Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци однели цео пазар

Фудбалери Црвене звезде су савладали Нови Пазар у гостима са 0:3 у оквиру 18. кола Омладинске лиге Србије. Голове за тим Ненада Милијаша су постигли Дарије Маркочевић, Адем Авдић и Даворин Тошић.

Нови Пазар – Црвена звезда 0:3 (0:2)

Стадион: „Атлетски стадион Нови Пазар“.

Судија: Љубиша Борисављевић.

Стрелци: Маркочевић у 16, Авдић у 42. и Тошић у 85. минуту.

Жути картони: Гудељ, Лечић, Мирановић (Црвена звезда), Каришик, Црновшанин (Нови Пазар).

Нови Пазар: Мециновић, Црновшанин (од 86. Хаџимујовић), Каришик, Коничанин, Лотинац, Бећировић (од 79. Ристовић), Пргуда, Шкријељ (од 73. Јусуфовић), Куртановић (од 86. О. Кахровић), И. Кахровић (од 86. Мачкић), Санчез.

Црвена звезда: Драшкић, Гудељ (од 71. Бубања), Милосављевић, Видојевић, Авдић (од 86. Младеновић), Лечић (од 59. Мирановић), Петровић (од 52. Тошић), Цветковић, Кривокапић, Гојков, Маркочевић (од 79. Теофиловић).

Наши омладинци су кренули силовито у сусрет са Пазарцима, са жељом да се врате у Београд са целим пленом. Покушао је Авдић у трећем минуту из слободног ударца, из скраћеног корнера, али је пречка била савезник домаћег тима, па је резултат остао непромењен. Црвено-бели су у потпуности били доминантнија екипа и гол је „висио у ваздуху“. Лечић је у 16. минуту одличним лажњаком преварио одбрану Пазараца, те упутио центаршут у шеснаестерац у ком се најбоље снашао Маркочевић и прецизним ударцем главом савладао Мециновића. Након гола је уследио мирнији период утакмице и сигурна партија изабраника Ненада Милијаша, који нису давали много простора за опаснију акцију својим противницима. Предност је удвостручио Адем Авдић у 42. минуту, када је пронашао рупу у одбрани Новог Пазара и послао „пројектил“ ка голману домаћих, који је само погледом могао да испрати снажан ударац Звездиног омладинца.

Почетак другог периода игре није донео много узбуђења. Наш тим је чврсто држао контролу утакмице, те су Пазарцима дозвољавали изузетно мало простора за маневар који може да угрози гол Драшкића. Већинским делом другог полувремена се водила борба на средини терена, која је много више одговарала нашим омладинцима, јер су од 42. минута имали два гола предности, те није било потребе за брзим потезима и офанзивном игром. Покушао је Тошић далекометним ударцем да угрози гол Мециновића у 72. минуту, али је чувар мреже Пазараца сигурно отклони опасност. Цветковић је у 85. минуту одлично шутирао, али је голман домаћина сјајном парадом спречио трећи гол. После одбитка, гужву у казненом простору је искористио Даворин Тошић, који се најбоље снашао и поставио коначан резултат на овој утакмици.

The post Омладинци однели цео пазар appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment