– Sve sem poraza dolazi u obzir… Samo da se ne obrukamo…

Reply
BojanBL мар 19, 2012 at 16:47

Учините све и играјте као што сте и започели други дио првенства. Ништа испод трофеја у Купу Србије и свих 15 побједа у првенству није прихватљиво. Е сад, да ли ће то бити довољно и за итутлу, друго је питање. Само храбро и без страха. Надам се да смо коначно окупили играче који могу да зауставе Партизан. ЈЕДАН ЖИВОТ-ЈЕДАН КЛУБ…

Reply
I.V.A.N мар 19, 2012 at 16:35

pogledajte ovo ,zar nije kasalica odradio suspenziju u kupu pa je protiv nas igrao a za borhu ne vazi suspenzija da se odradjuje u kupu http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/vesti/676-borha-suspendovan.html
kakvi lopovi

Reply
Zvezdalee мар 19, 2012 at 16:43

I da je tako brate, zasto bi odradjivao protiv partizana, ako moze protiv tri puta slabijeg Borca, gde je u principu svejedno ko ce igrati .. Tako da ne kapiram zasto bi preskakao partizan ?

Reply
I.V.A.N мар 19, 2012 at 16:48

pa on bi valjda trebao da odraedjuje suspenziju u kupu , a kasalica nam skide 2 boda

Reply
Zvezdalee мар 19, 2012 at 16:52

Mislim da je tada Sloboda birala na koji ce pauzirati od sledeca 2 meca, i izabrali su sledeci da bi mogao da igra protiv nas ! Isto tako i Borha . Nevezano za to sto ga neki kritikuju konstatno, ali Robiju je 100% potrebniji u derbiju nego na Marakani protiv Borca . Moje misljenje 🙂

Reply
I.V.A.N мар 19, 2012 at 16:58

nisam znao da moze da se bira na koji ce mec da odradi suspenziju ,moja greska

I.V.A.N мар 19, 2012 at 16:50

zato sto bi trebala da pocne u kupu da se odradjuje suspenzija a kasalica je u kupu odradio i nama otkinuo 2 boda

Reply
Milan мар 19, 2012 at 17:19

Liga i kup su dva nezavisna takmicenja i kartoni iz kupa ne vaze u prvenstvu i obrnuto . Tako da Borha igra u kupu a za Borac mora da pauzira .

Reply
milos мар 19, 2012 at 17:00

Mora da su se ovi tresli kada su videli da je dao gol, prosto ne znam sta cemo bez njega, ne daj Boze! Takav igrac nije igrao u Srbiji jos Sanibala Orahovca!

Reply
Djosa delija мар 19, 2012 at 16:17

Ako udjemo trezne glave, ne sagorimo od preterane zelje i damo gol u prvih 30 minuta. Partizan ide kuci sa minimum dva gola razlike. Slazem se u potpunosti sa Popom (czvpop), moramo da verujemo u ovu ekipu i da im damo punu podrsku ma kakav god rezultat bio…jer to je razlika izmedju nas Delija i Grobara! Oni ako popiju tri komada u sredu a hoce dace Bog, na JNA nece ih biti vise od 4000. Veliki pozdrav, a u sredu uvece Srbija cela bice crvena i bela!!!

Reply
czvpop мар 19, 2012 at 15:53

Tako je…samo nemojte da se palite kao prosle godine, bolji smo bla, bla i na kraju pognute glave napustamo stadion… Ja sam ubedjen da odbrana Partizana veze nema i da po kvalitetu apsolutno ne odskace od prosecne prvoligaske ekipe… Kao sto je neko rekao, Miljkovic, Rnic i Ivanov su sve samo ne zid, su sve samo ne uigrani i znalci ove igre… Brza krila, a mi ih u Lazovicu i Milunovicu imamo, plus Mladenovic koji je brz kao na motoru, a i Mikic je dosta ofanzivan i prilicno dobro saradjuje sa Lazovicem, to mora da se probije… Siguran sam da cemo to uspeti i sada, stvarno nisu bauk, loze se da su neka ekipa a apsolutno su spori, bezidejni…prosek ekipa… Ono sto bih ja napomenuo a sto ce biti razlika u odnosu na prethodne meceve, to je da sadasnja prva postava Zvezde, pa i klupa imaju svest sta je klub za koji igraju, osecaju tu draz derbija i privrzenosti jer su mladi i nalozeni kao i svi mi navijaci… Pored toga Borha, Evandro i Kadu su sada vec stranci koji su upoznati sta znaci biti deo kluba koji u neuredjenoj drzavi, sa neuredjenom ligom bodri 40 000 ljudi na obicnoj utakmici… Taj Kadu je plakao zbog nas, taj Evandro ce imati motiv da se iskupi zbog penala, a Borha je klasican napaljenik (kao da je Srbin), sto u ovakvim utakmicama moze da znaci mnogo vise nego samo znanje… Stvarno bih zamolio sve one koji citaju ovo, a bice na severnoj tribini u sredu kao i ja, da se ne predajemo i ako ne daj boze ne krene kako treba… Na proslom derbiju penal nam je prosto isekao sve, a to ne moze da se desava! Utakmica tada nije bila zavrsena, da su oni osetili da mi i dalje verujemo da mogu mozda bi i rezultat bio drugaciji….daleko od toga da smo mi krivi, prosto niko nije savrsen, a ako je neko blizu savrsenstva onda smo to mi navijaci Crvene Zvezde…. Nikada, ali nikada ona tribina preko puta nas nije bila bolja od nase, prosto su to neuporedive stvari i dajte samo da tih 90 minuta ostane tako bez obzira na rezultat…pa cemo na kraju utakmice reci igracima da li su nas izneverili ili ne… Neka zvizde istok i zapad, opet kazem nadam se da do toga nece doci, ali ako i dodje, nije problem, prosto to je oduvek bilo tako i to je normalno, ne osudjujem te ljude jer su oni dosli tu da vide borbenost i dobru igru, a mi smo tu da podizemo moral ekipi i da je nosimo do pobede… DA SE NA KRAJU SVI ZAJEDNO RADUJEMO I OZVANICIMO POCETAK NEKE NOVE ZVEZDE, ZVEZDE KAKVU NISMO DUGO VIDELI, PUNU MLADIH I TALENTOVANIH IGRACA, BRZIH, ZELJNIH DOKAZIVANJA…. Nas trener je isto tako mlad kao i igraci, opet kazem da je kontinuitet najvaznija stvar i da Robi mora da stvara ovu ekipu, a ne svakih par meseci da se smenjuje posle jedne lose igre… Sve ovo pisem preventive radi, ne mracim, daleko od toga da nisam optimista, ali samo ne zelim da svako od nas bude razmazen, kada smo trpeli Gumu, Blazica, Brigela, pa daj da trpimo decu koja ce TRPATI armijski pasnjak pocevsi vec od srede… Pozdrav svima, pa se vidimo…
P.S. Kako ja sada da spremam kolikvijum!? Ako neko zna neka mi kaze… 🙂

Reply
josif мар 19, 2012 at 16:28

Bolje ti je sine da spremas kolokvijum nego da lupas po tastaturi.Sta i kako ce da urade one koje si nabrojao videcemo u sredu.Kako su oni spori i bezidejni smo prezvakali 100-tine puta a kada izadjemo na teren ti spori i bezidejni Rnici,Miljkovici i koji vec sa lakocom zaustave ove nase maestre,znalce,okidace,razbijace te „kornjace;poput Vukica nam se setaju u dvoriste,trce ka jugu,lome nam reklame,smeju nam se u lice.Pisanje ovakvih tekstova poput tvog je iz cistog straha,iz straha koga osecam ja koji cu iz Makedonije po kozna koji put u ovih vise od 20 godina preci vise od 1000km da bih bio uz nasu Zvezdu,i straha svih nas da se ne ponove zadnjih 10-tak derbija koje smo napustali pognute glave,puni besa sto nas nemnogo bolje komsije opet dobile lako da lakse nisu ni sami ocekivali.Ali ipak ostaje nada i vera da ce ovi nasi momci jednom da prevazidju sami sebe,da dobiju makar minimalno da bar naredna nekoliko dana,bar do revansa neslusam ove nabedjene igrace i rukovodioce Partizana kako nas dobijaju od sale jer su ocito bolji od nas a nisu.Uzaludan je svaki tekst,bitka se dobija dole.Pozz.mKD

Reply
veljo,ZV мар 19, 2012 at 18:21

Bravo brate,komentar za 10,i ja kazem,ako se zna kakotreba ginuti u Crveno belom dresu onda cemo se snjima u sredu igrati macke i misa,znaci ne izmisljati toplu vodu nego muski srce na teren bez foliranja!Moramo biti konkretniji,neka oni imaju 70% posed lopte a mi da im uvalimo 3 komada i to je to!

Reply
czvpop мар 19, 2012 at 18:26

Imam strah od neuspeha, ko ga nema!? To je lose? Naravno da imam strah, nekada sam isao na derbije sa lakocom, a sada moram da se plasim jer nas ti njihovi buzdovani koji nemaju veze dobijaju… Nisam ni rekao da se bitka dobija na tribini, vec samo da mi budemo na nivou, sto svakako nije dovoljno za pobedu…ali da li bi Zvezda bila to sto jeste da nema takvog navijanja severa? Zvezda je ostala brend samo po tim navijacima, ja prosto ne zelim da dozivim nikada da se navijacu mog kluba medjusobno tuku sto pripadaju razlicitim grupama, da se ubijaju i slicno… To sam ja hteo da kazem… Svaka cast za sve te predjene kilometre zbog Zvezde, ja isto nisam iz Beograda i kao dete sam dolazio na razne nacine na utakmice… Sada sam tu i bicu jos dugo… Zao mi je sto nemam vise godina (imam 23) i sto nisam zapamtio najsjajnije vreme naseg kluba, ali mislim da ne treba umanjiti borbu svih nas koji u ovim teskim vremenima, najtezim, idemo po kojekakvim njivama da bodrimo svoj klub… Pozdrav za Makedoniju, pa se vidimo na derbiju, da zajedno ostanemo i pola sata posle meca da slavimo…
P.S. Spremio sam kolokvijum, dobijam 10… 🙂 Moram malo da se izduvam, nemam vremena da izadjem napolje a tastatura mi je jedino pri ruci… 🙂

Reply
josif мар 19, 2012 at 22:54

Ok je brate,shvatio sam tvoju poruku.Pozz.MKD

Reply
Ariljac мар 20, 2012 at 13:51

Uf brate al si ovo slozio da nema dalje!SVAKA CAST!!!

Reply
Era мар 19, 2012 at 15:50

Ma samo da nas ne sj*bu opet na istu foru. Userski golovi u prvih 5 minuta. Koliko samo puta tako. U prvoj utakmici kupa prosle sezone, u prvom derbiju prosle sezone. U derbiju kad je Pizon bio. I onda se zatvore, i daju drugi gol iz neke sugave kontre ili prekida. Samo da odbrana bude na nivao i sve ce biti dobro. Hrabro!

Reply
milos мар 19, 2012 at 17:06

Upravo je odbrana nas najgori deo tima!Nas samo treba pustiti da se zalecemo i natrpati nas iz kontre. E, sada, ako mi prvi damo gol, onda mislim da ih dobijamo.

Reply
Goran мар 19, 2012 at 15:48

Sigurno primamo gol, daj Bože da ne bude tako, ali loša nam je odbrana. Zato ćemo mi da damo 3 pa neka onda bude 3:1.

Reply
dejan мар 19, 2012 at 15:31

ako damo prvi gol i jos u prvom poluvremenu, bice otvorena igra na obe strane, a ako oni daju prvi zatvorice se i tesko da cemo ih pobediti…

Reply
aca мар 19, 2012 at 15:27

bice golova sa obe strane , imamo losu odbranu i savrsen napad! zavalicemo im minimum tri komada

Reply
Igor мар 19, 2012 at 15:15

Nadam se da ce Borha grejati klupu.

Reply
kkk мар 19, 2012 at 15:23

neće garant

Reply
milos мар 19, 2012 at 17:08

E pa onda gubimo i onda neka Robi ode!

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 19, 2012 at 15:10

Robi ocekujem od tebe da pokazes da si naucio nesto iz predhodnog derbija!Ne treba po svaku cenu ici grlom u jagode,ne treba se zaletati i dati im da nas ugroze iz kontri i polukontri.Moramo pametno da odigramo da ne bi kao zadnja 5-6 puta gubili derbije na isti nacin.To bi bilo bas previse i bas neinteligentno.Mora se imati cvrsci blok ispred naseg sesnaesterca i bolja defanziva veznih igraca.Ako to uspemo,siguran sam da cemo slaviti pobedu.Napred Zvezdo

Reply
Zvezdalee мар 19, 2012 at 15:09

Realno, ovo je najverovatniji sastav za derbi .. Bajko, Mikic, Maksimovic, Tosic, Mladenovic, Milivojevic, Kadu, Evandro, Milunovic(Kasalica), Lazovic i Borha ! Mislim kada bi mi dali gol u prvih 15 min, bukvalno bi ih razbili .. I smesno je da nama vise predstavljaju zid neki men..li poput Rnica, Ivanova, Miljkovica i ostale boranije .. Ako odbrana ne zakaze nasa , lagano dobijamo !!

Reply
NRA мар 19, 2012 at 15:02

Ja verujem!!! Samo hrabro!!! SRCE NA TEREN

Reply

Leave a Comment