Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Младеновић: „Лопта ми је села на ногу“

Филип Младеновић
Филип Младеновић
Филип Младеновић

Момак који је, од свих појачања која су зимус стигла у црвено бели табор,  по многима највише показао, Филип Младеновић у разговору за „Спортал“ осврнуо се на одиграну утакмицу против Хајдука из Куле:

„Прво полувреме нисмо играли ништа! Из прве и једине добре акције по боку смо постигли гол, али ово остало је заиста било слабо. Штавише, могли смо да примимо два гола сигурно. У другом полувремену смо се мало подигли, дошли смо до неке наше игре и створили пар прилика. Срећом, успели смо да дамо још два гола, али не могу да будем нешто претерано задовољан. Важна је само победа. Истина је да не можемо стално да играмо добро, а када је тако важно је да увидимо грешке и да их исправљамо што пре, јер нам сада долазе још битније утакмице.“ – рекао је Младеновић и додао да је задовољан постигнутим голом али не и игром свога тима као и да се нада доброј атмосфери у следећем мечу против Радничког из Крагујевца:

„Одбила се лепо, села ми је на ногу, додуше оклевао сам да је шутнем. Желео сам “из прве”, али сам је ипак примио и заиста ми је лепо села, баш сам је лепо погодио. Знао сам одмах кад сам је ударио да ће ући у гол, имао сам осећај. Задовољан сам барем због тог гола, али игром и својом и екипе – не! Очекује нас тешка утакмица против Радничког. То је једна од тежих која нам следи, Крагујевчани су у доброј форми. Истина, изгубили су од Борца али то не мења утисак који су оставили до сада. Очекујем и надам се прелепом амбијенту.“.

Повезане вести

3 comments

Zvezdomanija(f.Haker) апр 1, 2012 at 15:28

Bravo Mladjo!Volim kada je igrac samokritican,svestan i spreman da prizna kada nije bilo dobro.Tu se vidi o kakvom se coveku radi.Pohvale i za Robija koji je to isto izneo.U Kg. se nadam dobrom pocetku,dobroj igri i pobedi.Napred Zvezdo

Reply
veliki pravi Zvezdas апр 1, 2012 at 11:27

Samo nastavi tako Filipe ,sve cestitke za gol Hajduku prelijep je

Reply
Ariljac апр 1, 2012 at 09:09

E jeste ti sela nema sta!BRAVO MLADJO,BRAVO ZVEZDO!!

Reply

Leave a Comment