Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Утакмица која може да осигура прво место – Црвена звезда Меридианбет дочекује Мегу

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет дочекују у понедељак екипу Меге у последњој утакмици 24.кола АБА лиге.

Меч се игра у Београдској Арени од 20 часова, а црвено белима може и математички донети прво место и предност домаћег терена пред плеј оф.

Црвено беле не очекује лак посао против врло талентоване екипе која их је намучила у првом делу сезоне у хали спортова на Новом Београду (98:88).

Наш тим у овај меч улази у добром расположењу и поред бројних повреда и одсустава играча, јер је победјена екипа Виртуса у Евролиги, а пре тога и Цибона у Загребу у АБА лиги у утакмици која је прошле сезоне коштала црвено беле првог места на табели.

Тренер Јанис Сферопулос: – Очекује нас утакмица против врло младог и талентоваог тима који своје мечеве игра са пуно ентузијазма и енергије. Ми желимо да наметнемо наш ритам и да играмо утакмицу на наш начин, не дајући ривалу превише прилика које жели. Оно што увек поновим, морамо да будемо сконцентрисани, фокусирани и да се држимо нашег плана игре свих 40 минута као у претходним мечевима.

Далибор Илић: – Пред нама је јако важна утакмица која нам у случају повољног исхода даје предност домаћег терена у доигравању. Медјутим, пут до победе неће бити лак, знамо добро тим Меге, играју добро, имају много талента и жеље за доказивањем, имају квалитет, мораћемо да одиграмо чврсто, паметно, и да се држимо договора из свлачионице. У добром смо ритму и поред свих проблема са повредама, и желимо да наставимо са победама. Позивам наше навијаче да дођу, пруже нам подршку и помогну да дођемо до важне победе – рекао је Илић.

Ово ће бити 25.меч две екипе у регионалном такмичењу уз 24 победе црвено белих.

Меч се игра у Београдској Арени са почетком у 20 часова, а наредне недеље такође у Арени црвено бели дочекују Студентски Центар.

The post Утакмица која може да осигура прво место – Црвена звезда Меридианбет дочекује Мегу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment