Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Чава: „Нисам незадовољан, али могу боље“

Милош Димитријевић
Милош Димитријевић
Милош Димитријевић

Везни фудбалер Црвене звезде Милош Димитријевић у мечу против Борца, по први пут се нашао у улози стартера. Звездин првотимац који је јесенас био неизоставан члан прве поставе, овог пролећа углавном има улогу „џокера“ код тренера Просинечког. Међутим, то му не смета да својим умећем и искуством доприноси победама екипе, конкретно на мечу против БСК-а био је један од најзаслужнијих за тријумф.

– Из утакмице са Чачанима памтићемо само победу и освајање нова три бода. Нисмо играли сјајно, али смо и поред тога наставили победничку серију. Имали смо веома тежак распоред, много тешких мечева из којих смо изашли тријумфално и нема разлога да не будемо задовољни – рекао је Милош и додао да се у финишу меча против Борца код њега и његових саиграча није осећала паника.

– Веровали смо у себе и победу јер смо константно притискали противника. Као плод такве игре награђени смо поготком у 70. минуту. Задовољан сам и својом игром, иако сам свестан да још нисам ухватио жељени ритам. Првенство је дуго, надам се да ћу бити све бољи и бољи – закључио је Милош Димитријевић који два слободна дана која су сви наши првотимци добили од шефа, пред нову серију тешких утакмица проводи поред реке уживајући у свом великом хобију, пецању.

Повезане вести

9 comments

germinal мар 27, 2012 at 17:55

Kad je stigao ocekivao sam da bude jedan od najboljih, ali mislim da od toga nema nista..u principu, zna sa loptom ali nije na nivou na kom bi trebalo da bude..imamo izuzetno mlad i perspektivan tim i prakticno jedina mesta gde nam sada trebaju iskusni igraci su stoper i vezni( mada jos nismo videli pasheka i perovica u kakvoj su formi). Uz nesrecnog Vesovica, mislim da je, na zalost, Cava jedan od onih kojima bi se trebalo zahvaliti na kraju sezone, osim ako se nesto znacajno ne popravi u toku sezone. Uz dva iskusna igraca, mislim da bi ovaj tim mogao da igra Ligu Evrope i uzme znacajno iskustvo a onda od sledece godine da igramo LS, ali kao ljudi a ne kao neki tamo. SAMO ZVEZDA!

Reply
Vippppppp мар 26, 2012 at 19:45

Budi zadovoljan sto si sada igrao(mada nisi nista igrao)…dosta ti je ovoliko,od sledece tekme klupica opet…

Reply
Marko Stevanovic мар 26, 2012 at 15:43

Slab igrac za Zvezdu…

Reply
Icaaa мар 26, 2012 at 13:50

tesko je ocekivati od Cave da napravi nesto od pocetka meca,jer je izgubio malo sigurnost,nije isto igrati celu prvu polusezonu prvu postavu i onda da si rezerva i odjednom prva postava,tesko je to…

Reply
era мар 26, 2012 at 12:45

Dobro je za Čavu sto ne igra prvu postavu. Zato onda kada udje da sve najbolje od sebe, kao protiv Bska i jedan njegov pas je odlucio pobednika.

Reply
Alex Krycek мар 26, 2012 at 12:30

nadam se da mozes mnogo bolje…ne znam zasto, ali meni ovaj Cava uliva neko poverenje 😀

Reply
josif мар 26, 2012 at 14:35

I jasam puno ocekivao od njega brate ali realno u jesenjoj polusezoni nije pokazao gotovo nista.E sada koliko ce ovako kao dzoker napraviti ono sto kao starter nije videcemo a Cava ume sa loptom,solidan je tehnicar i mozda bi mogao da bude ona spona koja nam i pored svega nedostaje u srednjem redu uz njegovo iskustvo,u svakom slucaju ocekivao sam puno,puno vise od njega.Pozz.MKD

Reply
Zvezdas Rijeka мар 26, 2012 at 17:03

Fali njemu energije i brzine.
Da se trgne, skine par kila, odličan bi ovo igrač bio, jer je definitivno jedan od boljih znalaca s loptom i fudbalskom inteligencijom u našoj ekipi.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) мар 26, 2012 at 20:04

I ja sam tog misljenja.Brzina i startnost mora mu se poboljsati da bi bio ono sto nama treba.Znam da to nije lako,cak je mnogo tesko u njegovim godinama ali rad se uvek isplati i mora da da sve od sebe da pokida da bi probio sadasnju granicu!Znam to po sebi.Kada mozes da trcis non-stop u visokom ritmu mozes sve!A jos on ima dobru tehniku i inteligenciju tako da bi mogao da bude super igrac.Nikad nije kasno!Napred Zvezdo

Reply

Leave a Comment