Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Вешовић: „Ефикасни смо овог пролећа“

Марко Вешовић
Марко Вешовић
Марко Вешовић

Марко Вешовић, момак који је доведен у Црвену звезду као појачање у нападу, a после доста померања са једне стране на другу, шеф стручног штаба Роберт Просинечки напокон је  нашао позицију која му одговара. Вешовић је у мечу на „Маракани“ против Хајдука из Куле био асистент код оба гола Кристијана Борхе. У разговору за „Мондо“ Вешовић је изјавио да је одличном партијом изненадио и себе и саиграче:

„И саиграчи и тренер били су, као и ја, изненађени како сам одиграо, пошто никад нисам играо у одбрани. Први пут сам почео на тој позицији и мислим да сам доста добро одрадио посао, пре свега у дефанзиви. Успео сам да и у нападу ‘наместим’ два гола и могу рећи да сам презадовољан. Свестан сам да сам вероватно привремено у одбрани, док се Никола Микић не врати, али на мени је да пружим максимум када год ми тренер пружи прилику,“ – рекао је Вешовић и додао да се нада наставку победничке серије и против Радничког из Крагујевца:

„Ефикасни смо овог пролећа, то је фантастично и надам се да ће тако и остати. Играчи Радничког биће силно мотивисани, као и свако кад игра против нас. Ипак, морамо да наставимо победнички низ до дербија како знамо и умемо. На нама је да пружимо све од себе, а онда ће вероватно и резултат доћи.“.

Повезане вести

7 comments

kiborg апр 1, 2012 at 23:19

Ovaj Vesovic sigurno ima odredjeni potencijal i njemu bi bilo pametnije da radi i trenira a ne da posle jedne dobre utakmice u 2 god daje 100 izjava za novine.

Reply
marv апр 2, 2012 at 02:24

mora i on, jedino on do sad nije imao prilike 🙂

Reply
milos 90 апр 1, 2012 at 20:49

vala i jeste efikasni!!! samo tako nastavite!!! 😀 Bravo za asistencije Veske

Reply
Tomica апр 1, 2012 at 18:13

a ja mislio samo aprilska sala 😀 PA KO CE DA BUDE EFIKASNIJI?!

Reply
Secam se pobeda апр 1, 2012 at 17:29

Mlad igrac koji ima brzinu i tu sportsku bezobraznost, pozitivnu.
Mora da radi na prijemu lopte koja mu cesto oduzme onu sekundu koja odlucuje da li ce imati vremena za dobru predaju lopte ili centarsut.
Gubi prostor i vreme zbog tog prijema.
Zelim mu sve najbolje i ne sumnjam da ce dati sve od sebe.
Ipak je njega Zvezdi preporucio Dejo

Reply
Aca апр 1, 2012 at 17:11

Dobar je na poziciji desnog beka…

Reply
era апр 1, 2012 at 17:03

Tek ti je 20 godina. Samo se ti trudi, budućnost je pred tobom.

Reply

Leave a Comment