Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Поледица:“Онемогућите Звезди да игра Евро купове“

Mirko Poledica

Председник синдиката професионалних фудбалера „Независност“ Мирко Поледица упутио је захтев Фудбалском савезу Србије и европској кући фудбала УЕФА да онемогуће ФК Црвена звезда учешће у Евро куповима за сезону 2012/13. Као разлог оваквог захтева помињу се дуговања нашег клуба према некадашњим играчима Дејану Миловановићу и Славку Перовићу.

Како се сазнаје Црвена звезда дугује Дејану Миловановићу 140.600 евра, а Славку Перовићу 20.000 европских новчаница. Руководство нашег клуба је покушало да постигне договор са наведеним играчима о исплати дуга на рате, али после вишенедељних преговора до тога није дошло и играчи су захтевали моменталну исплату.

Поводом новонастале ситуације Мирко Поледица је изјавио:

– Из синдиката смо послали допис Фудбалском савезу Србије да по правилницима УЕФА нити један клуб не може учествовати у међународним такмичењима уколико није измирио дуговања. То значи да ФСС не сме да дозволи Звезди учешће у било ком такмичењу под патронатом УЕФА.

Генерални секретар нашег клуба Ђорђе Стефановић је о тренутној ситуацији изјавио:

– Нико не бежи од дугова и ми ћемо их измирити. Свакако то мора бити урађено на рате јер имамо већи број поверилаца. А уколико не играмо Европу та исплата ће бити додатно отежана, јер је за наш клуб играње у Евро куповима важан извор прихода.

Не оспоравајући потребу да се сви дугови морају надокнадити, мора се поставити и питање шта је са свим оним потраживањима које ФК Црвена звезда има према страним клубовима у које су наши играчи одлазили. Та дуговања износе око 2 милиона евра и сасвим би била довољна за подмирење тренутних, ургентних дуговања. Такође, фасцинантна је прича о нашим дуговањима, док се дугови неких других не помињу, или се не смеју поменути.

Повезане вести

43 comments

ashahsia апр 1, 2012 at 03:08

eee moj Dejane Milovanovicu,otac ti se zbog ovoga prevrce u grobu,cccccc

Reply
Uros апр 1, 2012 at 01:47

Samo da vas podsetim dragi moji Zvezdasi da je Lans uplacivao polovinu para iz ugovora,uprava tu lovu prisvaja sebi,Dekiju ne daju ni polovinu koju su bili duzni oni da uplate,ovaj posle par meseci trazi svoj dinar,a nasi rukovodioci ga optuzuju da se ne zalaze na pripremama.Ej bre to je jad i beda,na sta to lici,na seosku ligu,na stranu Milovanovicevi fudbalski kvaliteti,ali on je decko bio kapiten Zvezde,jedan od igraca sa najvecim brojem utakmica u istoriji,za one mladje pokojni Djoka bomba njegov matori nas dugogodisnji igrac,na kraju od uprave dobija kritiku sto trazi svoje pare,da nije zalosno bilo bi smesno.Arbitraza je presudila u Dekijevu korist,to govori koliko su nasi rukovodioci u pravu i da ne zaboravim ispljujte Dekija sto vise,sram ga bilo trazi svoje pare,ipak njegova rec i rec ljudskih velicina iz uprave nemaju istu tezinu,sram te bilo Deki nista ti ne verujemo,sve ce nam ovo bolje objasniti generalni sekretar stefanovic koji je pristigao iz omiljenog nam vaterpolo kluba pod okriljem jsd-a,ili recimo rajo bozovic predsednik omiljenog nam kluba zeta,ili recimo gospodin savetnik vesic vd predsednika naseg kluba,krem kremova,soko do sokola.Meni je ovde sve jasno a vi kako hocete.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!!!

Reply
Ivan апр 1, 2012 at 12:57

Da ponovim i tebi,nije Zvezda ukrala pare nego je Lans uplacivao na racun koji je u blokadi i sa kojeg su uplate automatski skidane i prosledjivane drugim poveriocima. Znaci,nije Zvezda uzela nego drugi kojima je dugovano. S tim sto bi bilo normalno da se i Dekiju isplati sve.

Reply
Žile апр 1, 2012 at 15:32

Objašnjenje ljudi iz uprave(čini mi se Stefanovića) je bilo da su oni uzimali te pare jer je Lens još uvek dužan Zvezdi za transfer,što svakako nisu smeli da urade jer Milovanović sa tim nema veze.Sramota je da se napada naš bivši kapiten koji traži ono što mu po ugovoru pripada.Deksa je uvek srcem igrao za Zvezdu,njegov otac je jedna od legendi kluba i tužno je da se tako postupa sa njim.Još jednom sramota…

Reply
srdjan91 мар 31, 2012 at 23:54

Jel zna neko adresu na kojoj zivi ovaj poledica da mu ja cusnem jedan koktelcic kroz prozor je..m mu sve njegovo sto ima…………………………..I nemogu da verujem da dejan mulovanovic pic…ina klasicna nemoze da se dogovori sa klubom koji je od njega napravio to sto je bio……….(njega i mu..afu sam najvise gotivijo od ZVEZDINIH igraca,ali su i jedan i drugi dokazali da nisu ZVEZDASI) dejan milovanovic(mustafa2) i slavko perovic(mustafa3)mogu slobodno da prihvate ku..c da nam popuse je..m im mater u pi..u
ZVEZDA MI JE SVE ZVEZDA ZIVOT JE

Reply
neki tamo апр 1, 2012 at 00:34

Bez ljutnje decko, ali mozda bi trebalo da prvo naucis pravopis pre nego sto pocnes da glumis kriminal sa koktelima.
„nemogu“ „nemoze“ „gotivijo“ je vise nego dovoljan razlog da potrazis pomoc air max kriminalcu.

Reply
srdjan91 апр 1, 2012 at 00:49

Indijana frajer moze i tebi da zavrsi nesto u glavu bez problema,a sto se mog prvopisa tice je.e mi se bas nesto…..dobro da ti znas da pises……a taj isti airmax djon mozes da poljubis bez problema

Reply
neki tamo апр 1, 2012 at 01:05

Cega se pametan stidi, budala se ponosi…

Reply
Blokovi апр 1, 2012 at 01:28

Ajde bre pajseru idi da spavas, covek ti je lepo rekao… Cuj ti njega, moze nesto da mu zavrsi u glavi, verovatno imas vise prstiju nego godina…

Reply
Miso мар 31, 2012 at 23:31

Postovani zvezdasi!!!!! Evo odmah poslje 7 uzastopne pobjede procita izjavu ovog klizaca(poledice) da Zvezdu treba kazniti za evropu.Mozda bi on volio da umjesto Zvezde ucestvuje pristina ili neko treci.Moj predlog je sljedeci , da mi navijaci vec na sljedecoj utakmici koju igramo kao domacini u subotu ,protiv METALCA platimo tu cifru posto dva kako kazu velika ZVEZDASA ne zele novac na rate vec u gotovini , pa da im mi pomognemo.Moja ideja je da cjena za tu utakmicu bude 3 evra naravno u dinarskoj valuti.Da svako od igraca clanova uprave igraca funkcionera navijaca povede najmanje tri clana da svi placaju kartu i da se isplate da dva bisera koja vole Zvezdu i da im se oduzme clanske karte ako ih posjeduju.Znam da je situacija teska ali mislim da nas ima toliko da mozemo da pomognemo da se to ostvari..Isto tako da se nade rjesenje za nas iz inostranstva da mozemo da uplatimo za tu utakmicu preko zvezda tv da se moze gledati.VERNI NAVIJAC ZVEZDE IZ TEXASA

Reply
Dzoni мар 31, 2012 at 22:20

Dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju,ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju,heeej na severu svi tvoji sinovi!!!!!

Reply
miki мар 31, 2012 at 22:13

U bas smo se svi potresli zbog toga. Nema ko nije duzan igracima a ti si nasao da napadas zvezdu po necijoj dikretivi. Ovaj smesni covek je samo dokaz kakav je nas fudbal i ko sve egzisitra u okviru naseg fudbala. Jel to onda vazi i za osasunu da ih izbace iz spanske lige posto duguju za lekica jos 500 000 eura? Smeno i zalosno u isto vreme.

Reply
IBRS мар 31, 2012 at 22:10

jel ovaj lud…

Reply
DaneSD мар 31, 2012 at 22:03

Dekiju je ova uprava uzela njegove pare koje je Nant uplacivao za vreme pozajmice,cisto kao suza,a ovom Perovicu treba da se naplati sto je nosio Zvezdin dres,toliko!

Reply
Ivan мар 31, 2012 at 23:02

Nije Zvezda uzimala nego je Lans uplacivao na racun u blokadi odakle su pare automatski skidane i odlazile su drugim poveriocima. Tako da nije bas da je Zvezda ukrala pare milovanovicu kao sto bi bio red da mu isplate ono sto mu duguju.

Reply
bombe na fss! мар 31, 2012 at 21:09

poledica, ubice te Kasalica!

Reply
Djomla ludi Sapcanin мар 31, 2012 at 21:03

kkva je ovo grobarska liga?danas u Sapcu sjajna atmosfera,dimovi,topovski udari,na kraju smo cak i isterani od strane „organa reda“….

Reply
Milan мар 31, 2012 at 20:47

Ma ti ćeš da ucjenjuješ Zvezdu stvore dvolični? Ti kojem je vrhunac karijere bilo igranje u Čukaričkom?! I kažeš da zastupaš interese srpskog fudbala? Kako? Hoćete da izbacite Zvezdu iz Evrope?! E, hoćeš k***c, ne može!!! Bavi se ti malo slučajem Dmitrović i grobarskim milionskim dugovanjima Banatu i BSK-u…A sram da bude i Milovanovića i Perovića….Mogu još malo sačekati, zarađuju sasvim dobro,pogotovo Milovanović koji vjerovatno već ima milionsku ušteđevinu…A da im nije bilo te iste Zvezde sad bi radili k’o crnci za 500 eura. Marš od Zvezde!!! Srpska je cela crveno bela!!!

Reply
Pop мар 31, 2012 at 20:36

I ja bih tražio svoje pare, da se ne lažemo…..ali kao Zvezdaš pristao bih na rate. Ne znam koji je moj onom Milovanoviću? Da nije uplatio Ferrari ?

Reply
PeYa мар 31, 2012 at 21:11

Stvar je u tome sto je potpuno izigran od strane uprave i zbog toga hoce da istera svoje. U slucaju neke smene u vrhu verujem da bi pristao na rate…

Reply
Ryber Palunko мар 31, 2012 at 22:03

Čini mi se da je ovo za Milovanovića istina. Izgleda da su kulovski ponijeli prema njemu. Što se tiče Perovića, j.bo sve, ako taj igrač vrijedi pet para. To je uvreda za bilo kog radnika da njemu neko dođe tri centa, a ne 20000 bilo čega… ma šišarki!

Reply
radan мар 31, 2012 at 20:35

Ma ovi jedva cekaju da sapletu Zvezdu,sve sama grobarska bagra

Reply
Vlada Tosic мар 31, 2012 at 20:23

Neka javi ovom pajacu neko da smo razbili Hajduk 3-0… Moraces nesto drugo da smislis da bi omeo ovu MASINU !!! http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2011/10/0708_cz_banat_15.jpg

Reply
Marko мар 31, 2012 at 19:02

Ispod koje kvocke je sad ova ameba izmilela? E svasta, ko nas sve ucenjuje, zadnje je vreme doslo.

Reply
PeYa мар 31, 2012 at 18:59

Ja sam za to da Zvezda svojim bivsim igracima isplati ta dugovanja i da igra lepo u evropi kako i dolikuje. Nema potrebe da pljujete coveka kad on samo zastupa prava igraca. Ko bi od vas cutao da mu uprava bilo kog kluba duguje 160000 evra!? Kako je Zvezdina uprava dopustila toliko dugovanje svojevrsnoj legendi kluba kao sto je Dejan Milovanovic? Ako vec nisu korektni prema svojim igracima a nisu ni sposobni da nadju kvalitetne sponzore i sprece zaduzivanja onda ih treba menjati i naci sposobnije…

Reply
Luka мар 31, 2012 at 20:52

Ta svojevrsna legenda je izbacena sa priprema zbog nediscipline… da bi klub bio korektan prema igracu, mora i igrac da bude korektan prema klubu… Nego kome je to u interesu da sada uvede price o dugovanjima? Da nece mozda da nam zabrane evrokupove 5 meseci pre nego sto isti pocnu? smesno…

Reply
PeYa мар 31, 2012 at 21:09

Taj isti igrac je bio nekorektan prema klubu zbog neisplacene zarade. Lepo narod kaze: „kol’ko para – tol’ko muzike.“ Sramota je braniti upravu koja se tako odnosi prema svojim igracima. A i znamo da je Milovanovic sabotiran zbog nepodrzavanja Prosineckog koji je u tom trenutku forsiran zbog ko zna koga a da ni diplomu niti bilo kakav sertifikat nije imao… Tako je prosao i Vilotic i tako ce da prodju i svi naredni…

Reply
Luka апр 1, 2012 at 02:39

Para nema i ako jedan stranac moze da trpi situaciju 2 meseca, zasto ne moze Zvezdino dete? Uprava je stala iza Prosineckog, kao i Gazprom, i tu nema price. Koji god igrac ne postuje autoritet svoga trenera, nema sta da trazi u klubu. A zaista ne znam sta se desilo sa Vilotom. Covek je bio super, a kad se oporavio posle onoga uzeo da VODI EKIPU UMESTO PROSINECKOG!? Pa ako to nije za sut-kartu ne znam sta jeste? Tako je prosao Vilotic i tako treba da prodju svi naredni

Reply
Alex мар 31, 2012 at 18:57

Sram te bilo, nasao si nama nesto da pricas a ne vidis sta ovi rade.Gde ti je sada Dmitrovic da prica o namestanjima protiv njih, ocigledno si to brzo zaboravio.Sto malo ne spomenes Toleta i kompaniju?Bruko jedna…

Reply
DSDS мар 31, 2012 at 17:58

Овај лик претендује на неки висок положај..
Сваку ситуацију користи ради сопствене промоције, а ништа не чини , већ само баљезга..

Reply
Spiritus мар 31, 2012 at 17:57

A pogledajte samo utakmicu Rad-Jna . . . Tzv. derbi – prodje bez ijednog jedinog zutog kartona, 1-4 poluvreme ??? Oni ne bi mogli da daju 4 gola ni u dve utakmice, a sad dadose 4 za 45 min. ? Sta mi vise pricamo ?
Ali bitno je da se u medijima razvlaci i nateze Zvezda. Jos ni prvenstvo nije gotovo oni vec planiraju igranje u Ligi Sampiona ( jel Vam to nesto govori ? )a nas vec kaznjavaju ?! Smejanje… 🙂 🙂 🙂

Reply
crni_redstar мар 31, 2012 at 17:57

poledica je obicna grobarska pica!

Reply
Nesa мар 31, 2012 at 17:46

Omoguciti ovom, ne znam kako da ga nazovem vec, da bude dosledan svog prezimena i da odkliza sto dalje od srpskog fudbala, zajedno sa onima koji su ga postavili tu!

Reply
Aleksandar мар 31, 2012 at 17:46

Ovom porukom zelim velikim zvezdasima Perovicu i Milovanovicu sve najgore u njihovoj karijeri. A FSS i ovi ostali lopovi moze samo da nam pop***.

Reply
Mistrija мар 31, 2012 at 20:36

Sta da kazem sem tuga, zao mi je kada vidim da neko ovako nesto napise jos ga vecina podrzi u tome.
Eeee kako samo brzo svi zaboravimo sve sto je ucinio u dresu Zvezde da bi se mi radovali. Pljujes Milovanovica momcino,eeeejjj bivseg kapitena, pa ja sam se radovao svakom dosudjenom slobodnjaku protiv groblja dok nam je Deksa bio u ekipi, uffff.
PS. Ako si stariji od 13, 14 godina stvarno mi te je zao, da li je moguce da se vec zaboravilo kako smo igrali dok je sin Djoke bombe nosio sveti dres.

Reply
Spiritus мар 31, 2012 at 17:46

Igrao si fudbal u Borcu,Smederevu,Lucanima i Cukarickom ( sve jna filijale sadasnje ili bivse ) a sad kad si smestio dupe u fotelju oces Zvezdu da rusis ?! Hokstapleru ! Necete ni ti ni tebi slicni jos dugo. Ako nema zakona u ovoj zemlji valjda ima Boga !?!

Reply
Ariljac мар 31, 2012 at 17:43

Ako je tako gospodine Poledica,sta treba da se „onemoguci“ partizanu koji duguje MILIONE BSK-u i Banatu pitam se…Ili se njima NESME nista „onemogucavati“ jer koliko vidim unapred se zna da ce oni osvojiti titulu?! BRUKA!!

Reply
era мар 31, 2012 at 17:38

Ma nek nam radi sta hoce, mi cemo uvek biti najbolji! Neka ne igramo Evropu mi, koji predstavljamo jedinu svetlu tacku srpskog fudbala kroz istoriju, mi koji punimo na prvenstvenim utakmicama protiv Borca i Smedereva 35.000, mi bez kojih fudbal u Srbiji ne bi bio fudbal, mi koji jedini mozemo nesto da ucinimo za Srbiju i njen fudbal! Neka igra jugoslovenski klub, koji namesta utakmice, koji osvaja kupove tako sto protivnik nece da igra s njima, čiji navijaci ubijaju obicne turiste iz Francuske koji dodju u posetu Beogradu u zelji da gledaju svoj klub kako igra, oni koji nisu SRBI, vec JUGOSLOVENI.
TOLIKO!

Reply
Pera мар 31, 2012 at 17:35

To su mogli da pricaju dok je na stadion dolazilo 5000 ljudi ali sad kad nas ima po 30000 nece moci ove noci! Da vidim tu facu koja ce to nama da zabrani! Pa odma da spaljujemo fss! Dusmani hoce da nas uniste i da te prodaju ali im nece poci za rukom jer oni ne znaju na severu svi tvoji sinovi ZVEZDO BEZ TEBE NE MOGU ZIVETI!!!

Reply
Ashaman мар 31, 2012 at 17:35

Eve ga ovaj smarac..okani nas se …ju sto nema nekog arkana ..sad bi se ovaj okliznuo o bananu …

Reply
Spiritus мар 31, 2012 at 17:33

Jaoj bre pa ovo je neverovatno. Ne pa nema sta . . . Ova mora da se likvidira podhitno !!! A posto kazu da riba smrdi od glave zna se ko ce prvi!!!
Sve sami placenici. OLOS !!!

Reply
jacki delija мар 31, 2012 at 17:43

ma mogu da nam ga duvaju svi…. i da umru od muke….

Reply
ds мар 31, 2012 at 17:32

Dusmani hoce da nas uniste…

Reply

Leave a Comment